63

кос до кофражиста

преди 10 години

В България няма такива *** които да ядат кучета!Що за глупости?Не разбираш ли че не е нормално да заколиш куче,или може би въпроса "защо" теб не те вълнува?Със сигурност има някъде закон против безсмислената и *** жестокост спрямо животните,но има и други закони които трябва да ги знаеш в сърцето си иначе никакви писти дакот няма да те оправят

62

DND

преди 10 години

Кой крив - кой прав... има си ред за установяване. Само едно не разбирам - с какво точно един човек е по-важен от кое и да е друго живо същество изпитващо емоции, болка?!? Много сериозно и за много ценни за природата сме се взели ние хората. Особено пък българите. Е***ти и прекрасен народ сме!

61

хх

преди 10 години

Кучето е приятел на човека от древни времена.Не трябва да се отнасяме жестоко с него.

60

Вуте:

преди 10 години

Оти само ги кастрирате тия песове, бе - они не ни е.ът, ами ни апат!

59

кос до кофражиста

преди 10 години

Ти не само си невеж ами и ***.Пилето го ядеш след като го убиеш,това е разликата бе аланко -оу

58

ист

преди 10 години

Забраната да нараниш куче е част от геноцида над народа, Кучето може да ви хапе да ви убие ние политиците можиме да ви крадеме и държим в мизерия -нямате право да ни наранявате и съдите,Отнели са правото на обикновения народ на самозащита,

57

Анти-ЕС

преди 10 години

Кой сега е по-виновен - мъжът, убил едно куче, или ***-алжирец, нападател и кандидат-убиец на българи?За ЕС няма съмнение, че убийството на едно куче е по-голямо престъпление, отколкото убийството на един българин или на всички българи, все едно!

56

Анонимен

преди 10 години

МноготРайна, аз съм номер 39-ти, моля те отговори ми на въпросите които съм задал! И на още един - кое е по-опасно - мишка или глутница кучета?

55

кос

преди 10 години

Този явно е психопат!На такива мястото им е в лудницата.Лошото е че и там ще е опасен.

54

Право на защита

преди 10 години

Ние българите нямаме право да защитаваме собственият си живот и този на нашите близки при нападения даже от кучета, камо ли от хора например от небългарски произход. Трябва да се оставим да бъдем убити, изнасилени или разкъсани защото иначе може да ни обвинят че сме жестоки, антихуманни, ксенофоби, не обичаме европейските ценности и могат да ни изгонят от ЕС.

53

Анонимен

преди 10 години

Изивнявам се за тъпия въпрос, но не ни ли казват постоянно, че "човешкия живот е безценен"?Ако е така - защо се прави проблем от това, че е спасен един безценен човешки живот?

52

Анонимен

преди 10 години

Аман от малоумщини. Заклал куче, много важно. Ако се е опитало да го ухапе е направил точно каквото трябва. Полицията да си гледа работата, а да не се занимава с идиотщини.

51

anonim1000

преди 10 години

Държавата трябва да си влезе във функциите. Безпризорните кучета трябва да се прибират и ако никой не ги иска да се приспиват завинаги. Няма да ги боли така. Хуманно е.

50

Анонимен

преди 10 години

Кучето скочи да го хапе,има камери и се вижда всичко. Данката е герой!

49

Рр

преди 10 години

До МноготРайна думи нямам, а какво ще кажете за всички случаи, в които хора умряха, изядени от кучета. Нима това е хуманно???? Не са ли на първо място хората, тяхното здраве и безопасност, а след това всичко останало. Преди години ме ухапа улично куче, е сега не мога да ги понасям, обикалям ги от далеч, въпреки, че си променям и пътя понякога. Така ли трябва да бъде - да се съобразяваме с тях??? Да не говорим колко болести носят и какви *** разнасят....

48

Анонимен

преди 10 години

А защо не се разследва че може би човека се е защитавал от кучето?Аз почнах да ходя с ножка в джоба, точно след като бях в сф и няколко пъти ме нападаха агресивни кучета. Особено ако тръгвам за Витоша, в крайните села/квартали, винаги има агресивни кучета, и защитата е неизбежда...

47

проз и тъп

преди 10 години

До Анонимен 40Браво! Още малко и ще кажеш, че така помагаш на животните. А не ти ли е съвестно, да ядеш храната им? Аз ще стана вегетарианец, като видя вълците да пасат трева заедно с овцете, а орлите да кълват зърна заедно с кокошките.Точно заради такива вегетарианци и защитници на животните сме заобиколени с толкова бездомни кучета!

46

???

преди 10 години

Ами то по тая логика всички ловджии,касапи и т.н. трябва да са в затвора.........

45

bahmaamu

преди 10 години

Otdavna sym go napravil,maloumniko!Ostava si za vasha smetka!Capish?

44

Анонимен

преди 10 години

Може да е бил гладен. Във Виетнам си се продава на пазара.