235

САЩ

преди 1 година

САЩ изтеглиха късата клечка с Кир Петкоф,а и новия посланник е гола вода. При Херо Мусака такива изцепки нямаше.Само като си мръднеше неокосената ливада под носа,предизвикваше респект и послушание.Сега Простото прави само гафове и простотии,Дълбоката държава му била виновна! Аз бих казал ,,дълбоката му уста е проблема,а и да си ПРЕДАТЕЛ не е лесно

234

Анонимен

преди 1 година

Радев му бавел мандата, ами ти като те извика този червен генерал в правителството тогава нямаше ли проблем?

233

Кир го хоум в ЦСЗ

преди 1 година

Киро простото е издънка.След като се извинява като ученичка за съюза с ГЕРБ сега се обяснява за това,кой му е ср.л в гащите,а Козяк ще му бърши гза!Виж ГЕРБ е друга класа,без много шум ,опонента го черпят с ,,КЪРИ,, и му купуват билет в отвъдното.

232

рх умнокрадливите

преди 1 година

пак некой друг ви е *** л в гащите. Путин ви е записал

231

Въпрос

преди 1 година

От сричащото Кире, колкото разбрах снощи, фразите са: "ще изперем Борисов"; "Мария Габриел е само жена на мъжа си"; "няма да се борим срещу мафията"; "назначенията са съгласувани с посолствата"...И после избълва обичайните: Ние сме добрите сили и няма да се предадем. Но искам да знам, изкарани от контект на какво са фразите, защото така изказани са си много еднозначни и са причина за съд за национално предателство и затвор за киро и тези зад него. Години затовр. Разбира се, в нормалните държави!

230

Анонимен

преди 1 година

До Бай Дрън--Абсолютно си прав! Единственото нещо, което в момента работи за България са службите. Благодарение на тях не сме въвлечени все още пряко във войната. Дано удържат фронта !

229

хахахаххахахахаааа!

преди 1 година

Значи фразите са верни, обаче са поставени извън контекст, а? Я да видим: "ще изперем Борисов"; "Мария Габриел е само жена на мъжа си"; "няма да се борим срещу мафията"; "назначенията са съгласувани с посолствата"... Ми те и поотделно звучат като национално предателство бе, Симпъл! Оттекохте в канала, бейби!

228

Линда галопа

преди 1 година

Тез червени домати,кой ги мама разклати.

227

Анонимен

преди 1 година

Кире, не го ли (под)купи този гел преди парламент, два? От подкупна мас-тия какво може да очакваш освен предателство? Този предаде предишните си попечители, та теб ли няма? Сега ако си дробил попара в катрана ще си я сърбаш без да прериваваш

226

No comment

преди 1 година

" или ние ще успеем да сменим тях, или те ще разбият нас и България ще остане една превзета държава, коментира той." (К.Петков) това обобщава всичко !!

225

Бай Дрън

преди 1 година

Не, службите просто искат да запазят България от вас, неккадърници! Целта е в България да упиравлява служебно правителство още две години, докато затихне конфликта в Украйна! Браво на службите!

224

Анонимен

преди 1 година

Преминавайки от ИТН в ПП бил един от тях,човек на промяната,а сега бил емоционално нестабилен политик?

223

пуйката на Холмс

преди 1 година

Кой е монтажиста?

222

Анонимен

преди 1 година

Това по всяка вероятност е част от руската хибридна война, която се води в страната чрез отделни техни купени политици и др. лица на високите етажи, владеещи -както казва Петков отвътре държавата, целящи дестабилизация и саботиране на съставянето на правителството. Или да тласнат страната към гражданска война. Това, че прокуратурата е толкова силно обвързана с властта, само показва в каква мафиотска страна живеем!

221

Анонимен

преди 1 година

Кире кажи си в прав текст на избирателите, че искаш да се омъжиш за Бойко. Нали сте си джендАри... Ще ти простят.

220

Анонимен

преди 1 година

Радостин Василев излъга полиграфа, на който ги подлагаше дон Чалгаре - професионалист в политиката. Какво остава за едни зелени, освен Кокорчо, но явно Кокорчо не е бил в комисията

219

Анонимен

преди 1 година

Тея са политически трупове. 2-3% макс на изборите

218

Анонимен

преди 1 година

Хаахах Кирчу просто момче си беше и просто си остана, предателите не се взимат в отбора, предателите се убиват направо

217

Анонимен

преди 1 година

Да бе хората са крайно комични. На пазара твърдят че дипломата му за начлник не е фалшива за8ото нямал диплома

216

ББ

преди 1 година

До Хайтов КАЛАШНИКОВотклоняване на вниманието!пак калашников,пак убийства,къде е Бог в това?Бог учещият ни да живеем Справедливо,дал ни животите като Свободни хора,отнемате даденото ни от Бог с...калашници?израждае ни лъжат как сме щели да станем войници в Украйна,путин ни плаши с ядрени ракети...Сармат???как ще продължим???даденото ми от Бог...Свободата няма начин да я отнемете нито с ядрени нито с калашници...*** и господарите ви...изрожденци робуващи за...мъниста-копейки!