7

Анонимен

преди 7 години

Сега НАТО ще разположи ли най- малко четири батальона в Ница?

6

Су 34

преди 7 години

Еврокитки, напълно очевидно е, че вие не умеете да управлявате собствените си държави! Може ли някакви нрандерталци, които не могат да четат да ви атакуват в центъра на вашите градове показно, а вашите мерки да са меченца и заклинания за тотална толерантност във всичко?

5

Анонимен

преди 7 години

В политиката случайни неща няма!!Става това,което е РЕШЕНО,че така трябва да стане!!Хайде поуспокойте малко страстите и се вгледайте в снимката на камиона.Такаа!!Нещо прави ли ви впечатление??Повечето от попаденията на куршумите изстреляни от полицията са групирани в дясната страна на камиона,там където шофьор просто НЯМАААА!Значи,актът не е трябвало да бъде спрян!!Не е ТРЯБВАЛО!Иначе какво обяснение може да се даде на ОЧЕВАДНОТО!!Жалко за жертвите!!Обикновенни хора в курбан на политически игри!

4

бобо

преди 7 години

Сега отново ще ни обясняват ,че исляма е много мирна религия.Обоче защо никой високопоставен молла или имам(исляма не е централизирана религив с папа или патриарх)де порицае случилото се .

3

бобо

преди 7 години

Защо нарочиха за главен враг Русия.Ислямът е главният враг на човечесството.

2

бобо

преди 7 години

Докога мюсюлманите ще избиват безнаказано бели цивилизовани хора-християни.

1

Анонимен

преди 7 години

Един нормален ден в мултикултурното "европейско общество". Сега какво? "1984" на Оруел. Трябва ли да бъдем толерантни към извършителя? Може да е от умерената опозиция. Ще строим ли джамии да се гъ'зят "благоверните"? Няма ли безплатни прегръдки, дюнери, фурми, баклава...