51

Да връщат

преди 1 година

Дянков спешно, като се замисля, единствено при него нямаше финансови сътресения, вярно, пицата ббеше постна, но поне имаше пица, а сега и това няма.

50

Някой си

преди 1 година

" 1 ва казваш" госпожо? Първа,ама с колко? 25 не е Като с 51% нали? Ами проблем в реално време е,че 25 ,% Не вършат работа!

49

18 месеца

преди 1 година

са достатъчни да доунищожат малкото суверенитет останал на България. А Законите, които ще променят са: енергетика, води, семеен кодекс, домашно насилие, БНБ, евро, Концесии. 22 милиарда лева са изнесените печалби за една година от Българияа. 20 милиарда раздадени безобразно на фирми с милиони печалби. Заемите стигнаха над 40 милиарда. Инфлацията на стоки стигна над сто процента. Още заеми и дългови спирали. Мълчат за подоходно облагане и плосък данък. Бюджет срещу БЕДНИТЕ. 33 г. крадене.

48

Гласоподавател

преди 1 година

Първа сила е ,и кво от това ? А свърши то ,онуй време умря! Това дередже на дъното не става за три дена нито за 13 дни ,виж за 13 години бива става ,има по важни въпроси ,я да видим новата плата- каква ще е ,че да се натиснем по здраво като представители на народа в народното събрание тъй като сме народни избраници .Отврат!

47

Плескавица

преди 1 година

Двуличници плюхте се накрая за властта ще си бъркате по дупките но идва видов ден не всички Българи са двулични като вас и няма да гласуват нито за едните нито за другите ГНУС

46

Анонимен

преди 1 година

най-добре българина на следващите избори, наказателния му вот да не е копейкин, а "не подкрепям никого"! щото копейкин със сините устни ще ни направи северна корея

45

Анонимен

преди 1 година

мдаа герп са първа сила по корупция...

44

Анонимен

преди 1 година

Дори и с връщането на хартийките не можаха да съставят правителство!!:)):)):))А смятайте без хартийките какви %ти щяха да имат!!:)):))

43

Анонимен

преди 1 година

Кои бяха тия ГЕРБ?

42

Анонимен

преди 1 година

Тая пък. Каква първа сила? Гласувалите "Не подкрепям никого" са рекорден брой. Ако не бяха върнали хартийките, сега щяха да са на нивото на Корнелия.

41

Анонимен

преди 1 година

Ама ГЕРБ бяха първи и на миналия вот, който беше изцяло машинен. Айде стига с това оправдание за хартиените бюлетини.

40

ПроСоТо

преди 1 година

Въпрос:..-Защо Мутрьо,от когото зависи всичко в Шайката,понеже е неин СОБСТВЕНИК,се крие като мишок и бута на предна линия тая...тая...абе сещате се каква е "Д. Атанасова"...ТЯ ли е "МОЗЪКА " на гроб ?..Къде се крият и "суперостриетата"-Кравов,Дончев и другите?..Тиквата е напълнил гащите и трепери от страх да не стане за резил с провалянето на "преговорите",които са си чисти КАНДЪРМИ ...За това остава таякокошка да обере евентуалните негативи..

39

Анонимен

преди 1 година

да - Герб първа сила с манипулации с хартиените бюлетини и купен вот. Надявам се нещата да тръгнат в правилна посока след катастрофата която ги очаква в големите градове на местните избори през есента. Затова дебелия Бейко отчаяно се опитва да направи коалиция с ПП, дано не се съгласят.

38

Анонимен

преди 1 година

Който гласува за Копейкин,ще чака да кара Лада поне 10 години!Други коли няма да останат когато дойде Путин!

37

Анонимен

преди 1 година

Значи като е с очилата иииии направо полудявам по нея.Махне ли ги не ми харесва.

36

Анонимен

преди 1 година

Акде баста. 5 пъти гласувам за "Промяната" а те накрая се прегърнаха с ГЕРБ-ДПС. На шестите избори юли месец и аз вече ще гласувам за Възраждане. Изобщо не харесвам Копейкин, но трябва да отрезвим политиците. А това ще стане само когато ги победи опонент, който мислят за незначителен.

35

Анонимен

преди 1 година

Като сте първа сила - правете си и си гласувайте правителство. Не можете? Това си е ваш проблем.

34

Ха хаа

преди 1 година

Битият бит...? Честито!

33

до 45

преди 1 година

копейка, я си намери краката и провери още на земята ли си..? Имаме закони за приемане, няма цял живот на избори, каквото приемат за ЕС все добре ще е и против копейките

32

Анонимен

преди 1 година

До 44 няма да правят коалция ще ги подкрепят безусловно нали хаха ок , самите разговри с бойко мутрата дето се криеше по горите , а сега се пъчи е предателсто ве,предатели