66

до vas

преди 7 години

***, ***, България е просъществувала цели 13 века и все е имало един *** като тебе да вещае края й, и тя все е оцелявала и се е възраждала, *** глупав, ***...

65

vas

преди 7 години

Това е краят на България.Колкото и да се плюнчат някои безмозъчни писачи.

64

ще си реди сланините

преди 7 години

Другарката ***, бивша демократка от СДС, сегашна комунистка, освен да реди един ред червена сланина, един ред турски кебап от ДПС нищо няма да може да направи друго. Всички останали - Марешки, РБ, патриоти, че и ДОСТ ако влезе ще се присламчат към ГЕРБ. Само гледайте

63

Анонимен

преди 7 години

Къде можем да проверим дали някой е гласувал вместо нас(от наше име)?Или е гласувал вместо нас няколко пъти?

62

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 84Краварче, продължавай да мучиш и да се пyкаш от яд.

61

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 83Май пак си прекалил с шампоана. Като не ти харесва в евроатлянтическото блато, пали джапанките и към азиатското такова. Сигурно ще си единствения с тази обратна миграция.

60

Анонимен

преди 7 години

Соросовите *** повръщат злоба срещу Русия, само Русия и Путин им се привиждат, само вият срещу Русия и Путин независимо за какво става дума. Да повръщат кръв, на кой му пука за тях. Русия се развива и върви напред, евроатлантическата *** се разпада и затъва в блатото.

59

Анонимен

преди 7 години

На изборите наесен или пролетта следващата година ГЕРБ ще са втори, но пак с малко проценти след БСП и БСП няма да може да направи правителство както и сега ГЕРБ няма да може да направи.

58

Анонимен

преди 7 години

На *** и е криво, но представяте ли си на Жужи какво му е? Дръпнало му се е лай... та чак в гърлото му е заседнало.

57

Анонимен

преди 7 години

"БСП няма да участва в разговори за кабинет и в коалиция с ГЕРБ, но ще се опита да състави кабинет, ако партията на Бойко Борисов не успее."Голяма грешка ще направи! От посолството ще да предизвикат кризи, притести, умните и краставите ще налазят, ще настъпи ХАОС. Освен ако БСП не тръгне открито срещу Русия - но и в двата случая с БСП е свършено.

56

Рая на путлераса

преди 7 години

До *** ДетовМного се кефя на такива абдали като теб, дето все чакат Видов ден да дойде и всички дето мразят да си получат заслуженото, най-добре бесилката, и после живота им да се превърне в рай, управляван само от наши, верни другари без никаква опозиция, разбира се. Абе направо модела на *** най-добре - *** начело и който гъкне полоний в чая или в затвора по скалъпени обвинения и вътре бой до смърт

55

Анонимен

преди 7 години

*** са толкова зле, че Боце и да се оссере до ушите пак ще ги бие на избори. БСП е политически труп, който се гърчи в агонията си.

54

Анонимен

преди 7 години

До до 70 до ШвайцаЕ па то какви социални услуги е имало преди управлението на Тиквунчо?

53

Напалм Детов

преди 7 години

Не съм гласувал за коалиция с ГЕРБ... избори до дупка, България с/у гербаввите - 0:3, но Видов ден ще дойде...

52

Анонимен

преди 7 години

може и да и се отвори парашута

51

до 70 до Швайца

преди 7 години

Човек, който не различава социални услуги от социални помощи е безпомощен случай...

50

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 69 Ще отговоря така , не искаме ГЕРБ и БСП се явява по-малкото зло . Това не означава , че е успяла да ни спечели към този момент. И ако се появи нов политически субект който да предлага реална промяна , гласовете ни нямаше да отидат за никоя от сега съществуващите партии.

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 69Искаш да кажеш, че ако Нинова не беше така сърцераздирателна и беше оставила старите играчи да дърпат конците пак щеше да гласуваш за БСП?

48

Анонимен

преди 7 години

До ШвайцаАми няма, то отдавна процеса е станал необратим, далече преди Бокича да се яви на сцената. А и ти на социални помощи ли разчиташ да си подобриш стандарта? Пари ще има когато почнат да вкарват политици в затворите, а трябва да си доста наивен ако смяташ че кака Кори ще го стори.

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 66Е много обичам хора който не вникват в това което е написано , защото там ясно казвам , че дадения вот в полза на БСП беше всъщност вот срещу ГЕРБ . БСП ще направи огромна грешка ако приеме този резултат за победа , както когато прие резултата на мажоритарния вот за Президента Радев за свой.