653

муспи

преди 11 години

С този данък - лихви върху депозитите, Дянков явно удря богатите, защото бедните нямат депозити. Тогава, от къде ще взема лихви, защото богатите не се подлагат на никакви лихви, ще излези че богатството е помпан въздех, - ще раздава пари само на богати. Бедните ще виждат пари по телевизията, и ще се радват че нямат лихви.

652

тцЪ

преди 11 години

След като сме опрели до парите от лихвите по депозитите, значи положението е много зле. Това се опитват да подскажат "умните" управляващи глави. Само че, за да стане толкова зле, сериозно се постараха. То не бяха СРС-та, то не бяха гръмки опити за акции, то не беше екскурзия до Катар, то не беше смяна на мерцедесите на парламента и бонуси за несвършена работа.

651

гербер

преди 11 години

ДАЛИ ШИ ПЛАТЯТ БОГАТИТЕ ,А СТОЕНЕ ,СТОЕНЕ

650

Ще имаш да вземаш

преди 11 години

Ще хванеш на босия цървулите Вдянков.От мен да го знаеш.

649

Анонимен

преди 11 години

Дянков, има да чакаш пари от лихви от мен.Всичко изпих и изядох.

648

Данъкоплатец

преди 11 години

Дянков,Колкото по-дълбоко бъркаш в съдрания ми джоб, толкова по-голям е шансът да ме хванеш за к*pa.

647

безработен

преди 11 години

Дянков първо измисли как да създадеш високоплатена работа за повече българи,за да има после какво да облагаш с данъци!Анализирай това!Не само да гледаш разни *** статистики и да се чудиш как да откраднеш някой лев от изморения,онеправдан и БЕДЕН Българин.Сигурен съм че всеки ще си плаща с удоволствие данъка ако успееш да постигнеш горе написаното.с неуважение:ЕДИН БЕЗРАБОТЕН НЯМАЩ ВЛОГ В БАНКА.САМО КРЕДИТ.

646

ПриматПоЖелание

преди 11 години

...на чист родйен йезик за г/на Денкофф ... фък ю!

645

112

преди 11 години

Бойко спри го това *** или да се връща в америка щом там е плащал такъв данък....вече имаш един гласоподавател по-малко в мое лице

644

ооооооооо

преди 11 години

Господин Дянков Добре ли се чувствате като най мразения човек в България?

643

Гражданин на РБ

преди 11 години

Порочно е да се иска данък на пари, които са остатък от вече обложени с данък пари... ПОРОЧНО Е.Големите депозити едва ли прехвърлят 5% от общата сума. Повечето депозити са на хора, които разчитат само на заплата и каквото им остане, спестяват за "черни" дни.Следователно ОБЩИЯТ уравниловъчен подход "Да вземем парите на богатите" е меко казано смешен и илитеративен... Смешен финансов министър... Смешен...

642

Анонимен

преди 11 години

Дреме ми на мене за данъка на Дянков.Като нямам пари за храна ще ме хване за ...спестовният влог.Да му мислят тези с милионите!Ха,ха,ха!

641

Аня Димова

преди 11 години

aidriell.blog.bg/zabavlenie/2012/10/12/danyk-lihva-10-vyrhu-pensii-razplashtatelni-smetki-debit-kre.1008792

640

Анонимен

преди 11 години

Г-н Дянков,Очаквате новият данък да осигури около 120 млн. лева за държавата, които още не са събрани, но вече са похарчени - заложени са в разходната част на бюджет 2013. Искам да Ви попитам колко млн. лева изхарчихте за СРС-та и каква беше ползата...

639

Брей

преди 11 години

Ей, утре ще седна и ще се поровя по банките в света и по-специално в ЕС да видя дали го има този данък и при какви условия! Говорих с познат, който е работил в банка в чужда страна,да там имало такъв,но имало и размер , под който депозитите не се облагат и ми говореше (жалко,че не запомних точно) за някакъв мижав % на този данък около и по-малко от !% и то при не знам си какви условия и т.н. Как ще го вземат този данък от детските влогове-малолетни и непълнолетни плащат ли данъци?????

638

Гражданин на РБ

преди 11 години

Ако едно Правителство не стимулира отраслите, които НОСЯТ ПАРИ в една държава, а гледа как да отнеме и последната спестена стотинка от гражданите на държавата, то това Правителство, или е съставено от изразени ***, или се управлява от могъщи сили отвън, които желаят съответната държава да следва точно такъв мизерстващ курс на съществуване.И в двата случая, такова Правителство трябва да си ходи.Простичко и логично, нали?

637

Гражданин на РБ

преди 11 години

Посягането върху парите на гражданите е последното убежище на политически скудоумни "управляващи". Те просто нямат представа откъде идват парите в една държава. А те идват от ПРОИЗВОДСТВО, ЕНЕРГЕТИКА и НОВИ ТЕХНОЛОГИИ. Всичко друго, което твърдят, е плява, вятър и мъгла....

636

Гражданин на РБ

преди 11 години

Парите, които българинът може да задели за спестяване, масово са "бели пари за черни дни". Депозитите са начин да намалим степента на ограбването ни от банковата система, като поискаме от "пари-имащите" малко печалба заради това, че за определен период правят с парите ни каквото си искат.Парите, които българинът е заделил за депозити, масово са ОСТАТЪК от заплата, ВЕЧЕ обложена с ДАНЪК.Който иска данък върху този ОСТАТЪК, просто не заслужава да се нарича "Управник" в Република България.

635

Не трии коментарите

преди 11 години

Долу Гроб.Два пъти ми трият коментара.

634

1

преди 11 години

Защо Дянков плаща данъци в САЩ?Защото и сам знае какви ги твори в нашата финансова политика.Да си вкара парите в нашата банкова система и тогава да си иска тъпия данък.Щяло да има данък.....***....ДАЙ СИ ПАРИТЕ ТУКА,ЕЙ ЛИЛИПУТ!!!!