25

tough

преди 10 години

Бах ти наглите популисти. Ако има кой и да им вярва още...

24

Някой

преди 10 години

и като чудо ще ги изпратят. Всяко чудо за 3 дни.

23

Шаран -БГ

преди 10 години

Поголняма глупост от тази акция Н Я ***!! Да трепиш муха с атомна бомба . Колко време ще стоят жандарите в дадено село и като си заминат, още следващата нощ крадците няма ли да нахлуят още понастървени? Ама МВР има бюджет той трябва да се консумира. Трябва да се оправдават заплати.... Ами с тези пари да бяха направили една консервена фабричка, че да работят хората и в нея и извън нея.

22

БРАННИК

преди 10 години

Предизборно си пазят електората в махалите и залъчгват старите хора.

21

ASI

преди 10 години

do 22 CIGO ASPARUHOVti s kakvo pravo gi obijdash BALGARITE be bratle ?i as nesam BALGARIN,Turchin sam.to togava i as triabva da obijdam takali ?az si znam rasata i korenite si,ama ti......dori si niamate azbuka be .MOGA DATE PRIZNAIA ZA *** PRI EDNO USLOVIE: Kjimi 60 na *** no ne na GRACKI ne na TURSKI a na CIGANSKINESAM RASIST NO ZA TAKIVA KATO TEBE SAM.....

20

Анонимен

преди 10 години

А като си тръгне жнадармерията какво става?

19

ASI

преди 10 години

dokato zakonite nese izpalniavat i dokato potarpevshiat niama pravo dase otbraniava taka shte stavakak zakona moje da zashtitava edin prestapnikkoga,kade se e vidialo tova neshto osven v BGako prodaljava uakona da zashtitava prestapnika,prestapnostta shtese uvelichava po tozi nachin

18

Пако

преди 10 години

Браво на МВР! Идеята е чудесна, но това е временно решение. Трябва да се мисли за бъдещето - примерно във всяко село да има поне един полицай, с малко повечко права. Да им мачка кокалите на ***.

17

Анонимен

преди 10 години

Как няма да е чудо. Пиарите на Моника изпращаха така жандармеристите, сякъш отиваха в Афганистан на мисия, а не да се разходят из селата за два -три дена. Да се смееш ли, да плачеш ли. Гея, Бея и Злодея пак гадно се изгавриха със беззащитните страдалци!

16

Анонимен

преди 10 години

Когато *** престанат да изпълняват функцията на "избиратели" на БКП и клонинги, едва тогава партийно представените мафиоти ще престанат да ги закрилят. Няма да им трябват.А сега партийната мафия ни ги е пуснала, за да не се занимаваме с големите крадци.

15

Анонимен

преди 10 години

А не може ли като приключи тази акция, защото все пак жандармерията няма как да стои вечно по селата, охраната там да се поеме от армията, която и без това нищо не прави? Ситуацията е извънредна, такъв *** терор няма в никоя държава от ЕС и съответно са наложителни извънредни мерки!

14

Анонимен

преди 10 години

Всичко е прах в очите на хората. Първо какво може да направи една част на МВР, която се занимава изключително с овладяване на масови безредици. И второ те не могат да стоят там постоянно. Ще постоят малко бабите ще им се порадват аи това за тях ще е една почивка и след това ще си тръгнат и всичко по старому. С други думи всичко е "Пунта мара" :)

13

Анонимен

преди 10 години

*** е най-голямата заплаха за нацията ни!

12

Ben

преди 10 години

Da razvajdame *** i da plashtame na policai da ni paziat ot tiah tova ק darjavnichesko maloumie ? PROKLIATIETO NA BALGARIA E OT DENIA V KOITO SE VZE RESHENIE *** DA POLUCHAT DOKUMENTI KATO BALGARSKI GRAJDANI. DA JIVEIAT SVOBODNO V BALGARIA I DA SE POLZVAT S PRAVA NA BALGARI.TOVA PROKLIATIE SE IZVARSHI PREZ KOMUNIZMA. DO TOGAVA *** NIAMAHA DOKUMENTI . BALGARIA SHTE BADE VTORATA SIRIA ZAPOMNETE !!

11

Анонимен

преди 10 години

За крадците - каторга. Докато не изработят:1. Откраднатото;2. Да си платят издръжката3. Да компенсират парично обрания заради ядовете и гнусотиите, които оставят след себе си.Няма значение кои са крадците - политици, кметове, писарушки от "Софийски имоти", ***, българи и т.н. ...знаете ги прекрасно.Те мразят да работят и по-голямо наказание за тях няма. И като почнеш да ги мачкаш, те ще опищят света. Пък може да се проверят и всички, които се опитат да ги защитят.

10

Анонимен

преди 10 години

Да дойдат да пазят всички измамници политици които от 90г. до днес си играят с *** карта,за да печеля избори и да угодят на Европа. Дянков като дойде каза, че в България трябва да има не повече от 4,5 милиона души. Вижда се накъде вървят нещата и е страшно.

9

Гео Милев

преди 10 години

Мутрагенно изменените и партийно защитени крадци-корумпета ще ни крадат докато ги търпим. Заедно с *** си гласоподаватели, които клонингите на БКП-то толерират.Погледнете оглозганите села по Северозапада. Маймуноподобните са ги оглозгали до основите! И става по-зле.Спомнете си как Милена Милотинова открадна парка на Слатина. Сега арх. Дучев. Що да гонят маймуноподобните, като и техните са такива...Та и това ще е "парата в свирката"... Шоуто продължава. Да живее цирка....

8

Анонимен

преди 10 години

*** народ, слаба държава ! Сега това ли измислихте, че било шумно ?! Въпросът не е да хванат крадците, а да ги откажат да крадат. Ако хванат всички ***, къде ще ги държат бе?!

7

Анонимен

преди 10 години

в БГ има достатъчно полицаи които безделничат, пре спокойно могат да командироват по 4-5 човека по селата. И най вече да гърмят на мИсо. :)

6

Snorky

преди 10 години

На това му се вика евтин политически пиар! Щях да съм на противното мнение ако "акцията" беше протекла без да се огласява. Сега бандитите знаят за присъствието на полицаите и няма да смеят да крадат и след края на "акцията" няма да има нито един арестуван крадец!