127

Интересно...

преди 1 година

Ако родно американофилче отиде в Америка и си счупи нещо - и трябва да покри разходите в болницата - след колко поколения наследниците му ще върнат останките му в родината? Въпроса е сложен за родните американофичета че не са добри в смятането.

126

Анонимен

преди 1 година

Зиленски , имаш много поздрави от Пригожин. Действай спокойно с контраофанзивите си

125

Анонимен

преди 1 година

САЩ са N1

124

Нищо не е тая урка!

преди 1 година

Я наколко реда надолу - нашите родни "съветници" какви ги редят! Направо са превзели Русия още тая геологична ера - или поне преди да угасне слънцето! :) Ха ха!

123

Горд американофил

преди 1 година

Слава на САЩ най-великата държава.

122

И аз така мисля!

преди 1 година

Ако всички американофилчета се обединим желанията, молитвите и клетвите си като бабите от миналото - то както в миналото ефекта ще е ...масова психоза....а после и депресия.

121

И аз така мисля!

преди 1 година

Солидарен съм с американофилчетата: Русия непрекъснато губи докато накрая неизбежно печели!

120

Анонимен

преди 1 година

Започне ли успешна контраофанзива всички руснаци ще тръгнат къв москва за предаването на джуджето в Хага да се възстанови световния мир и завръщане на милиони руснаци от изгнание.

119

КЛАСИКА!

преди 1 година

"ЧЕСТЕН" като американофил с VPN! :):)

118

Анонимен

преди 1 година

Да бе, те руснаците отстъпиха 20 хил кв километра предишната контраофанзива щото урките са им приятели нали? Бегаха с пералните и миялните кой къде свари та им се смя цел свят!

117

Анонимен

преди 1 година

"Добре че руснаците сами отстъпиха" ---- Никой не отстъпва просто така, безпричинно. Освен ако не е пълен глyпак. Може към момента да са действали правилно с оглед на ситуацията, за да не загубят жива сила, например. Но това не значи, че не са били принудени от украинската армия да отстъпят. Избрали са, може би, по-малкото зло. Така или иначе отстъплението беше факт.

116

КЛАСИКА!

преди 1 година

"ЧЕСТЕН" като американофил с VPN! :)

115

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще действа интелигентно за разлика от руския бaшибозук за да даде възможно най-малко жертви. Няма да има юруш като руския башибозук който не знае цената на човешкия живот... Русофилите нека си пишат дежурните глyпости.

114

Кравофилчето с VPNa

преди 1 година

"ЧЕСТЕН" както винаги! как беше: "ЧЕСТЕН" като американофил с VPN!

113

Американофилчетата,

преди 1 година

Айде да видим укро настъплението този път къде ще свърши! :) Че имам маслко съмнения - след като тръгнат къде ще се спрат да бегат!

112

15 фашисти в плен

преди 1 година

Под Авдеевка 15 украински нацисти се предадоха в плен на руските освободители. Клипчето с предаването вече е в интернет.

111

Знаем събитията!

преди 1 година

До УСПЕХ- кога бе? Кога НАТО ЧВК "ВСУ" са настъпвали? освен при Харков? Добре че руснаците сами отстъпиха - иначе урките никога нямаше да имат такова "настъпление"!

110

Анонимен

преди 1 година

Аха, значи на чебурашките им прябваха 9 месеца родилни мъки само за Бахмут ама виждаш ли ти на урките за 2 дена трябвало са съобщават за превзети градове и села вече...То ако си върнат и 1 град само за 2 дена то тогава военните на чебурашките да вземат да се занимават с нещо друго, фигурно пързаляне, каране на кънки, знам ли? Но явно воюването не е тяхното нещо

109

УСПЕХ

преди 1 година

МИНАЛОТО КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕ НА УКРАИНСКАТА АРМИЯ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ БЯХА ОСВОБОДЕНИ КИЕВ,ХЕРСОН,ХАРКОВ,СУМИ,ЛИМАН,ИЗЮМ. ЩЕ ВИДИМ ТАЗИ ГОДИНА ДО КЪДЕ ШЕ СТИГНЕ

108

Анонимен

преди 1 година

Господ сили да дава на братския украински народ в борбата за свобода с азиатските пълчища на Антихриста Путин!