64

До кочина

преди 9 години

*** е и ще продължава да е *** докато избирателната активност не надвишава 30%. Дето се вика, сами се давима в лай-та, ама никой не иска да поеме отговорност и да гласува за нещо по- добро! Сега ще каже някой платен кумуняга "Ами няма за кого!". ИМА, винаги се намира по някой, дори и с недействителна бюлетина, дори и чрез наказателен вот!Ама вие, негласуващите, сте *** АНТИБЪЛГАРИ!

63

EE

преди 9 години

А КЪДЕ Е ЗДРАВНАТА ПРОФИЛАКТИКА В ТАЯ ДЪРЖАВА, КАКВИ ПАРИ СЕ ОТДЕЛЯТ ЗА ПРОФИЛАКТИКА, ИЛИ ВЪОБЩЕ И ДА НЕ ПОВДИГАМЕ ВЪПРОСА, ЩОМ И ЗА СПЕШНА ПОМОЩ НЯМА?ТОТАЛНИЯТ СРИВ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО Е НАЛИЦЕ - КАТО ПОЧНЕМЕ ОТ ОБЩА И СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПРОФИЛАКТИКА И ПРОМОЦИЯ НА ЗДРАВЕТО, ПРЕЗ ДОБОЛНИЧНО И БОЛНИЧНО ЛЕЧЕНИЕ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ И СПЕШНА ПОМОЩ.

62

лекар

преди 9 години

много си прав

61

Анонимен

преди 9 години

Големи заплати и големи локуми са различни неща

60

Анонимен

преди 9 години

Бойко Пенков го искаме-нали е работил в бърза помощАндреева да дойде да се подруса,да я видим дали няма да й се пазвали прическата като поработи 12 часа из *** махалаНаглеци

59

още ненапуснал лекар

преди 9 години

Спешен екип е шофьор и лекарВ големите болници колко шофьора има,дето ще се справят с трафика?Напускам,не съм камикадзе!

58

Анонимен

преди 9 години

Мераклии за директор на спешния център в София има, ама будали да бъхтят ,,на хонорар,, дали ще се намерят

57

Анонимен

преди 9 години

В краткосрочен план и баба знаеЛошото е, че тая е крала за години напредНакупила *** сега ще ни ги начуква на главите

56

Учуден

преди 9 години

"Министър Андреева посочи още, че в краткосрочен план проблемът с недостига на лекарски екипи, които да оказват спешна помощ в София, ще бъде решен, като се осигурят екипи от други лечебни заведения в столицата". Ама защо екипи от други болници. Защо не се сформират екипи от МЗ, нали са най-компетентните. Пък и без друго нищо не правят в министерството.

55

мммм

преди 9 години

Андреева ,че не си в час е ясно на всички ,трагичното е че не си дори в двора на училището

54

кукуф

преди 9 години

Представям си с какъв кеф са посрещнали колегите от държавните болници идеята за нископлатена командировка посред лято!Шефовете няма да се качат на линейките-то е ясно.Ама точно на хората от средно и ниско ниво се крапи графикът!Повечето лекари и сега работят на 2 места.Като включиш и недоволните членове на семействата,чиито планове за отпуск се объркват тотално,ще излезе,че минздрав вместо да реши 1,ще забърка още някой и друг протест....

53

Анонимен

преди 9 години

Лекарският съюз трябва да бъде съден за подстрекателство,ако не защити спешните си лекариМиналата седмица се отчете пред Брюксел с мижава акция на ,,протест,, , а днес ще прати стачкоизменници

52

Доктор

преди 9 години

Тази освен нагла, става и смешна. Започва да ми прилича на една друга министърка от времето на Боко кратуната - доц. Борисова, която беше попаднала в МЗ от някакъв разклон на пътя.

51

Анонимен

преди 9 години

За да ,,работят,, в спешна помощ даже и на хонорар трябва да не надвишават 3,5 часов работен ден /цсмп е на 7-часов работен ден по закон/Т.е. за едно работно място трябват малко повече 2- *** лекари от ,,голяма,, болницаЗа да дадат 4 екипа,трябва да се осигурят 20 щатни бройки на цял работен ден или 40 души на законоустановения половин щат.

50

кочина

преди 9 години

пълна *** е тази " държава " !

49

11

преди 9 години

Важното е пари за охраната на Доганчу да има,пък линейки и лекари не ни трябват.Те хората вече свикнаха да се лекуват сами вкъщи с илачите на баба и дядо.

48

Анонимен

преди 9 години

В ,,голяма,, болница работяНедостигат нито сестри,нито лекариИзвънридният труд не се заплащаНе учих толкова години,за да се бъхтя сега като ,,парамедик,, и то под упреците на телевизиите

47

Роко С.

преди 9 години

Ето една кака крещящ пример за шуробаджанащината в БГ, ето го и резултата. Кръгла обла празна НУЛА..

46

оптимист

преди 9 години

Ако Лекарите наистина искат високи заплати и добри условия на труд трябва да откажат да се качат в линейките.Иначе подливат вода на колегите си от Спешна помощ.В една Гърция такова нещо не може да се случи.Ако са единни ще успеят.Ако не ...пациентите пак ще ги бият и псуват и ще има за какво.Ще бъдат *** в бели престилки.А за ПАЦИЕНТИТЕ-АМИН

45

законът на джунглата

преди 9 години

Сменете системата. Тя съсипва и лекарите, и пациентите. Едните развращава, а другите - убива. Ако има злоупотреба от страна на Гелев - да се разкара. 20 години нищо не е направил, нито за екипите, нито за пациентите. Колко проблема е решил и колко е създал? От 1999 година здравеопазването е част от системния геноцид над българите. Линията, която следват неотклонно всички правителства, е унищожаване на нацията по плана Ран- Ът.