222

Анонимен

преди 6 години

Хайде бе Османе, от нощес дращиш тук. България била такава, българите онакива??? Взимай си феса и шалварките и хайде друм. Не ти харесв, изчезвай, не обичаш българите, не живей в държавата им!! Какво плачеш на чужди гробища? Работил съм с турци по света, само двама читави срещнах но бяха завършили в САЩ, военни пилоти на хеликоптер бяха.Нищо общо с косматия и мустакат Асан, хора за уважение.Не ви харесвам начина на живот, езика и културата, поради което ме ме интересувате турците.Хайде изчезвай!

221

бивш

преди 6 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави :)

220

Анонимен

преди 6 години

Спокойно ! Българите вече сме излишни ,затова търсят нови граждани . И ще намерят ,докато има не.кро фили да се оправдаат с *** и да разрават гробовете на измрелите . И *** бяхя двулични ,ама либералите и демократите са къде,къде по -гадни и лицемерни .

219

Анонимен

преди 6 години

До J Кьорав ли си ? Сега е демократичното господство . На *** кокалите отдавна изгниха .

218

безпартиен

преди 6 години

Ниски са били заплатите?Нали заплатата е резултат от количеството и качеството на труда на работника.Това количество и качество не се отнася до всички чакащи заплата от държавния или общински бюджети.Там са около 1 милион.Като прибавим и 2.5 милиона пенсионери и 1 милион малолетни и непълнолетни,1 милион безработни и ц.....и,то сметката ще излезе направо плачевна.Какво може да произвежда България и да е конкурентно способна на други страни?Минимална заплата по административен път =комунизъм.

217

комуняги-убийци!!!

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТумиране има - отърване няма от тях, докато всичко е агенти на КГБ-ДС-БКП.......

216

декумунизацията

преди 6 години

До АнонименКокал с мръвка не се оставя!!! - или се заравя!

215

Анонимен

преди 6 години

по скоро,германия си търси нови граждани и се заселва с арабско,афганистанско,турско и африканско население. достатъчно е да посетите който и да е германски град и да видите от какъв произход са младите хора.

214

Что делать?

преди 6 години

До АнонименКакво да се прави като затвориха границите и всички селяни се юрнаха по градовете?На село им изметоха хамбарите, инвентара и добитъка така както в СССР......

213

Анонимен

преди 6 години

В Германия всяка година учили по 7000студенти .. Всички учат икономика и бизнес , психология и медии защото е лесно.. Бях на 8-ми декември в Германия събрахме са 40 българи само един учеше за инженер.. А пък физика в Германия учат точно 2-*** българи в цяла Германия - единия е в Констанц другия в Берлин.. Икономистите халал да им са на германците ,даваме им ги всичките.

212

Анонимен

преди 6 години

При толкова много селяни е нормално България да си търси граждани.

211

Анонимен

преди 6 години

Е хубаво в територият е само на връзкари и комунисти. Всичко друго бяга.Изключвам и малцината дето печелят, но те пък работят за компании базирани извън България, които плащат.Червените "бизнесмени" не плащат.

210

Анонимен

преди 6 години

Целта на комунистите никога не е била да създадат социална държава, и в момента не е.Социални са държавите на Запад.

209

Анонимен

преди 6 години

Всичко живо бяга на Запад. Как пък един не избра друга посока?Ясно е къде има ред, дисциплина, законност, уреден живот, социални държави.

208

DW Лъже

преди 6 години

Аз съм инженер..Никой от инженерите не е тръгнал за Германия , тука в София плащат добре.Ако ида ще ида защото жена ми се дипломира тази година медицина и плащат 3500 евро бруто на специализантите.. В Германия са големи данъците и наемите и пак е същата работа като София ..

207

J

преди 6 години

"След края на комунистическото господство ..."Вие кога и къде го видяхте това ? Аз лично не съм , даже напротив !

206

AnneAvstriiska

преди 6 години

До: Как стана - Всичко е планирано, дори не е нужно да четем или слушаме за Световните конспирации...Световния ред се ръководи от хора в сянка, които никога няма да видим и познаваме.....Който и да е начело на една държава трябва да се съобразява с правилата, иначе пада като пешка. Това обаче не означава, че всичко може да е предопределено...Можем да променим съдбата си. Лощото е, че хората са програмирани, защото върху тях се упражнява контрол, не виждате ли как всеки мълчи за всичко!

205

Как стана.

преди 6 години

До AnneAvstriiska, незнам дали е планирано, но толкова бързо стана, че сякаш е било. Началото го виждам обаче далече назад 1950 някъде или 45та може би. С промяната на живота и ценностите са променят и приоритетите, хората не щат семейство и деца, а блага и охолен живот за чужда сметка.В нашето село къщата ни е последна и е построена 1951ва. от там нататък нови къщи няма. Пък има построена малка болница с АГ отделение и родени там 20тина деца, последното от който пред 1976та.

204

Анонимен

преди 6 години

В мометна фирми масово напускат София. Вече взеха каквото можаха от тук и сега се местят в провинцията. Там ще дават мизерни "заплати"."Бизнеса" в България няма да поумнее и накрая ще напусне България. Знаем и какво ще кажат "няма хора, които да работят".

203

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Като полетят ракетите на запад, българите отново ще поемат на изток !