18

Анонимен

преди 1 година

До Не познавате Русия! " Мъжете ще мръзнат в окопите без храна, а жените и децата ще работят във фабриките без сън и почивка. " - не руснаците, ами европейците ще мръзнат и ще гладуват, те вече мръзнат. Русия разполага с изобилие от храна и енергии, каквото и да се случи, при всички условия.

17

Анонимен

преди 1 година

Много се тревожат за Русия. Да кажат ние как ще се оправим по-добре. Руснаците и украинците слабо ни интересуват.

16

Чпоиуъ

преди 1 година

Хайде стига сте плашили гаргите,а,кво шъ кажете така наречени журналисти? Ставате смешни и жалки,и откровено елементарни

15

Не познавате Русия!

преди 1 година

Вие на познавате руснаците! Мъжете ще мръзнат в окопите без храна, а жените и децата ще работят във фабриките без сън и почивка. Ще бъде забравен всякакъв лукс, дори книги и всякакви развлечения. Всички ще ядат само брезови кори, но няма да предадат Лидера на Родината си. Ще пеят патриотични песни зима и лято, денем и нощем. Ще карат така десетки години. Ще стане!

14

Полковник

преди 1 година

Ядрен удар по Киев означава ответен удар по Москва и Петербург. Мобилизация се извършва тайно от 3 месеца и ефект няма. Ракетни удари не са спирали 6 месеца и останаха само стратегически ракети. С две думи Русия с нищо не може да отвърне и да спаси Херсон. До 25 септември Херсон пада, а с него и Путин.

13

Анонимен

преди 1 година

Отговорът трябва да е: мир! "Великите сили" чрез марионетните си правителства са решили да ни избият нас православните и славяните като ни настроят един срещу друг докато се изпотрепем, а евроатлантиците доволно потриват ръце и ни продават оръжия! да ни вземат и парите като сме прости... Време е всички славяни и православни да осъзнаем, че врагът не са: руснаци, украинци, поляци, литовци, българи, сърби, македонци... врагът е другаде и гледа кървав сеир в момента!

12

Анонимен

преди 1 година

Русия няма вече интерес да продава енергоносители на запада.

11

Българин

преди 1 година

След разгрома на руската армия при Баклава и Юзум разпада на Руската федерация е неминуем и непредотвратим. След кратък "Нюрнбергски процес", международната общност трябва да осигури мирния и справедлив характер на разпада на Ордата на отделни държави-нации. Но не както на Берлинския Конгрес където си разпределят порциите от разпадащата се Отоманска империя а със строго прилагане на принципа на консенсус. Опит има от следвоенна нацистка Германия.

10

Уонко Нормалния

преди 1 година

80 процента и Праведната страна на Пропагандата!

9

":ПЛМК

преди 1 година

Радев и Нинова са с Путин.За тях няма война, а ,,спец операция". Хайде *** да ме изтрие,ако е деурен днес.

8

Българин

преди 1 година

Не знам за отговор на какво става въпрос. Украинците влезнаха в Харковска област, понеже там реално нямаше руска армия. Иначе как се завзема територия с площ 5 хиляди квадратни километра за два дена. Никъде не се чу за реални бойни действия. Там където Русия е укрепила фронта - в Херсон, в Донбас, украинската армия се опитва, но не може да направи нищо. За ядрен удар е смешно да се говори. Просто попълване на липсите в руската армия. Да видим кой ще се изтощи пръв - Русия или запада.

7

Анонимен

преди 1 година

фейкнюз.бг

6

Нито едното

преди 1 година

Русия се оказа слаба ракия - армията им е само пропаганда, анимации и макети - реално е изостанала с десетилетия от развитите страни!

5

Альоша

преди 1 година

Руските политици искат още кръв. Тази им е малко. Скоро народа ви ще ви измете както през 1917г

4

Анонимен

преди 1 година

Или още по-категорични речи на Мария Захарова и на Песков. Ще видят те, западняците, като им го кажем!

3

Анонимен

преди 1 година

Светът много добре знае с какви гадини си има работа.

2

Българи Вижте се

преди 1 година

България изнася ТЕРОРИЗЪМ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ - Пернишки Терористи - ДАНС и МВР не ги пипат напротив помагат им, а Главният Прокурор Иван Гешев стана като мишка с мишешките си Спец Служби от милиции и мутри !

1

Анонимен

преди 1 година

Радвайте се, че Путин е начело. В Русия има много по-големи националисти, които досега да бяха сринали Украйна.