53

Анонимен

преди 6 години

Този човек е опасен за България, той е предател и руски шпионин!

52

Мечтател

преди 6 години

Ех,ако и правителството беше оглавявано от такъв честен и доблестен човек,ако и министрите бяха такива,а не много крадливи,какъв живот щеше да бъде.Мечтиииии.

51

Анонимен

преди 6 години

Козяците си плюват , а рейтинга на президента продължава да расте.Накрая на Сорос ще му писне от некадърници , ще им бие шута и пак ще почнат на проституират по Симеон и срещу Халите.

50

Анонимен

преди 6 години

Гледам няколко ограничени и много елементарни провинциални/предполагам/пенсионерчета заработват някой и друг гербав лев поради нискатас си пенсия ,затова се отказвам от спорове с тях.Както ви беше казал един английски журналист:Вие сте щастливи,че не знаете колко сте нещастни.Затова ще продължават да ви грабят,а вие ще ръкопляскате от наивност и глупост.

49

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да го плюете,каквито и мръсни номера да му прилагате,колкото и да се пенявите по форумите и дори в парламента,народа харесва президента и пак ще го избере за втори мандат.За ужас на хейтърите ,скритите и откритите му врагове.Радев е един достоен мъж,гордост за всеки народ и хората го оценяват по достойнство.

48

Анонимен

преди 6 години

До До 41"Не се казва "тоз",а "този".Вие от провинцията кога ще се научите на литературен български език?"----Знам много добре как и кога се пише "този". Пишейки "тоз" изразявам отношението си към тоз селски тарикат, слизайки на нивото му.

47

Анонимен

преди 6 години

Поредната доза кухи фрази от Радев!

46

До 45

преди 6 години

Съжалявам,но съм прав.Понякога диалекта ви е толкова неразбираем,че трябва да си водим преводач.

45

КОЛОБЪР

преди 6 години

Благодаря ти, Румене! Един да се сети да каже добра дума за хората, които работят! А народните душмани замълчаха нещо.... Само платените драскачи тук и в другите сайтове оплюват Радев! Момченца, прочетете си историята и уважете труда на родители, баби и дядовци, изградили силна България.... която вече 30 години е грабена и унищожавана!

44

Кори

преди 6 години

Чета в дясно " САЩ изключи България от `черния списък`за защита на интеректуалната собственост". Няма начин да не го свържеш с настоящия президент.За да крадеш интелектуална собственост се иска интелект!

43

Анонимен

преди 6 години

много е тъпо всички малки,големи и още по-големи ,знайни и незнайни ,да считат най-*** човешко творение Фейсбук за начин на комуникация и изявление.

42

Анонимен

преди 6 години

До 43Къде си ве млЕко , хлЕб и обратно завъртяна граматика в "столицата". Точно вие да давате акъл за Български език е смешно. Шоп и правилен език :))

41

Анонимен

преди 6 години

Президжендъра присъства ли на протеста на Корнелия

40

До 41

преди 6 години

Не се казва "тоз",а "този".Вие от провинцията кога ще се научите на литературен български език?

39

Анонимен

преди 6 години

38,точно затова напусна армията,защото не искаше да излага на опасност своите момчета с техниката,която му завеща земеделеца Ненчев.Като не си наясно,поне си трай и не се излагай.

38

Анонимен

преди 6 години

Тоз се опитва да е оригинален, а всъщност е смешен.

37

До 33

преди 6 години

Ами дай му една лопата и го прати на някой строеж,за да се успокоиш,че върши работа.А иначе тая работа,дето президента я върши ти си нямаш хал хабер от нея.Ама на вас дежурните гербави плювачи акъла ви е толкова,колкото и на падишаха.Както самия ТОЙ обича да ви казва "Аз съм *** и вие сте прости,затова се разбираме".Цитат.

36

Анонимен

преди 6 години

Нищо не работещият благодари на тези които работят за него.

35

Кори

преди 6 години

Я кажи ти какво изработи, Радев? Когато напусна армията като високопоставен началник в какво състояние я остави? За какво получаваше заплата толкова години във войската?

34

Анонимен

преди 6 години

А къде е Бойко? Учи молитви за пред Папата?