25

Агент Буда и Пудела

преди 5 години

Са дребни политически тарикати и големи крадци!

24

Анонимен

преди 5 години

Алтернативата е да се гласува за някой който не е бил в апартамента досега. Вярно че така беше и с царя и после и Борисов, но по-големи некадърници от тези които досега управляваха е трудно да се намерят, така че няма какво да се губи, а да всеки да гласува за някой който му се стори читав, но да не е бил в бранша...

23

Do 24

преди 5 години

До АнонименАми, започвай да правиш революция, де.Или не гласуваш...но и революции не правиш- чакаш някой друг...че така най-лесно.

22

Гробокопач

преди 5 години

И да доразвия: електоратът иска д априравния, идеята за върха с идеята за равнината и всичко да стане една хоризонтална тепсия. Когато това се получи, както стана с Бойко, имаме едно Блатно Безвремие с всепоглъщаща всичко тиня! Разберете, Върхът не може да бъде приравняван с Низината. Низината, ако иска да е на Върха, трябва да го изкатери!

21

Съдията

преди 5 години

избори няманикой не гласувааз не познавам нито един човек, който да гласувавсичко е шашарма

20

Гробокопач

преди 5 години

До Ф.Е. ДжержинскиАлтернатива, много отдавна има. идеите на Българският Саракт широко бяха прокламирани през годините, но електоратът, не е дорасъл като съзнание за тях. Защо? Защото за електората е важен тумбака и черпака! А, когато под алтернатива се разбира по-голям казан с по-дълбок черпак и по-голям тумбак, как искаме нещо да се промени?! Бойко е пряк резултат от това съзнание. Затова, той им рече: "Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме".

19

Do 20

преди 5 години

До до 20Ами, гласувайте си за мутрата като няма закой, бе.После да не ревето по форумите кой какъв бил и т.н.А, алтернатива винаги има. Винаги има за кого да гласуваш.И да...десницата също е алтернатива.

18

Анонимен

преди 5 години

Няма послушни няма не послушни всички са *** мирише на гьотверени от всички страни

17

до 20

преди 5 години

Сегашните не са читави. Спор няма. Но, кой да изберем - олигарсите от БСП или нарцисите от т.н. стара десница ?! ... или ДПС и да закриваме държавата ?!

16

Анонимен

преди 5 години

Не се оплаквайте. Сами си ги избрахте тези от снимката. Заедно с банкялийската мутра.Ще си мълчите, докато тези ви крадат и ще си траете.И на следващитв избори пак за ГЕРБ, че нали...нямало за кой друг.

15

ex

преди 5 години

Тримата от Доньо Донев....

14

Вълю шилото

преди 5 години

Ден да мине-друг да дойде - ТОВА Е управлението на герб

13

ex

преди 5 години

Маскари!

12

Ф.Е. Джержински

преди 5 години

Т.н. патриоти са вулгарни келепирджии. Волен е бялото пуделче на Путин, Валери е очеваден лобист на някои фирми, а Краско е за който плаща повече. От друга страна Бойко е на болшевишкия принцип - вся власт съвета. За сега някакси се разбират за голямата лапаница. Докога ще е така не се знае. А, народа опъва каиша и гледа сеир.Най-*** е, че алтернатива няма.

11

Анонимен

преди 5 години

Кои са тези мушмороци, които искат да управляват като средновековни феодали и да крадат до самозабрава. За една власт забравиха и род и родина не патриоти, а ***.

10

Анонимен

преди 5 години

БГ има не един, а цели 4 държавника, браво вървим напред със големи крачки и жънем успех след успех, тъй де Тиквата жъне и папата го калесва по тиквата.

9

Анонимен

преди 5 години

Какво съвпадение - и всичко останало е като при Борисов 2

8

Анонимен

преди 5 години

Госпоодата на снимката са вулгарни неуважителни побойници кьм всички които се опитат да им се изпречат пред далаверите им които са 99% за личните им падишах облаги!

7

Гробокопач

преди 5 години

Към Борисов: Довиждане, довиждане, довиждане, довиждане... Не! Сбогом Борисов, Сбогом!

6

Анонимен

преди 5 години

Воленe ти откога стана васал на евроатлантиците и на Copoc.