15

Анонимен

преди 9 години

Не казват ,цялата истина.-Като прелетял руснака над канадският кораб и взел ,че се изплюл върху главата на канадският адмирал.Пък той помислил ,че идва буря,ураган,такива каквито ги има в атлантика и започнало едно SOS.---Безобразие ,може ли така невъзпитано да плюе. Сега изследват ,това върху главата на адмирала,да не би да е биологическо оръжие на руснаците.Ако е така лошо им се пише вервайте ми .

14

Zagrijen

преди 9 години

Rusia vinagi e bila zaplaha za sveta i shte bade ... loshoto e, che ima surovini s koito draji zapada v podchiunenie .. iadreniat potencial sashto e mnogo vajn ... a i ne na posledno miasto fakta che v rusia nishto ne se e promenilo ... prosto dreshkata e druga inache poliutikata si e sashtata ... podobna na tazi na shtatite ... no pod druga forma ....

13

Трудовакъ

преди 9 години

Тези канадци никой не ги е канил в Черно море. Ако не знаят, Русия нагледно ще им покаже как се посрещат неканени гости. Изобщо желателно е и Канада и Великобритания и Франция и ФРГ да мислят повече със собствените си глави, вместо да повтарят като папагали леещите се като Ниагарски водопад глупости, идващи от Държавния департамент на САЩ. Все пак САЩ и европейските страни имат различни икономически интереси и разпалването на търговска война, замаскирана като санкции, вреди на всички европейци.

12

Анонимен

преди 9 години

Найстина руснаците са големи добряци,щом още търпят тези западни провокаций!Благодарение на търпението им света още не е навлязъл в спиралата на третата световна война!Търпелива и добронамерени са братушките ама не знам до колко е редно да търпят да им се качват по главите с такова нахалство!За всеки нормален човек вече е ясно кой е провокатора и кой се опитва системно да дразни Русия,а после да я изкарват нея агресор!На това му се вика западна наглост!

11

zeus

преди 9 години

Предлагам Путин да даде заповед някой от намиращите се в Атлантика ядрени подводни ракетоносци да изплава до канадски териториални води да видим тогава те как ще реагират, самолети ли ще пращат или директно ще се осерат :)

10

Анонимен

преди 9 години

Е това вече е супер наглост!Канадски военен кораб плува на хиляди километри от границата си,до сами Русия в Черно Море,и имат наглостта да говорят че с облитанията си истребитела бил провокирал!Истребителите,който охраняват руската граница били провокирали някакъв си военен кораб който плува до тях!По--голяма наглост канадска не бях виждал,това е все едно че аз да започна да ритам по вратата на комшията и когато той излезе да види какво става ,аз да викам че ме провокира!

9

Анонимен

преди 9 години

ако си мислите, че Канада е нещо като македонските въоръжени сили, явно сте заблудени.

8

Чий го дирят!? Като

преди 9 години

До АнонименНе знам ,дали са руски, ама ние ще,,гризнем дръвцето,, , както винаги!!!!

7

Анонимен

преди 9 години

И какво прави канадски боен кораб в черно море.Пак са объркали географията канадците.Преди време американски моряци се уплашиха и масово напуснаха,заради тия пусти руски самолети.Що ги плаши момчетата,Путин ,ми те са дошли с мир.Е ще се поперчат малко и ще си отидат.И може ли така да прелитат без да се обадят.

6

Анонимен

преди 9 години

Както канадците си плуват в Черно Море, така руските изтребители си летят над него. Какъв е проблема, не мога да разбера. Нали ученията не са насочени срещу Русия? Или са? Ами тогава се учудвам защо изтребителите само са летяли... Правосекторните могат да се лекуват в Полша и другите подобни, сепаратистите нямат право на лечение в Русия ли?

5

хигиенист

преди 9 години

Еми наложи се да затворят "Офицерският" плаж във Варна поради висока концентрация на фекални бактерии.

4

detelina

преди 9 години

Чий го дирят!?Като че ли ,ако руски кораб е във тяхни води , те ще направят друго!?

3

хигиенист

преди 9 години

Канадците дано да са по-смели, че американците от "Доналд... Дък" ли беше, Кук ли, яко *** Черно море и то баш в сезона.

2

Доктор

преди 9 години

Да се стягат психотерапевтите в Констанца и отдел кадри на ВМС на Канада .....

1

Анонимен

преди 9 години

И къде да летят руски самолети,ако не над Черно море?:)) само са дали възможност на НАТО да се учат в усовия близки до истински:)