21

Анонимен

преди 6 години

При нормално шофиране се изминават около 10 000 милометра на година. Айде 15 000 да са. Съвсем резонно изглежда кола на 10 години да е на 150-170 000 километра. Вероятно има и такива на по 400 000, но това не е масов случай.

20

до 17

преди 6 години

Ами сметката е вярна ,файдата от 2 ръка никаква.Докато има хора искащи 300 коня за 4000лв ще ги има и автокъщите.Все пак не забравяи ,че закупуваш машина с определен ресурс ,а всички 2 ръка са вече без.

19

don

преди 6 години

е тез и колите искат да ни взематнезнам какво става глобите са по високи от парите които получава човек.това е най големия геноцид на който е подложен българския гражданин.вече и на фото синтеза не може да се кара о да някой могат и апартаменти купуват.вече да не плащаме данъци осигуровки и др. такси.Вече няма държава.реката на чиновника е невероятен . Тоз който ни рекитира живее от нашите данъци А съда защитава рекитьорите от държавната администрация

18

Анонимен

преди 6 години

До Де е Киро на кирияА нервите от калпави майстори и времето броиш ли ги?

17

Де е Киро на кирия

преди 6 години

За 20 г.съм сменил 5 автомобила,в ценовия диапазон4000-7000 лв. За всеки един от тях съм дал средно по около 4000 лв.за да го приведа в състояние,в което хем ме кефи когато го управлявам,хем не застрашавам и останалите участници в движението.Като сложа и текущите ремонти и подръжка излиза една сериозна сума,която би ми стигнала за покупка на чисто нов автомобил,малко над средния клас,който би ми служил още поне десет години!

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Напротив виновна е,защото всеки бизнес има силни лоби в политиката,а политиците ни освен,че са гладни,са и много алчни!

15

до 10

преди 6 години

Е как да не е виновна?Фалшиви книжки,зле поддържани пътища,липса на магистрали.Липса на контрол по пътищата и ...

14

Анонимен

преди 6 години

Отадавн искам да си купя нещо ретро,старо и надеждно на около 300-400 000 км,ама вече две години обикалям и все не мога да намеря. Всички коли все на по 100,най-много до 130,140 000,все баби пенсионерки са ги карали,кучетата на фризьор водили или най-мног до фурната за леб да со одили!

13

Анонимен

преди 6 години

Колко карате на година, аз лично около 6 000 км

12

до 3

преди 6 години

Аз само отворих информативно,нещо не съм по колите ,ама гледам и не мога да повярвам.Когато си купувах за последно имаха същите цени и все наред и с едни километри дето пеша да ходиш ще ги направиш за това време.Смях,смях ,а и бързо се отказах защо да плащам за нещо дето е с що годе същото качество от това което карам ,а и тези пари да не съм ги намерил на улицата да ги давам за машина без ресурс на толкова години.

11

Анонимен

преди 6 години

Аз вчера как се изкефих един тарикат с някакъв мерцедес реши, че може да продължи направо от лентат за надясно и да пресече пътя на тоя до него, докато не се оказа, че тоя донего е по-голям тарикат и не му пука особено за жигулата му и му огъна ламарините на баровеца :)))

10

Анонимен

преди 6 години

До 9Пич държавата не е виновна, че всички се мислите за състезатели и нямате елементарна култура на пътя. Глоби ще има, жалко, че не са толкова големи колкото трябва.

9

Анонимен

преди 6 години

Тази година ще ударим жертви над 1000 ,а това не е било от 80-те години!Може ли да имаш в един ден 27 тежки катастрофи с 10 загинали и да се чудиш само как да пълниш бюджета с глоби?

8

Гого

преди 6 години

Как ще докажат кой е манипулирал километрите, като не са го хванали да го прави на място? Всеки може да каже че така е купил и внесъл колата.

7

Пламен

преди 6 години

Аз предлагам всичко що е внесено и се внася на колела, да му се плаща веднага екотакса. Те после да си я избиват от продажбата. Така ще се поочистят от братми автокъщите, сериозни постъпления ще има за бюджета и съответно ще намалеят излъганите канарчета.

6

Пламен

преди 6 години

Ей сега се напълни хазната!!

5

Анонимен

преди 6 години

От цялата кампания за борба с "воината по пътищата" ,аз виждам суровата статистика ,че жертвите са станали 2 пъти в повече.Някои му е хрумнало пак да напълва хазната с глоби.Я ми кажете как точно се установява неизправност ?Километража ми не работи ,тук просто няма специалисти да го направят.

4

Анонимен

преди 6 години

Да ама това за кое става дума? Колите в авто къщите ще ги засяга ли или само тези които са в движение по пътищата?

3

Анонимен

преди 6 години

До 1Мда и аз много се забавлявам по авто къщите масово колите има са по 160 000 км нищо, че са на по 10 години и са тип коли които са за каране не да стоят в гараж...

2

Анонимен

преди 6 години

Браво! Малко са, но браво!