72

БгМаалатаНаЕс

преди 11 месеца

Само глад мизерия и бедност за хората има и корупция и кражби за комунарника.На един пари те му стигат за храна на друг за яхта като на абрамович.

71

Тодор Колев

преди 11 месеца

гледали ли сте филма ДВОЙНИКА ? там доста ясно е показана темата чиновник :)

70

Анонимен

преди 11 месеца

До МЪРЗЕЛ-man - Трудовият пенсионер и онзи, който учи добросъвестно, не са мързели и безполезни храненици. Единият е изработил своето и 40 години е вършил нещо, полезно за народ и държава. Другият е бъдещето, той ще ни храни, когато и ние се пенсионираме. За останалите изброени си прав.

69

Анонимен

преди 11 месеца

Помощи трябва да има за всички деца или за никой. Ако се вземе подоходен критерий, пари ще вземат деца на богати дето си крият доходите, а на работещи на заплата няма да вземат

68

НИК

преди 11 месеца

"Според Вигенин тези помощи могат да бъдат поискани и получени, а тези които не ги искат, могат да не ги взимат."Не съм комунист, ама много правилно го е казал Вигенин. Който не иска да не ги получава тези пари. Аз лично ще ги взема за моето дете, защото въпреки, че получавам средно добри доходи смятам, че "Държавата" не трябва да се "грижи" само за братята от малцинствата, а и за хората, които със своите данъци допринасят за това да може да се дават и такива средства поне веднъж в годината.

67

Еееей, комунистиии!

преди 11 месеца

За нуждаещ се признавам онзи, който упорито търси работа, но не може да намери такава в ситуация на тежка безработица, а също и този, който работи на две места и не му остава време дори да се наспи като хората, но пак не може да свърже двата края защото много от заплатите у нас са безбожно ниски. НЕ Е НУЖДАЕЩ СЕ онзи, за когото има работа, но той предпочита да е на социал и детски надбавки. Докога вие ще толерирате такива и ще ни изнудвате да ги хрантутим?

66

До Разбрахте ли сега

преди 11 месеца

Какви бедни български дечица бре? Повечето са с наднормено тегло, носят маркови дрехи, последни модели телефони, чудат се кво да си купят от лавката или околните магазини.

65

gogo

преди 11 месеца

Вигенин е абслоютно прав в случая! от помощи за "братята" българите никога не са видели да прави нещо държавата за тях!

64

до 53

преди 11 месеца

не си прав :) излизат най редовно когато има намаления в магазините , когато на пазара са пуснали евтини чушки , за цигарка , кафенце , закуска , обед , отделно обедна почивка след която всичко и всеки им е крив . така че не им е лесно всичко това да съчетаят в един работен ден .

63

Анонимен

преди 11 месеца

Първо да си уредят себе си и родата. Кой чиновник я кара на заплата? Минимална заплата е бутафория. Никой няма да работи чиновник, ако заплатата е такава, но се отварят възможности неограничени за крадене, когато си на такваз блага службица и всеки се стреми.

62

Анонимен

преди 11 месеца

Баси, БСП по дясна партия от уж десните...забравиха си ролите и думите. Ало, сценаристите, подбирайте ги по-добре актьорчетата...

61

Анонимен

преди 11 месеца

Преди 40 години в България имаше само чиновници и пенсионери. И магазините се изпразниха. Да не стане пак същото.

60

Анонимен

преди 11 месеца

"Андрей Гюров от ПП-ДБ коментира, че целта, която искат да постигнат, е на децата и родителите им с по-малки възможности да могат да си позволяват това, което могат да си позволят и деца и родители с по-висок доход."_____________Тоя смешен клоун наясно ли е каква е пропастта между класите и че с 300 лева няма да се оправи нищо?

59

Чичо

преди 11 месеца

Що за глупости?! Вместо това и след като очевидно имат излишни пари можеха да пратят помощ на нашите братя руси в борбата им против нацитата!

58

Теди

преди 11 месеца

Няма пари ще има да чакате на Куково лято Пари няма и това е хайде честито

57

Комисията

преди 11 месеца

Стигнахме до извода че на комунисти и милиционери пари не трябва да се дават много се корумпират и работят за руzките интереси.

56

Сандо

преди 11 месеца

а откъде ще дойдат парите? пак ли от кредити?

55

До 54

преди 11 месеца

Аааа излизат......като им се доака или допишка!

54

МЪРЗЕЛ-man

преди 11 месеца

За к'во говорим? 1/3 от българите са полицаи, чиновници. 1/3 са пенсионери, 1/6 са ученици и безработни и остават 1/6 работещи, трудещи се българи, с други думи 1 милион българи, хранят 5 милиона мързеливи хрантутника.

53

Сержант

преди 11 месеца

Огромна част от държавните служители, работят против интересите на държавата!