64

Анонимен

преди 5 години

"Токвил говори, че сяко едно правителство прилича на народа си, а аз ще да кажа, че българската журналистика прилича на нас с вазе. Когато публиката няма нужда за здрава храна, то за шарлатаните се открива широко поле. Нека ни дава господ бог повече разум и по-малки пъпове!"Хр. Ботев

63

Анонимен

преди 5 години

Да убият млада жена потресен съм млад човек нее като тоя дее пил спирт или смъркал млад човешки живот що за държава сме доде се докарахме

62

Кьорсуфра

преди 5 години

Parvo ,,GOLIAMAT Germania"da se upravi sebesi, 4 e skoro BsbaMerkel si otiva v istoriat.Vsi4ki vidiaha posledstviata sled obiistvoto na nemski grajdanin.I te 6te govoriat ss svobod na slovoto,,pro_po tova enova jeliasna savesa s smeneno ine"tova e EU.

61

Munchen_DE

преди 5 години

Това било "Сигурна страна" - членка на ЕС?! Нямало преследвания, има развита демокрация и пълна свобода...Още колко неща има да лъснат, защото Желязната завеса отдавна я няма.

60

Анонимен

преди 5 години

"Нека те попитам нещо,колко поръчкови убийства стават по обяд на обществена алия където хората се разхождат и то в почивни дни? Благодаря за точния и изчерпателен отговор?"Веднага ти отговарям... около 1/4 от всички поръчкови.

59

Анонимен

преди 5 години

Хайде стига истерия. Самите близки и колегите на жената казват, че не се е занимавала с разследваща журналистика. Убийството й е извършено от психопат, който я е дебнал от доста време.Колкото до разследващите журналисти, в България има доста такива и колкото и болни теми да бяха напипали и разследвали, нищо сериозно не им се случи. В най-лошия случай имаше заплахи и няколко шамара. Така че хайде Европа да не истерясва.

58

БАБА КУНА

преди 5 години

ТРУДНО ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ ПРИ ТАЯ КОРУМПИРАНА ПРОКУРАТУРА, ЧЕ ВЛАСТИМАЩИТЕ СТОЯТ ЗАД УБИЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ, НО АКО СЕ НАМЕСИ НАЙ-ПОСЛЕ ЕС И ТОВА Е ВЪЗМОЖНО. ТОГАВА МАФИЯТА ГЕРБ СИ ОТИВА ОКОНЧАТЕЛНО !!!

57

Анонимен

преди 5 години

Да се маха всичко живо и качествено от България. Жалко за тоя млад живот. Почивай е мир момиче. Бог да те прости.

56

Анонимен

преди 5 години

Нека ви попитам нещо,колко изнасилвания стават по обяд на обществена алия където хората се разхождат и то в почивни дни?Щом всички се изредиха да ни обясняват че не е заради работата , нещо намирисва. ---Нека те попитам нещо,колко поръчкови убийства стават по обяд на обществена алия където хората се разхождат и то в почивни дни? Благодаря за точния и изчерпателен отговор?

55

не се обаждайте

преди 5 години

Германски лицемери.

54

НедоВолен

преди 5 години

А Берлин защо не пита как е Гандур и какво прави в България?

53

Анонимен

преди 5 години

Българска работа два дена локуми арестувани няма.

52

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМи то и при комунизъма ставаха такива неща. Нищо ново под слънцето Комунизъм никога не е имало в Бъглария, имаше социализъм. И при социализма за 45 години да е имало 10, 20, 50 случая най-много. Хората по селата не си заключваха вратите, децата играеха до тъмно сами и ходеха без придружител, на жена можеше да се подсвирква (за разлика от сега когато ще те нападнат феминистки) но да посегнеш беше немислимо. А днес при евроатлантизма всеки ден стават убийства.

51

Анонемен Алкохолик

преди 5 години

Било изнасилване , а не поръчка?!?!Вие с драгунов ли искате да я гърмят?Проучили са и навиците , проучили са че на близо има лудница, доставили са ДНК и готово.Нека ви попитам нещо,колко изнасилвания стават по обяд на обществена алия където хората се разхождат и то в почивни дни?Щом всички се изредиха да ни обясняват че не е заради работата , нещо намирисва.

50

Анонимен

преди 5 години

Никой не е подозирал, че е журналиска. По-скоро - миска. А слабоуумната Европа става смешна с тъпотата си по всички въпроси.

49

Анонимен

преди 5 години

Германистанци са особено чувствителни на тема журн'алист. Журн'алист ли е ако ще и терорист да е попада под германска протекция. Така, че нека простим на германистанци това залитане.

48

Анонимен

преди 5 години

Обзалагам се, че ще излезе някой от местната психолечебница, която по случайност е съвсем наблизо.

47

Анонимен

преди 5 години

Осъдиха успокоиха си съвестта и темата отключена убития убит поръчителя щастлив убиеца вероятно заровен и триста бири и оркестъра да свири докато това продължава Щорош глобалния банкерски елит и масонския експеримент Тръмп ще са на върха на щастието и света ще им е крив че не е достоен за величието им.

46

Анонимен

преди 5 години

Германското правителство остро осъжда убийството на българската журналистка Виктория Маринова и го нарича "брутално и ужасно", предаде Асошиейтед прес.В България почти всяка семдица, ако не и всеки ден стават брутални и ужасни убийства не само на журналисти. Защо Асошийтед прес не съобщава, че германското правителство ги осъжда? Или може би германското правителство ги приема?

45

Анонимен

преди 5 години

Баба Меркела се загрижила за аборигените от Балкана. Баш мафиотката и маша на жорож.