43

стига бе

преди 5 години

Толкова глупости на едно място отдавна не бях чел.

42

Анонимен

преди 5 години

"Двама агенти на руското военно разузнаване са действали от територията на Сърбия през 2016 г. в опит да организират преврат в съседна Черна гора",абе тези ептен за мезе ни взеха как 2 човека ще направят преврат бе,това шубето голям страх...

41

Анонимен

преди 5 години

Американците сами си го направиха. Не че руското влияние расте. Просто не е имало подобен момент в историята, толкова да са презирани американците! Живея в чужбина. Познавам много момчета от различни държави. Никой вече не харесва американци. Беше то. Когато лапахме мухите и вярвах е в демокрацията. А тя се оказа едно голямо нищо!

40

аллах

преди 5 години

До tangra"23.09.2015 г. - Най-голямата джамия в Европа бе открита с тържествена церемония в Москва"

39

Анонимен

преди 5 години

До ВескоВеско, т ъ п е твоят коментар.Теб не ща да те обиждам, ти си знаеш.Ти колко българи познаваш емигрирали за русия и колко за европа?А?

38

Анонимен

преди 5 години

Всичко най-добро пожелавам на руснаците и путин.Аме нека първо оправят собственото си государство, да си оправят заплатата от 9500 рубли, да спрат да пият лосион, да си намалят престъпността до европейската и чак тогава да ходят да оправят другите.

37

Анонимен

преди 5 години

Русия е подпалвач на световни войни.Знаете ли нещо освен оръжие и да са добри? Кухненски или домакински уред? А, забравих, могат да правят хубава водка.

36

tangra

преди 5 години

Хората избират между православието и Селейметин ли Северин ли да убиват младите им момичета.Не става въобще въпрос за русофили или русофоби. Става въпрос че джамии се строят все едно сме под турско и за оцеляване на националната им идентичност.

35

Веско

преди 5 години

Игнорирам тъпите коментари. Друго ме смущава. Ако заглавието е факт, а влиянието едва ли е насила, не трябва ли уважаемите управници да се запитата ЗАЩО?

34

до 44

преди 5 години

и сега получи ли оргазъм след това словизлияние ? :)ако нямаш снимка на сибирското императорче лилипутинчо не можеш да свършиш

33

Анонимен

преди 5 години

До БългаринРусия победи в Сирия, та Балканите ли ще остави запада да ги цепи на мюслишки анклави. Нямааа, свърши тая, където и *** да тръгнат да воюват срещу конституционната власт идва Русия и ги пържи на бръз огън. Днес пише че Русия се намесва и в ... Либия. Западът използва мюслитата срещу православния свят а ги мачка срещу Исраел. Няма да им мине номера нито православни нито мюсюлмани не чувстват нищо друго освен дълбоко презрение към подлата западна политика.

32

Анонимен

преди 5 години

русия е вечния лидер в смукане на водка и // на всичко от къде минат

31

Гудбай Америка

преди 5 години

Циркът си отива! Русия е новият световен лидер!

30

СатаНАТО

преди 5 години

Нещо не разбрах, какво е спечелила *** в Черна гора?Като слагате за заглавие цитат на някакъв сръбски анализатор, поставете ги в кавички.Да се знае, че това е пропагандно изказване, а не факт.

29

Анонимен

преди 5 години

некъв с 3-мозъчни клетки по-долу писал че западните народи симпартизирали на руската империя ?!?!?Освен дамаджаните деПърдьо и Сигал за други не съм чул .Но сибирските поданници на путинчо където искат да бегат на запад - чет нямат .

28

рубашка

преди 5 години

Айде народе, стига сте пътували на запад, юруш към Русията и Сибир.

27

Анонимен

преди 5 години

западът води антиславянска и антиправославна, промюсюлманска политика в региона. По този начин ни кара да симпатизираме на РУСЕЯ, която води на балканите прославянска, проправославна и антимюсюлманска политика. Каква интеграция иска запада, като отцепи Косово от Сърбия. Или където видише сърби ги бомбеше, а не виждаше добровобските муджахидини в Лосна и Косово банди главорези близо десет хиляди души. Никой и в Македония не вярва на запада, защото ние имаме памет и помним мръсната им политика

26

Анонимен

преди 5 години

До Какво е взела Русия-И аз се чудя тия руснаци как го пушеха тоя *** стюардесата.-За петрола не знам, ама в НРБ често имаше денонощни опашки по бензиностанциите.-спомням си ученическите бригади. гърбехме се цял ден под слънцето, за 40ст, за да изнесем събраните чушки за Москва-Баш за стругове не знам, ама верно много боклучава НРБ продукция замина за СССР. Не че и те не си пращаха *** насам.

25

Анонимен

преди 5 години

всеки път когато руската империйка се разходи из задунайската губернийа -> цепи губернийката на парчета и си я търгува като баница

24

Анонимен

преди 5 години

А вие какво очаквахте бе, недоумки? На Русия даже не и трябва нещо да "инвестира"! Нали знаете как се наричат тия девици, които за "любовта" си искат парички? Е, краварите можа да си купуват такава "любов", на Русия не и трябват продажни сателити! Тя знае, че ПРИ НЕЯ Е ПРАВДАТА, ВЯРАТА, ТРАДИЦИИТЕ, ПАТРИОТИЗМА, ДОБЛЕСТТА, ЧОВЕКОЛЮБИЕТО И СПРАВЕДЛИВОСТТА! Да, и тя още "боледува" от материалистични илюзии като нас, но за разлика от нас не се бутна докрай в блатото! А НИЕ ЩЕ СЕ НАДЯВАМЕ ДА НИ СПАСИ