197

Анонимен

преди 7 години

Бойко май ти спряха плащанията, заради избора ти Кунева. Не само след БСП спират кинтите от ЕС ами и след ГРОБ.

196

MOSKVA

преди 7 години

NAPRED S BRATSKA RUSSIA !

195

Анонимен

преди 7 години

На който не му е ясно, те тия пари са дадени вече от бюджета на държавата и са в едни частни джобове.Просто ЕК няма да ги възстанови в държавния бюджет и загубата е за сметка на българския данъкоплатец,а не на европейския!

194

Анонимен

преди 7 години

Сега спорът е на кого ги пускат и на кого ги спират. И обратно. А след три години еврофондовете се спират окончателно, без значение кой е на власт. И тогава ще жънем, каквото сме засяли. Та не е ли редно да започне спор кой колко е засял и колко е ожънал.Асвалтирането да го оставим в графа ....и други.

193

Анонимен

преди 7 години

Където в текста четете грешки,трябва да се разбира кражби!

192

До 252

преди 7 години

Да не забравиш да вземеш и боко тиквата с теб като ще ходиш натам.

191

Анонимен

преди 7 години

На мен БСП не ми харесва. Те са най-големите демагози. Под маската на социалисти гледат да се докопат до властта, за да мога да трупат богатства. Историята добре го доказва.

190

Анонимен

преди 7 години

Ама спряхме АЕЦ Козлодуй, спряхме южен поток от където щяхме да печелим милиарди и да сме стратегически енергиен център на Европа, съсипахме си икономиката за да могат ЕС фирмите да ни продават стоките си, плащаме половин милиард вноски годишно в ЕС а те решават какво да спират, какво да пускат, каква политика да води България.

189

Българка

преди 7 години

Брюксел да ни извеняват - разбрахме че много харесват нашия послушник Борисов,но дори и да спрат парите както в случая ние българският народ не го искаме повече тоя глупав пожарникар да ни управлява

188

Анонимен

преди 7 години

Да разпуснем парламента и държавата може се оправлява от обшински комитети избирани от народа - хората се събират на площада и избират общински комитет. Тогава общинските комитети избрани от народа на площада приемт указ за 2000 лева минимална заплата и така всички взимат по 2000 лева заплати. Много е просто, ама кой да се сети!

187

ognyanz

преди 7 години

До "МРАВКА": Ти пък направо пращиш от акъл. Ако търсиш държава без политически партии, Северна Корея или Саудитска Арабия са добри дестинации. А и съседна Турция отива натам.

186

Анонимен

преди 7 години

По добре че ги спират . Не им искам ни *** проекти, ни парите им .И без тях сме оцелявали и пак ще оцелеем .Да закриват бардака ЕС , ЕК ...

185

Анонимен

преди 7 години

Ае стига с тоя Брюксел никой не е длъжен да ни дава нищо, там парите да не растат по дърветата. Аман с тоз ЕС хващайте се и учете и работете икономика трябва туй не се ли разбра внасяйте машини и произвеждайте .

184

Инж. Николев

преди 7 години

Европейската комисия трябва да погледне в големите честни очи на бъдещият премиер г-жа Нинова и да отпусне парите отново. БСП не само ще увеличи заплатите на учителите, но и ще превърне всеки първолак в един малък Айнщаин. Нинова ще стартира и програма за превръщането на всеки бедняк в програмист чрез метод за бързо изучаване на материала. ЕК трябва веднага да даде парите за образование на БСП! Там те са на сигурно място!

183

Гробокопач

преди 7 години

До АнонименНо уж ГЕРБ "громяха ***", а Кадията си остава неразгромен;))) Язди си бялото конче. Доби самочувствие на него и стана независим народен представител. БСП-то нещо почна да не му харесва или тясно за неговата душа е. Но се озова на страна на Трифонов;)))

182

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново под слънцето. Дойдат ли БСП на власт и фондовете ги спират. Ама те са пекани и се справят добре с краденето и без Европейски фондове, директно от нашия джоб крадат.

181

Анонимен

преди 7 години

сметката ти за ток и при герб щеше да е такава с онези температури, супер популистко го написа, никой няма да ти повярва. а колко пари загубихме при управлението на герб - не може да дадеш на кунева толкова дейности, боко е виновен!

180

До Странджата

преди 7 години

Абе мишко, колко пъти ти се казва да се обадиш на някоя ловна дружинка да ти ударят 12 нули и да не мърсиш сайта? Днес ще захлебиш и кво от това, ще скриеш истината за разрухата причинена от ГЕРБ? Колко ли още неща ще се спрат ще разберем. И Кой ще е виновен за това? Та твоите управляват 7 години и резултата цъфна, кражби им измами които ще плати българина. Бедността у нас е причинена от крадливият Тиквок и избушените лелки от правителството му. Нито Радев, нито БСП са причина. Съд трябва!!!!!

179

$

преди 7 години

ГЕРБ- Граби Европа Разрушава България

178

Анонимен

преди 7 години

То на ГЕРБ не могат да им спрат еврофондовете по техническа причина. Докато брюкселци си направят проверките и хоп-Герб вече са подали оставка. Следващите да перат пешкира.