13

до Бръчков

преди 6 години

пожарникар е само там дето биха го снимали зъ3олизци кой знае защо наречени "журналисти"Той е там където има лентички за рязане. Преди 5год. Боко откри "част от кръгово движение" в Разградска област

12

Батко

преди 6 години

Калпави шофери, а като чета коментарите и калпав народ. То си има и поговорка. *** народ, слаба държава.

11

Бръчков

преди 6 години

Намалена е още видимостта от горящото сметище..... Питам се защо и няма ли кой да го загаси ?! А наш Бойко е пожарникар , нали ?

10

По вина на шофьора

преди 6 години

В Европа катастрофите по причини на лош път са средно около 30%.У нас са такава вина актовете са под 1%.Дали пътищата в Европа са 50пъти по-лоши от българските или родните полицаи са 50 пъти по-***?Или така ги натискат техните шефове и политиците?

9

Анонимен

преди 6 години

Тайнственият шофьор нинджа-джигит с бмв и голф, витаещ из родната действителност.

8

Анонимен

преди 6 години

Прокуратурата да провери дали не са паднали болтовете от прокурорските кухи кратуни.И по-точно на главната кра.....на!

7

След дъжд качулка

преди 6 години

Къде спа АПИ. В този участък имаше проблем 7-8 дни преди инцидента. Ами да проверят, да сложат знаци, да ограничат скоростта и т.н. Седят зад бюрата и чакат ДМС. Кога ще станат мобилни и адекватни? Сега ще търсят хипотетични водачи, които имат вина, тоест ще гонят вятъра.

6

Прелитащ

преди 6 години

Миналата седмица пътувах от там почти всеки ден около 07:00 часа.Да, всеки ден там имаше мъгла. Колкото и да е странно там има мъгла рано сутрин. Сметището си гореше, което е факт, но не този дим е причината. Има си МЪГЛА.Няма как всичко да е наред ако караш в мъглата саса 150.Карайте в лявата лента с 140 и вижте за какво говоря. Та нали 140 е максимално разрешената? Но не е и максимално възможната...

5

Анонимен

преди 6 години

Шофьорите са си виновни не са видели знака " ГОРИ НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО СМЕТИЩЕ" ПОСТАВЕН ОТ К А Т.

4

Дре

преди 6 години

Разбира се че няма виновни или шофьорите са си виновни. Нищо ново, но в светло и сухо време на магистрала да падне видимостта така рязко, че да се нанижат 40 автомобила... не е от сметището да знаете. После чист възздух, прахови частици и екология...това гори от седмица и вече колко отрова има във въздуха не е истина.... държавата си изми ръцете ПАК!

3

Анонимен

преди 6 години

Гъст дим + мъгла + висока скорост = верижна катастрофа със загинали и ранени.

2

Анонимен

преди 6 години

Боклукчии ще да са. Няма шофьорите да спрат на магистралата и да запалят сметището.

1

Возач

преди 6 години

Шофьори ще да са, няма сам Господ да е слезнал на земята и направил катастрофата. Голям извод !!