30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28Ами като си спретнаха война в държавата, да бягат в съседните. Там комунизъм няма. Никъде няма. Какво бягат в Европа. Да седят в съседните арабски държави и да чакат да се върнат, ама не! Друга е целта. Те си се избиха помежду си и другите им виновни.

29

Анонимен

преди 5 години

Правилно защото изведнъж се оказва че всяко сираче има по 30-40 братчета момченца на възраст 18-40 години също сирачета и те горките имат първи братовчеди отново сирачета които отново имат по 30-40 човека роднини и те сирачета.Не е ясно дали са сирачета и колко са такива обаче в един момент се получава един квартал сирачета дето имат по 100 деца строят джамии ,шериат зона ,алах акбар ,бомби,ръгане с ножове изнасилвания побоища и всички екстри на новото афро-арабско европейско приятелство

28

Анонимен

преди 5 години

Това че предава ТАСС не значи че е фалшива новината. Съвсем нормално си е сородните медии да цензурират такива новина. Факт е, че Чешкото правителство не е отрекло новината, значи не е фалшива.

27

Анонимен

преди 5 години

До 23 ти ако гледа цвета други не. Хората бяга от комунисти, социалисти. Те не ходат за роди белата им кожа. Ама от пр.ос тотии. То и в Русия има бели рускини. Що не ходат.

26

Асен

преди 5 години

Много достойно поведение и смели решения от Унгария и Чехия. Никой не трябва да налага задьлжителни норми на другите.

25

Анонимен

преди 5 години

Абе първо да махнем Меркел, пък след това ще видим.

24

Анонимен

преди 5 години

Чета че новината е фалшива. Какво като е фалшива, все пак формира отношение в хората. И отношението е следното. Сирийските сирачета са си стоят в Сирия или в Германия при Меркел. Кой ги преведе през 9 земи в десета. Те сега са сирийчета, ама после ще станат сирийци, те ще довлекат сирийки, после ще се народят сирийчета. Не им трябва на чехите. Затова сирийците в Германия. Тя Меркел ги иска.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9С Меркел или без Меркел Европа е обречена да се ислямизира!

22

Plzen Urquell

преди 5 години

Не съм съгласен, че точно Чехия не е цел на арабистанците. Хубава, добре уредена държава с красиви и всеотдайни жени. И повечето бели, та бели. Родните шведи се пласират много добре там и в някои градчета са направо напаст. Затова и сме недолюбвани там на битово ниво. Като кажеш "Bulharska" и само се обръщат на другата страна. То и нашият контингент от работещи там не е национална гордост. От БГ лесно се отива там на работа, та всякакви к.налии са плъзнали. Кой се крие от пвосъдие, кой от заеми.

21

Анонимен

преди 5 години

А КОГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ПРОЦЕДУРИ СРЕЩУ ЕВРОКОМИСИЯТА?

20

Анонимен

преди 5 години

Мене като българин не може да ме впечатли Чехия. Та чак и богаташ. Чехия е била нещо преди ВСВ.Като е имала влияние от Германия.

19

Анонимен

преди 5 години

Пак да припомня, че Меркел е най-виновна и ще я съди народен съд един ден.

18

House M.D.

преди 5 години

Новината е фалшива. Цитирана е несъществуваща информационна агенция.

17

Анонимен

преди 5 години

Българите подкрепят масово Вишеградската 4ка с изключение на "снишили" се шепа предатели.Боже защо все на нас?

16

Анонимен

преди 5 години

Светна им крушката,брао начи

15

Анонимен

преди 5 години

Сириец с пари при чехите няма да отиде. Славяните не са нещо което ще го впечатли та чак пък и в Чехия.

14

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Бабиш, мабиш Меркел, на никого не е сложила читал на врата! Всичко е пожелателно, но се спекулира, че вижте Унгария я наказват за миграционната и политика. И най - фрапантното е, че тези от Вишеградската четворка, скачат като палета, но нямат намерение да напускат ЕС!Жав жав жав

13

Анонимен

преди 5 години

Добре, че е Вишеградската четворка, че ако остане на такива като Борисов да ни спасяват сме загинали.

12

Анонимен

преди 5 години

През октомври има избори в Бавария. Предвиждат се катастрофални загуби на ХСС, които са на власт там. Хората не обичат да ги таковат продължително.Скоро и бабушерата ще я махнат. Надявам се както много други.

11

Анонимен

преди 5 години

Чехите и Унгарците се бориха смело срещу комунизма, както и поляците.Ние бяхме верни васали на съветите.Сега управляващите *** са същите *** .