5

Анонимен

преди 6 години

Тия вече стават за смях с това изтегляне и победа. Ако не се лъжа е третото изтегляне и втората победа. На всички е ясно че победа няма и изтегляне също защото проблемите на сирийският главоч не са решени.

4

USA

преди 6 години

Сори пичове, не можете да се сравнявате със САЩ! Едно е ясно: САЩ са на страната на юдео-християнските ценности, а Путин е на страната на мюсюлманските! Путин е приятел с масовият убиец Асад, извършил геноцид над собствения си народ, с Иран, а също така и с Ердоган (това трябва да притеснява сериозно България). Нека не забравяме, че най-голямата джамия в Европа е в Москва и най-много мюсюлмани от всеки европейски град има в Москва. Путин от православен, стана ислямист и ИД е негово творение!

3

Алу

преди 6 години

Мислиш ли, че сащ и русия няма да се разберат как да обрулят кълцаните

2

Анонимен

преди 6 години

До *** комунягиТака е, но Русия в момента е в противоположната посока, а ЕССР е на мястото на Русия от преди 100г.

1

Мрете комуняги

преди 6 години

Има-няма две години след Октомврийската революция от 1917-а на територията на Руската държава се появява първият концлагер - в манастира на остров Соловки при Северозападното руско крайбрежие. В подобен лагер гангренясва кариерата на един от най-великите руски футболисти - Едуард Анатолиевич Стрелцов, известен като Руския Пеле...