79

Анонимен

преди 10 години

Какво означава. че източникът не желаел записа да се разпространява публично? Само за ушите на Патрашката ли е предназначен? Или май са върнали записа за редакция в звукозаписното студио, и не е готов на 100%...?

78

Пурко

преди 10 години

А, ако наистина има такива записи, просто на два политически трупа им се подпечатват смъртните актове - Борисов и Първанов!

77

Невропатолог

преди 10 години

Тая , както си криви устата , така си криви и душата !

76

Сер-гей

преди 10 години

До 96Изгледах го вече затова съм Сер-гей, малко Сер, повече Гей

75

Анонимен

преди 10 години

Айде бе Патрашкова, вади ги тези записи, ако ги има! Че не е законно да се подслушват е ясно, че се прави от някакви тъмни елементи - също, но че има тайни договорки всеки го разбира и искаме да знаем!

74

До НФБ

преди 10 години

Какви глупости плещиш? Ами дай тогава всички служби да прекръстим на "папарашки". И можеш ли да ми кажеш защо съдят Цветанов? Ми той бил "папарак", горкия! И престани с тези глупости за социални грижи. Преди 2000 години, в най-умната книга на света е написано - не раздавай риби та хората да се наобядват, дай им въдици и ги научи да ловят риба. Така си направил нещо полезно. На този, пък и на всеки друг народ са му нужни само правила. И наказание за неспазването им.

73

Анонимен

преди 10 години

До Сер-гейАми...к'во да ти кажа - гледай си ги, щом те задоволяват.

72

nula

преди 10 години

hahah i kakvo kato imate zapisi,vidqhme sreshtu boiko,tanov,kokinov i kompaniq kakvo stana,edno golqmo NISHTO....V nashata darjava daje i video zapis da imash pak shte gi izkarat nevinni tiq mrasni mutri,taka4e ne se palete,pak nishto nqma da stane...

71

Dan

преди 10 години

Ами след като има записи прокуратурата да се самосезира и да се види кой подслушва опозицията...ама те нямало сега да излязат, е то на всички ни е ясно, че ги гласите да излязат преди изборите...поредната порция помия, пък който се върже върже, сценарият е един и същ, преди изборите видиш ли се опитаха да направят покушение срещу Доган..ама с газов пистолет от който най-много да беше оглушал временно, преди изборите имало манипулирани бюлетини, оказа се че не е точно така, та и сега така-тъпо!

70

Българин

преди 10 години

А поспрете малко с ругатните и каруцарските псувни по адрес на Патрашкова.Имам чувството ,че се редактират от едно място. Просто не ви прави чест така да хулите една жена.Каквато й да е. Припомнете си. Имаше ли записи за "Мишо Бирата", имаше ли записи за Кокинов ,. Имаше. Ами и сега ако има ?Какво ще кажете тогава ? Спрете с истериите ,спрете с псувните запазете един приличен тон -все пак европейци сте-независимо ,че сте праволинейни герберасти.

69

bashkircho

преди 10 години

chervenite bokluci se pukat po shevovete che ne tana kakto go misleha :D

68

bashkircho

преди 10 години

Na taz vestnika i za toaletna hartia ne stava

67

тъп и прост

преди 10 години

Очаквам с нетърпение тези записи.За пореден път ще лъсне самовлюбената простотия на бившия премиер Бойко Борисов.Обаче,какво от това като лъсне-голяма част от българския народ продължава да харесва този ***,и поради тази причина България заслужава жалката си и печална съдба.

66

Анонимен

преди 10 години

Борисов достa е нaгaзил в лa*нaтa, нaпрaво е бесен , сегa сигурно и в Брюксел ще се оплaче

65

Сер-гей

преди 10 години

Аз имам порно филмче с Патрашкова ама източникът не желае записът публично да бъде оповестяван. хаха

64

Много сте наивни

преди 10 години

Явно записите ще излязат, само ако Гоце не свие перките. Сигурно партийните му "другари" го изнудват така. Нищо чудно утре Гоцко да се появи и да каже, че се отказва от самостоятелно явяване на избори "в името на Партията, държавата, народа, световния мир и т.н."

63

eeha

преди 10 години

***-***!

62

Гост

преди 10 години

Това вече е истинско безобразие! Има ли органи, които да прекратят това изтезание на хората - има- няма подслушване, има -няма записи, нас вече ни взеха за мезе. Досега една нормала прокуратура сто пъти да се е самосезирала. Цветанов бил подслушвал!? Та той е ангел-небесен пред всички сегашни. Омръзна ни, искаме нормална държава!

61

ДИ Патрашкова

преди 10 години

Писна ми от държавната интригантка Патрашкова.Това не е журналист.Предлагам и да стане официално пи арка на Златка и да престане да досажда.

60

Анонимен

преди 10 години

ЗАТВОР ЗА ТАКИВА ПИШМАН ЖУРНАЛИСТИ