55

Анонимен

преди 6 години

Късно е за всякаква промяна. Ако я искаше народа,трябваше през 90-те да има революция.Както се е правила революция през историята- с кръв,сълзи и потоп...Вместо това,хората си стоят в къщи и се надяват слугата да измете господарите.

54

Анонимен

преди 6 години

До 41 "К'во ли не измисляха за него през годините от болен от рак до че е бащата на чалгата..."Конкретно за блестите му,той сам си ги оповестяваше. Ослепяваше,после проглеждаше.Парализираше се,после прохождаше и така...

53

Анонимен

преди 6 години

Не харесвам Лили Иванова, Веселен Маринов и Слави Трифонов. Но факта, че пълнят най-голямата зала /с продадени билети/ е достоен за уважение.

52

партия ГЮБЕК

преди 6 години

Честно ще е да има в парламента една чалга партийка, нали все пак е народно събрание. А Славчо като излиза отпред няма да говори а ще пее докато изгони всички парламентарни групи . Без бат Сали . И много ще се гледат заседанията от Народното Събрание . А прекъсванията ще са фраш с реклами и парламента даже ще изкара някоя пара .

51

Разочарован

преди 6 години

За първи път Слави се изложи. Sound-а беше под всякаква критика. Песните бяха нови и не се харесаха на публиката. След концерта всички обсъждаха колко за разочаровани и ядосани, че са си дали парите на вятъра. Ако имате билети продавайте няма смисъл!!!

50

PD

преди 6 години

Брей каква идилия! Народа пя със Слави, и Слави пя с народа. А ти народе, сетили се като се прибра у дома, да си наточиш теслата? Щото казал е мъдрия народ: Лозето не ще молитва, иска мотика. Или само ще пеем и пием, а некой друг, да теса плевелите. Опичай си акъла Българино! Не става само с пеене. Оно, що си требе, то си и сака.

49

БРАВО

преди 6 години

Концерта беше добър . Само Хасан и Ибрахим бяха повече . Две идиотчета от тероризма без капка талант .

48

Браво!

преди 6 години

Браво!Ставаме свидетели как в България се ражда новото поколение от културни, достойни, патриотични и високо-образовани политици като Слави Трифонов, Росен Петров, Николай Бареков и вероятно много други като мажоритарните избранници Жирафа от Долни Чифлик, Слонът от Нова Загора и Сурата - шефът на фабриката за синтетична лимонада!Браво!

47

ист

преди 6 години

Падението на един чалга народ.

46

Слави ънплъгд

преди 6 години

Слави като е такъв творец, що не се отдели и сам да направи кариера . Той си е Фил Колинс и Стинг в плевенски вариант . Хем няма да дели с целия симфоничен оркестър на Шварцвалската Сватбарска Филхармония . Сигурно планира като отиде после в Брюксел да пее соло. Кат Барека.

45

Анонимен

преди 6 години

Браво Слави! Не се отказвай от борбата срещу Мафията и Олигархията, чиито пипала да обхванали цялата просмукана от корупция държава. Обикновените честни българи сме с теб и те подкрепяме. Не искаме да живеем в диктатурата на един самоелюбената, нискообразовани и арогантен глу-пак, превърнал държавата в бащиния.

44

Анонимен

преди 6 години

до 51 Ми значи и на всички световно известни групи са им притрябвали милиони, когато решат да правят концерти по света. Много ясно че го правят за пари, бе , Овца! Това им е работата да свирят и пеят и насреща си да получават възнаграждение.

43

евър грийн за народа

преди 6 години

Те и СДС-то правеха много хубави концерти, запълващи до краен предел площадите. А после Костов ,Надето и другите манипулатори се хващаха за ръце и пееха заедно с тълпата . А после знаем какво стана .

42

зрител

преди 6 години

пак ли му трябваха пари на плешивия? Винаги като му притрябва някой друг милион прави концертче ...

41

сминдух енд чесън

преди 6 години

Повечето от писанията по надолу ,като че ли са на професор Вучков, от периода му до 1989г.Моралист с минало на партиен секретар от БКП и доносник на ДС как може да се охарактеризира-сегашен член на ГЕРБ ?

40

Даааа

преди 6 години

Има такъв народ и за съжаление това сме ние

39

Анонимен

преди 6 години

до 47 Братко заблудений, повече няма да има протести в тази държава срещу некадърното управление на Тиквата, защото народа напълно е абдикирал и апатичен към промени. Смачкаха му психиката да се бори. И Слави очакваш тоя смачкан народ да събуди? Не ме разсмивай, бе!

38

т

преди 6 години

И какъв е извода Слави ?Събираш на концерт 15 хиляди ,а зад протеста ти идват 15 човека? Направи ли си изводите? Ако си толкова по -добре.

37

Анонимен

преди 6 години

Василев, нямаме стадион като Ноу Камп със 100 000 места, че и тях щеше да напълни с коннцерта си преди 2 години. Завиждай!

36

Анонимен

преди 6 години

Ако всички българи в тази държава бяхме толкова себеотдайни в работата си както Дългия в своята, щяхме да сме на водещите места по икономика в Европа.