36

Слушащият рок

преди 5 години

Валцът не е на Шопен. Иначе добро. :)

35

Анонимен

преди 5 години

Така е прав си, аз за това слушам само Еминем и Суп дог, там са качествените псувни.

34

свинаря

преди 5 години

Amar Jasarspahiq-imam ljubav ali kome da je damRainbow-Arielchopin-Spring waltzGeorge Michael-Careless WhisperНяколко различни стила,но страхотни. Слушайте и се радвайте на живота

33

Анонимен

преди 5 години

До МериМери, колкото и да се напъваш умно няма да измислиш. Радо, никога ене е бил борче, обикнове нпеввц. За разлика от много съвременни силиконови кифли и подобните им от мъжки пол, бате ти Радо може да пее и при това доста добре. Ако си имала щастието да го чуеш някога как изпълнява кавъри на AC/DC и Металика може би друго щеше да говориш, но и само с чалгата си личи кой може и кой не. Освен това Радо е с музикално образование, от времето когато "образование" не беше просто дума, капиш?

32

Анонимен

преди 5 години

Отново клозетници

31

Анонимен

преди 5 години

И къде са тези голи гърли?

30

Анонимен

преди 5 години

Дайте шанс на простотията. Още може. Шишарки, ***, кво ли не.

29

Слушащият рок

преди 5 години

Интересна теза опитваш да защитиш с това, че когато нещо е световно признато е наистина хубаво. Свинаря е прав, че това изобщо не е фактор. Дали едно нещо е хубаво или не е субективно мнение и в повечето случаи, дори масово е така, ако много хора го харесват, то е комерсиално и развалено (отново казвам в повечето случаи) от към идея за оригиналност. Това важи и за рока, който слушам, важи и за попа. И е прав, че има стойностни поп-фолк песни, както и бози в рока, попа, джаза и прочее.

28

свинаря

преди 5 години

До 29 Има чалга песни,които също са обичани от милиони хора, и какво?

27

Мери

преди 5 години

Колкото и да се напъва, борче няма да стане! Господин за един ден, от най пошлите

26

до свинаря

преди 5 години

Ама разбира се, те другите хора по света не са в час въобще. Само ти разбираш от музикални стилове и кое е простотия. Върни се в *** и престани да бълваш глупости.

25

Анонимен

преди 5 години

Тайгър тайгър ду ю хев мъни.

24

Слушащият рок

преди 5 години

До 21 Анонимния - преди да запознаваш някого с историята, която явно не ти е ясна, вземи да прочетеш за какво и кой период от музиката се пише, та тогава тръгвай с рогата напред. Отделно тъна в пълно невидение къде и как реши, че казвам на някого какво да слуша. В целото мнение пиша и наблягам, че става дума за моето мнение. Явно обаче ти се опитваш да натякваш на другити нещо си.

23

свинаря

преди 5 години

до 17Колко разбирам ти няма как да знаеш,а това,че нещо е признато от много хора не го прави задължително нещо хубаво. Да не искаш да кажеш, че рок и метъл музиката не са пълни с простотия колкото и чалгата?

22

Слушащият рок

преди 5 години

до 19 свинаря - в такъв смисъл съм съгласен, да. Доста хора се присламчват към някои стилове, които се водят по-интелектуални. Някои дори слушат и опера и класическа музика, за да се натрапят като интелектуалци, а не заради чувството и духовното им ниво. Съгласен съм в този смисъл.

21

666

преди 5 години

Крайно време е българският химн да се смени с някое чалга парче - тъй де, да сме в час с времето.

20

666

преди 5 години

Те то цялата българска история си е една чалга. Просто тоя *** клип повтаря малоумната българска история.

19

Анонимен

преди 5 години

До Слушащият рокПонеже виждам, че си голям "интелигент", да те запозная с историята - рока през 50-те и 60-те години е бил определян като най-деградантския музикен стил създаван някога и радиата отказват да го пускат. Да не стане така, че след време такива интелигенти като теб да слушат само чалга и да плюят по някакъв нов бъдещ стил? Това на теб какво ти харасва, не е определящо, не може ти да налагаш на другите какво да харесват!

18

свинаря

преди 5 години

До Слушащият рокНеправилно обобщих,но има такива хора и тях визирах. Аз също слушам рок,но не се ограничавам само с него. Има стойностни песни и в чалгата дори,а съм чувал да казват хубава песен,ама чалга

17

Анонимен

преди 5 години

Браво Радо!Следващия клип на Бузлуджа с Корни и да викнеш и оня със зелените чорапки да ти припява!