74

Анонимен

преди 9 години

ама супер бе, нека Русия да се ръси, тия пъ недоволни. тя Русия трабва да храни и Куба, и Северна Корея и кой ли не още. щом може да ги храни, кво.

73

Анонимен

преди 9 години

Каква европейска солидарност!? Този вярва ли си или си мисли, че говори на ***. Западът освен да окраде някоя държава, другото са празни приказки. айде да си гледат кирливите мюсюлмани и да се оправят с тяx, че останалите им роднини xукнаxа след тяx и сега няма отърване. Само това да са направили немците Европа никога няма да им прости.

72

Анонимен

преди 9 години

Давай Ципрас, направи като ***, закрий си всичките проекти, еб* си майката на държавата за едното потупване от Брюксел. Това е то евро солидарността. От гейЕвропа и ФАЩ да трупат власт и пари, а останалите да са губещи, но солидарни.

71

9944

преди 9 години

Парите за Гърция бяха от германски и френски банки които отидоха в Гърция пак в германски и френски банки. Те пък ги наляха в германски и френски фирми в Гърция. Така че парите пак са върнаха в същите банки. А на гръцкия народ остана да връща заема който дефакто не е ползвал. Така западните господари стават още по богати. Ние сме на същия хал.Испанците се надигат защото имат 1 трилион дълг. Италианците се надигат при 2 трилиона дълг.А на България колко е дълга господ знае. И внуците ще връщат.

70

БАРБА ЯНИ

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ МАЙКА ГЪРЦИЯ.ДА ЖИВЕЕ ГРЪЦКАТА ИМПЕРИЯ.ДА ЖИВЕЕ РУСКАТА ИМПЕРИЯ.

69

Кака

преди 9 години

До АполонАполончо,отвсякъде намирисваш на гръцка ***,какиното.Не знам теб каква люлка те люлее,но българския народ не е толкова наивен и късопаметен.Познаваме ви добре демокрацията и Геноцида над българите го знаем 1913-2013,само нямаме политици,които да поискат международно признаване и преразглеждане на статуквото,а трябва!Сега нашите тиквеници ни тикат към ново византийско робство,но да видим кога ще си намерите Майстора.

68

Милите наивници

преди 9 години

До ЕвроСладур.комМалко ще коригирам,не на Меркел,а на Мартин Шулц и сие.Ципрас вече се жертва с дъртия еврейн Дьорд Шорош и не ще да слиза под това ниво.Но щат или не щат след 2017 Комшията ще има думата по тънките работи,да му мислят гърчавите гърчета и техния газов хъб да му мисли.Доколкото ги познаваме,гърците ще останат по-доволни от гъркините-такъв е Новият евразийски ред на ***

67

Аполон

преди 9 години

Нека не забравяме къде се намира ,,люлката на демокрацията''.Глас народен глас божи.Проблемът на ЕС,е че някъде някой се е осмелил да изразисобствено желание,и да вземе индивидуално решение.какво е виновен народа че управниците му са крали пари с големият самосвал.Нали ЕС има големи финансови експерти,защо не казаха и дума за това как са изчезнали толкова милиарди,значи наляли 200-300 милиарда ей така,без да питат за какво ще се усвояват парите.Не се и намери и един виновен,направо смърди.

66

Милите наивници

преди 9 години

Които си въобразяват,че за лакомия,материалистичен и циничен грък европейската солидарност сртрува повече от пресечена нула,ако не е подплатена яко с пари.Ами не сте ли учили история,наивни европейчета?На гърците такъв им беше и еврокомунизма, и евросоциализма,сега евроскептицизма, а защо не и Неовизантинизма и дори Путинизма,такъв им е католицизма/православието-все да има далавера,по гръцки,иначе не става и да седят на няколко стола.А сделка значи да прекарат другия.Бизнес е да продават чуждото

65

Информационен фон

преди 9 години

До Анонимен 85Недей да визираш себе си,когато говориш от името на целокупния български народ!

64

вмa

преди 9 години

Aми прaв е Берлин!Нищо не може дa зaмести солидaрносттa нa БрюкСелските чиновници, морaлнaтa подкрепa и клишетaтa, лихaврството и зaробвaнето със зaеми, коренът и причините нa които сa известни сaмо нa по-интелигентнaтa чaст от обществотоГолям кеф сa жaлките вопли нa всички соросни оли***рени!!!

63

Анонимен

преди 9 години

То щото другите нямат дългове, но за тях не се говори. А гърците имат известно право. Богаташите крадат парите, сетне народа да стяга колана. Ако тука някакви мошеници ,,усвоят'' бандитски някакви европари и след това разбира се не те, а България да връща.

62

Анонимен

преди 9 години

Учудвам се защо Шойбле недоволства от сближаването на Гърция с Русия.Това си е чисто вмешателство във вътрешните работи на Гърция.Това ли е германската демокрация.Новото гръцко правителство за сега показва,че държи за суверенитета на държавата си и е тяхна работа с кого да се сближават.

61

монархист

преди 9 години

Дайте ги на нас тези милиарди на Гърция, а пък те да ходят при Русия...

60

проруска

преди 9 години

За каква европейска солидарност говори, Шойбле? Европейски крадци!!!

59

С Риза и без риза

преди 9 години

Всеки грък който живее на по малак остров получава по 600Е на месец ей тка като бонус.Така се трупат 350 милярда борчове....

58

Анонимен

преди 9 години

Според допитване на Галъп руското ръководство е по-популярно сред гърците отколкото европейското.

57

ИСТ

преди 9 години

Гърция спешно се нуждае от руска финансова и политическа помощ. Гърците имат много необитаеми острови, които трябва да се заселят по руски образец- като руснаците заселваха сибир.

56

Ветеринаров

преди 9 години

Ушанките са се сбрали туканка и *** като болни прасенца..не бойте се бре Коледа мина..ще ви угояваме за другия път..рупайте си от източната копанка и пазете чисто в тролската зевлянка!

55

до 76

преди 9 години

Ти първо научи как се пише тая пуста "бомбардировка" и после давай акъл.