286

Анонимен

преди 9 години

до 304Сам ставаш смешен с тъпотиите си. Нали при нагласен мач залозите са тройно по-големи ако нашият бе стигнал до 10-ти рунф дпримерно? Рекламите ще са още по-големи. А то за 15 минути приключи всичко. Откъде ще ти дойдат приходите за нагласената среща от другите 5 рунда които не са се състояли? Ти *** ли си бе? Кой бяга от възможно най-много мангизи?

285

Анонимен

преди 9 години

Плувачите са комплексари.

284

Анонимен

преди 9 години

До славянинСтига с филмите, стига с гъбките, ела в реалността!Браво Кобра! Един ден ти ще държиш доста колани, но има още вода да изтече до тогава. Бъди търпелив и давай напред!

283

Анонимен

преди 9 години

До 289Не ставай смешен, всичко е пари в този спорт, най-различни залози от това кой ще победи до това в кой рунд ще стане, как ще стане и т.н. а иначе удара на нокаута не беше наистина с чак такава сила че да просне по гръб 115 килограмов мъж и то така че да неможе да стане, а това за прегледите и съмненията за счупен нос или други работи са си обичайната проецдура и имат за цел да създадът впечатление за ожесточен двубой, това пак е бизнес, просто това им е работата на професионалните боксьо

282

Френч

преди 9 години

Сега нашто Асан ше го пробва да го туш туй Килинчго шото е много силна. Нашото Амет от маалата и тя вика дето е щяла да се дуалира. Може да сме *** ама *** расбираме туй боксъ.

281

Кубрат, винаги с теб

преди 9 години

Няма друго обяснение за негатините коментари към Кубрат тук, освен много тежки психо-физически комплекси на техните автори, граничещи с омраза към самите себе си.Такива психо-физически *** са наричали и Левски бандит, и Ботев хулиган.Кубрат се изправи срещу една империя, империята Кличко, носеща милиони на боксовите шефове. Само това стига, за да Бъде Кубрат националан герой и той Е! А психо-физо-*** тук треперят пред полите на жените си и си избиват комплексите подло тук.

280

до 299

преди 9 години

абе ходи си там на другите теми бе, ***.там на любимите теми.

279

Анонимен

преди 9 години

до 297Муахахахаха...монаха 1.60 докато стигне с ръчижците си или с крачката си до физиономията на Кличко, украинецът би го заровил два метра под земята само с чукове.

278

Анонимен

преди 9 години

Тя Украйна е нападната вече от Русия. Русия както винаги върши работата вместо нас.

277

Анонимен

преди 9 години

Абе ако Кубрат не си беше забравил винкела, Кличко и до третия рунд нямаше да издържи.

276

Патриот

преди 9 години

за милион и половина и аз съм готов да ме натупат!

275

Анонимен

преди 9 години

И кво сега - ако убиеш някой на ринга, няма нищо, законно е. Ако някой ти нахлуе в дома и го убиеш - кофти, не трябвало.

274

кво правиме

преди 9 години

сега? ще нападаме ли Украина да им го върнеме или ще хулиме по Кличко? А?

273

Анонимен

преди 9 години

Не знам, ама тоя свят си е луд и свиреп. Какво пречи да играят със специални каски. Ама това е то, хората искат жестокости като от Римско време.

272

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно задължително е ядрено-магнитен резонанс на цялото тяло, така е. Ега ти "спорта" - може и да не се прибереш у дома след мач.

271

Анонимен

преди 9 години

до 286вЕрно ли, бе? Значи викаш Кличко трябваше да убие от бой Кубрат в 5-я рунд, а не да продължи до 10-я примерно с което ще има двойно повече реклами в телевизиите при нагласен мач? Голяма логика, човече. И другото- ти би ли се подложил на чуковете на Кличко да ти счупят носа, а не ако си си прибрал мангизите със съперника да се уговорите по-леки удари да има ако може даже без драскотини по лицето, а????? Че нашият има Късмет че е жив го оставяш ей така ???? Смешеееен!

270

реално

преди 9 години

Мениджера на Кличко каза преди срещата , че нашият ще издържи до 5-ия раунд и какво се учудвате ... той просто не искаше да го бие повече... а рекламата и приказките са друго нещо.. пари и пак пари....

269

Анонимен

преди 9 години

Абе Българи за нищо не става! Само лъжат и предават един другия! За това държава на тоя хал бе.

268

Анонимен

преди 9 години

До 284Естественно че е театро бе пич, в америка отадвна почнаха да виждат това, затова и продуцентите се насочиха по-сериозно към европа, всичко се договаря предаврително, в кой рунд и как ще приключи мача, снощи например Кличко можеше да приключи още в 1 рунд, ама ако го беше направил продуцентите щяха да претърпят много загуби, като с Майк Тайсън навремето когато нокаутираше в първия и втория рунд :) по-всичко си личеше че мача е спазарен и можеш да си сигуррен че Пулев си е взел своето

267

Е.С.С.С

преди 9 години

... не чули, чупим скули...