50

Петров

преди 1 година

Руският професор Кац- Собелсон- Вахщайн от американския център Вери мъдри мисълс каза че е добър познавач на руската кухня и Путин обективно скоро ще падне от власт защото звездите на американския флаг казват товва.

49

Петров

преди 1 година

за американски пари някои от реп ки всичко ще кажат пред снн

48

Анонимен

преди 1 година

Наистина ли очаквате да повярваме на всичко това?

47

Bormann

преди 1 година

Да не стане така после да се молите на Путин да се върне? Има го и тоя момент. Запада да внимава какво си пожелава защото може и да се случи ;)

46

Анонимен

преди 1 година

пълни глупости поскоро мисли дали да натисне копчето

45

Анонимен

преди 1 година

Ще се пенсионира, ама на оня свят. На тоя няма никакъв шанс. Как си представяте да разручка целия свят и спокойно да се оттегли на старини?

44

Анонимен

преди 1 година

Зеленски президент на три планети,слава на напудреното носле.

43

Анонимен

преди 1 година

Абас Галямов за последно бил работил за руския президент през 2010 година. През 2010 година президент на РФ не бе Владимир Путин, а Димата Айфончоф - виден петоколонник, който проспа и допусна множеството цветни революции, известни като "Арабска пролет". Излиза, че твърдението "Авторът на речи за Путин" е лъжа.

42

Анонимен

преди 1 година

Да се пенсионира....до Владимир Илич...

41

следвамехронологията

преди 1 година

"Поради нарастващата непопулярност на войната" ------------------------------------------------ Ето няколко думи, които нямат нищо общо с действителността в РФ. Истината е, че опитът на Запада да осъществи в Русия ментален блицкриг се провали. През пролетта и лятото на 22-ра година, петата колона /певци, артисти, блогери, анализатори/ се напъна да окаля Президента Путин, но резултатът бе, че се разсипа и се пръсна прокълната по света. Руският народ масово подкрепя своя президент.

40

*

преди 1 година

Той и да не се пенсионира, руснаците ще го пенсионират скоро. Там загубеняците ги пенсионират бързо.

39

тролското ниво

преди 1 година

спадна много след санкциите.

38

Анонимен

преди 1 година

никаква пенсия директно ще си го препарират 4е ленин нещо се вмириса

37

Анонимен

преди 1 година

Искаме а разкарате мошениците и изнудвачите от канадската фирма "Уестингхаус", тази фирма е прехвърляна като горещ картоф от един собственик на друг, а японците, са я продали на канадците, за да не банкрутират, това е фирма-менте, която изнудва нашите държави, опитвайки да пробута касети с некачествено ядрено гориво, което доведе до аварии в Чехия и Украйна, кога ще махнете от България тези мошеници и изнудвачи от "Уестингхаус" ?

36

Анонимен

преди 1 година

костя копейкин е гей

35

Ядрен Вампир Z

преди 1 година

До Киро Хикса.Преди време ни съобщиха че е починал и това което ни показват е двойник.Очевидно става въпрос за измама и източване на държавни средства.Някой пребира пенсията на починал човек според др*ис.бг

34

Българин Родолюбец

преди 1 година

Крайно време е така наречената и напълно измислена държава Украйна да бъде разформирована, а заграбените по времето на СССР територии да бъдат върнати на Полша, Словакия, Унгария и Румъния точно така, както Крим, Донецк и Луганск бяха върнати на Руската Федерация. Също така е време и другата напълно изкуствена и абсолютно измислена държава-Бившата Югославска Република Северна Македония, да бъде разпусната, а териториите и поделени между България, Албания и няколко села на Прохор Пчински - Сърбия

33

Анонимен

преди 1 година

ли4но аз предпо4итам да си стой на поста и да доведе русия до естествените и граници блатата на московия

32

Анонимен

преди 1 година

Бас държа, че това е идея на някой като невменяемия рошльо Джонсън!

31

Ей, провокатори,

преди 1 година

Хиени, нямате спирачка и не е ваша работа да се месите във вътрешните дела на чужди държави, ограбихте самата Русия, съдадохте преди време и мафия там, убихте маса хора в Русия, крадяхте им териториите на руснаците, обвинявахте ги в престъпления, които вие самите бяхте извършили, излъгахте ги, че няма да се разширява НАТО в руските зони на влияние в Европа, спънахте ги при интеграцията им с ЕС и НАТО, сега обиждате и президента им, ако съм на руснаците, ще ви изтряскам, за да спре агресията и по