58

Анонимен

преди 3 години

Тато ти из Правеца умря доста отдавна. Остана охранителят му от Банкя. Той все още търси партийната си книжка от БКП, за да се кандидатира на следващите избори от БСП !

57

Динко

преди 3 години

То милиони руснаци от цяла Русия, искат да дойдат на парада,но заради пролетните дъждове, калните им пътища са непроходими и си стоят вкъщи.

56

Жуков

преди 3 години

Велико, грандиозно слава на победителите. Ще пребъде във времето.

55

Йосарян

преди 3 години

Ако наистина вярваш, че Русия е враг на България, а не го пишеш просто, защото така ти е спуснато, значи си най-простият човек на света.

54

Анти-трол

преди 3 години

До sofetoЗа това пък много паднали Британски и Американски войници има паднали в България...най вече докато са бомбардирали мирното население - болници, къщи и училища! За Западна Европа ние сме бокляк - предпочитат необразовани *** и *** вместо бели ортодоксални християни! За това мюслитата им *** жените, избиват и ги коолят на Коледа а те зяпат и псуват славяните! Жал ми е за евроОпенделите и любителите на САЩНегърскинНеобразованиПишки с промито съзнание!

53

Каракачанов

преди 3 години

Нашата армия е по-добра. Ще ги ступаме набързо.

52

Анонимен

преди 3 години

До До 37За България винаги когато е сред враговете на русия сме на правилната страна. НЕКА ПОМНИМ - 1944 ГОДИНА РУСИЯ ОКУПИРА БЪЛГАРИЯ. СЛЕДВАТ 45 ГОДИНИ РУСКО КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО. РАЗРУШЕНА ИКОНОМИКА, СЕЛСКО СТОПАНСТВО. УБИТИ НАД 3 МИЛОНА БЪЛГАРИ. РУСКИ ВОЕННИ БАЗИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. ОТНЕТИ СА ЖИЛИЩАТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТОВА ПРОДЪЛЖАВА ДО 1989 ГОДИНА, КОГАТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЗАПАДНА ЕВРОПА, САЩ И ТУРЦИЯ ДНЕС СМЕ СВОБОДНИ. ИМАМЕ ВЕЧЕ МОДЕРНА ДЪРЖАВА. ПОМНЕТЕ - РУСИЯ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ

51

олд

преди 3 години

До Лешамлък че ако искарам 26 сантиметровия боздуган ще се чудиш орално или *** да го поемеш.

50

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

До Тато из Правец НАПРОТИВ ПРЕВЗЕХА Я КОМУНИСТИТЕ

49

олд

преди 3 години

До Тато из Правецнещо не си информирен-Наполеон даже е живял там доста време.

48

Тато из Правец

преди 3 години

Ама никой не е превземал Москва

47

Ирония на историята

преди 3 години

През 1913 Австро Унгария честваше 100г. от битката при Лайпциг и разгрома на Наполеон.След пет години империята се разпадна,а за Наполеон взе да се говори като за прогресивен човек.

46

До Мангъров

преди 3 години

Населението в Европа деградира пореди тези щедри помощи, спря да работи и дойдоха мигранти. те пък настъпателно поменят европеййската цивилизация.

45

sofeto

преди 3 години

Единствените паднали съветски войници за "освобождението" на България е станало на гарата във Варна кадето окупатори набарват цистерна с метилов спирт и около трийсетина *** дават фира, "загинали геройски"!

44

бобо

преди 3 години

До Тато из Правецна кремъл по ще му ходи един американски флаг.

43

Анонимен

преди 3 години

Кажете го на Навални, че празнувате победата над диктатора Хитлер и денят на народната свобода.

42

Анонимен

преди 3 години

Това е армия!

41

До 37

преди 3 години

Русия спря полетите, драги. А на България й предстои да влезе в списъка на вражеските за Русия държави. От идсторията знаем, че когато ние сме врагове с Русия, за нас настъпва национална катастрофа. С омраза не можеш да направиш дори къщичка за птичка. Междудържавни отношения се градят бавно, с далновидност, с ясно определени общи интереси и различия и взаимно уважение. Политкоректните палячовщини сриват авторитета ни пред целия свят.

40

Крокодила Гена

преди 3 години

До izh 34Това болезнена фиксация ли е ?Все за децата на комунисите питаш ?А да се сещаш че има и обикновенни хора че и те имат деца ?И къде икат да живеят тези деца ?Или Мустафа не ти е написала тези отговори ?

39

баба мара

преди 3 години

76 години мир внимаваите историята да не се повтори хора бдете