35

довиждане

преди 1 година

Руския евтин газ заминава за Китай.Америка прецака Европа с американски скъп втечнен газ.Честито за ЕС.

34

Анонимен

преди 1 година

Някои подробности за атаката на фашистката *** срещу Севастопол с помощта на дронове:"Рано сутринта три украински военноморски дрона се опитаха да нанесат удари по крайбрежните заливи на Севастопол. Един надводен апарат е унищожен в 4:46 сутринта на север от пост за визуално наблюдение на патрулиращ кораб. Други две бяха унищожени около 5 сутринта от стрелкови отряди, без дори да достигнат Севастополският рейд. Към момента са поразени всички безпилотни апарати. Артилерийските заливи (отсеци) Северная и Радиогорка, както и Графският кей са блокирани за движение на кораби.

33

Зозо

преди 1 година

Хохохоо, явно снощи са били на тежка маса - другаря Си, Психото, Песа и тоя индиaнeц :)))))) Днес всеки различно разправя :)))))))))))) Маша още спи :)))))))))))))))

32

Анонимен

преди 1 година

Сунак и Чарлз са изтрещели от безсилие,губят позиции в Африка и Азия и са способни на всичко.На тях не им пука за източна Европа изобщо,що да не се мята обеднен уран,както го правих в Сърбия.

31

Анонимен

преди 1 година

В кримския Севастопол прогърмяха няколко експлозии в резултат на опит на фашистката *** да атакува полуострова с помощта на дронове. Предполага се, че изMeTTa са пуснали както летящи, така и водни дронове. Няма щети по инфраструктурата и попадения по други обекти, предават от мястото на събитието.

30

Анонимен

преди 1 година

За контранастъплението на ВСУ.Телеграм каналът "Старше Эдды" пише, че "според някои съобщения фашистката *** са пренасочили няколкостотин единици танкове, бойни бронирани машини и превозни средства от района на Кривой Рог близо до Бахмут за няколко нощи. ИзMeTTa ще удари от района на Часов Яр бойците на Оркестъра или ще атакува някъде сругаде, скоро ще се разбере.

29

Анонимен

преди 1 година

Донецко направление.ВС на РФ атакуват позициите на фашистката *** в източните покрайнини на Петровски в Авдеевския укрепен район.Освен това военните действия продължават в югозападните покрайнини на самата Авдиевка,до която ВС на РФ успяха да достигнат ден по-рано.

28

Анонимен

преди 1 година

В югозападната част на Бахмут продължават боевете за участъци от магистралата Бахмут-Константиновка. В самия Бахмут боевете се водят главно в южната и северната част на града - вагнерите напредват в района на стадион "Авангард" и булевард "Александра Колпакова".

27

Анонимен

преди 1 година

През нощта са атакувани редица обекти на територията на Украйна. Съобщава се, че атаката е била комбинирана,освен БПЛА-камикадзе и ракети са използвани и сфери с рефлектори за противодействие на системите за ПВО.Експлозии са регистрирани в областите Хмелницки,Житомир и Киев.Бахмут и околностите.Продължават ожесточени битки за Орехово-Василевка,която фашистката *** ще защитават до последно.Селището,разположено северозападно от Бахмут,все още не е подчинено на Вагнерите.

26

Анонимен

преди 1 година

Еми то се видя, че армията им за никакъв *** не става и почнаха да заплашват с атомки сякаш само те ги имат :)

25

Лисабонец

преди 1 година

Чакаме, кога, какъв е планът ?

24

ГАДОРЯН

преди 1 година

Винаги съм казвял че ядреното оръжие е като пушка за декор в театрална постановка. Накрая винаги гръмва. Така че съм твърдо убеден че Украйна ще получи своята порция гъбки. И тогава тия шушумиги поляците, дето мноо се дървят на рашките, ще се посерат. Навремето Вермахта ги прегази за отрицателно време. Русия с лекота може да привлече сума ти сирийци, афганци, иранци на своя страна. Запада не разбра че накрая пак ще подпали Световна война. Капитализма се изчерпа. Изкуствения интелект вече е факт.

23

Анонимен

преди 1 година

Англичаните от мания за величие,ще изядът дървото,дано българите там си дойдат преди това.

22

Анонимен

преди 1 година

Снощи руските въоръжени сили с дронове и ракети удариха летище Школни, разположено в предградията на Одеса. Предполага се, че именно оттам фашистката *** изстрелват БПЛА на руска територия и именно оттам са планирани част от атакуващите действия (масирана атака на БПЛА в Крим) като част от атаката срещу Крим. През последната седмица дронове бяха доставени на територията на Школное за последващата им подготовка (включително преоборудване на някои модели) за нападение срещу Крим.

21

Анонимен

преди 1 година

Щом толковам ного плашат с ядрена война значи пълен провал на конвенционалната такава :)

20

Анонимен

преди 1 година

До Българин. Ти си част от тъмните балкански дебри. Нищо общо нямаш с цивилизацията. Нямаш култура, морал,знания.

19

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, шизофренията тресе яко. Единия плаши с ракети, другия иска мир да печели време. Тоя индиaнeц плаши с атом?!????????? Пълни кукувци :)))))))))))))))))))))))))

18

Анонимен

преди 1 година

Бате тоя умрел сайт е като справочник малоумнниците и кой кретеноид какво е изпръцкал болния му мозък. И от там почват едни коментиращи, които се взимат на сериозно. Нито ще стане ядрен конфликт, нито нищо, кой ще избиват руснаците, децата им които живеят в Париж, Лондон и Ню Йорк ли, аре моля ви се, тия тъпотии ги вярват само червените бабички, а четрихилядниците мяукат по задължение.

17

Анонимен

преди 1 година

Още едно доказателство за безпомощност на НАТО. Украйна загуби. Време е да капитулира.

16

Анонимен

преди 1 година

Англосаксите от алчност да печелят пари,ще съсипят планетата.Кой ще им бъде ратай после,като те и парите им оцелеят?