87

Анонимен

преди 5 години

Я,ми дайте Веднага и на мен 2 стаи по 20лв ! - нищо,че са мръсни .Моето семейство РАБОТИМЕ и плащаме наем 600 лв + 150лв парно + 30 лв вода +20вход- общо 800 лв !!! Ей,големи сте тарикати - чалга на корем ,квартира без пари ,че и ремонт искате ,ама сте студенти - Моля ?

86

Rado

преди 5 години

3-мата наематели ще вложат по 200-250лв първоначално и ще си я стегнат доста добре стаята, иначе на месец по минимум 250 на споделена квартирка и така

85

ревем от смех

преди 5 години

До До 66Много хубаво се затапи сам.'Не дава държавата, а Университетите предлагат СВОИТЕ общежития.'Които са държавни. Щото университета е държавен. Сеш се.

84

Бай Ганьо вишис

преди 5 години

До До 66Алу, грамотния, СУ ни знайш ли, че е държавен университет? Както и повечето университети в София

83

Анонимен

преди 5 години

До Бай *** вишисЗначи според теб плащаш 100 лева данък, за да може после държавата да ти осигури жилище 5 звезди струващо 1000 лева месечно?

82

Анонимен

преди 5 години

До До 66Кугат си толку грамотен, че не знаеш, че СУ е градски университет.

81

Анонимен

преди 5 години

До До 66Тоз пък мисли, че всички следват само в български университети. Както сам написа 'На някои манталитетът им е още в престъпния комунизъм.' и си мислят, че само в СУ могат да запишат вишуу.

80

Бай Ганьо вишис

преди 5 години

До До 52Тоз откри топлата вода.Държавата на никого не е длъжна за нищо.Данъците ги плащаме щот няма ко друго да прайм и за ко да си харчим паритии.

79

До 66

преди 5 години

"Когато държава ти дава мухъл, смардливо легло на пружини и разпадащ се балатум, не знам какво по точно би желал да й дадеш обратно." Аман от неграмотни в този сайт!!!Не дава държавата, а Университетите предлагат СВОИТЕ общежития. Ти не си ли следвал, че още не знаеш???Стига сте искали всичко от държавата!!!На някои манталитетът им е още в престъпния комунизъм.Ако сте отличници, ще получите стипендия и ще се преместите на квартира. Точка.

78

Анонимен

преди 5 години

Който не е доволен, има квартири колкото искаш, по ваш вкус - плащаш и получаваш, за без пари толкова, тарикати да умират от яд.

77

Анонимен

преди 5 години

До До 65Неграмотник, който не знае как се пише мухъл, седнал да обяснява за мозъчетата на останалите. Мила родна картинка.

76

Анонимен

преди 5 години

Като чета коментарите на защитниците и ми става ясно, защо тоя ***-държава никога няма да се оправи.

75

Анонимен

преди 5 години

До До 65Подобен мухъл се появява, когато има спукана тръба в сградата.Или предлагате студентите сами да почнат да сменят тръбите?

74

Само един шпрайт

преди 5 години

Аз коги бех студент направих ремонт със съквартиранта ми. Боядисахме шкафовете и вратите. Лепихме тапети. Сложихме мокет върху балатума. Намерих си врата и я сложих върху пружината на леглото, да не виси, а отгоре метнах дюшека. Взехме си голем телевизор, плейстейшун, микровълнова, котлон, хладилник и 2 компютъра с мощни тонколони, картина. Домакинката коги влезна вътре, ахна - таквази хотелска стая не беше виждала.

73

Анонимен

преди 5 години

До 64Ма така е, бееее, всички сме длъжни като очите си да пазим балатума от ерата на прабаба ми и леглото на пружина, на него трябва да се изредят минимум 5 поколения, що за глезотия. У вас леглото на баща ти ли е, като преди тва е било на неговия баща?

72

До 65

преди 5 години

Когато не проветряваш, когато не чистиш, се получава мухъл. Щом смяташ, че за мухала е отговорна държавата, значи мозъчетото ти спряло да функционира.

71

До 52

преди 5 години

"Държавата Е ДЛЪЖНА да осигурява нормални условия, затова всички плащаме данъци, или вие сте окей със схемата 5 лева за стаята, останалите 5 милиона в джобчето, щот не съм им длъжен на тея." Нищо НЕ ТИ Е ДЛЪЖНА ДЪРЖАВАТА!!!Общежитията са на Университетите и те са длъжни да си ги поддържат. Аман !!!

70

Анонимен

преди 5 години

Бай *** свиняря си защитава кочиняка и тва е.

69

Анонимен

преди 5 години

До До 61Не е проблема в 5те лева, а че подобна опасна стая изобщо се предлага на когото и да е. Подобна практика в никоя от европейските държави няма, само в България.

68

Факт

преди 5 години

До АнонименМного добре знам какви са условията по студентските кредити,точно затова и пуснах детето да учи в Англия!Колкото до преподавателите-със сигурност тия от по-бедни държави вземат и по-малко.Впрочем,тия дето работите в чужбина,да не вземате равни заплати?Повервах...Колкото до интелигентността-не се обиждам,щом съм работник,явно не съм достатъчно умен.Ама ми дойде на акъла,че тука перспектива няма,няма и да има,та се вкарах в тоя филм.