70

АНТИ

преди 5 години

До генерал-смешно еНие сме страна от латиноамерикански тип, а точно нов генерал Пиночен ни трябва СЕГА !!

69

българин

преди 5 години

Г-н Радев, вие не приемате партиен лидер, а премиера на РБ. Партиен лидер ви е Корнелия Нинова, а г-н Борисов е премиер. Много силно работите против себе си! И защо мислите, че ние трябва да уважаваме президентската институция, след като президента не уважава другите държавни институции. Много ми помагате да не ви харесвам, и още повече ми помагате да спра да ви уважавам.

68

генерал-смешно е

преди 5 години

Мястото на генералите е в армията, а не в политиката. В цивилизована Европа в мирно време няма нито един президент(прецедент) генерал.

67

Щерю

преди 5 години

Два козела ще се срещат на мостчето на властта...

66

Анонимен

преди 5 години

Най-честният премиер от 10-ти ноември досега беше Жан Виденов.Отказа да предаде България на глобалистите и беше наказан.

65

Бай Тошо

преди 5 години

А бе, Радев, всички тези теми ги има в програмата на правителството. Борисов няма как да ти предложи нещо различно. А ти чел ли си я?

64

Tangra

преди 5 години

За да се демонтира ГЕРБ от власт са необходими поне 4 години и 2 избора. Първо трябва да загубят местните избори, понеже държавната администрация е превърната в откопод навсякъде където имат власт, и след това вече може да се говори за честни избори за народно събрание. Изборите в България са описани, четете Бай ***. Няма проблем, я гладни ***, я горски, я полицаи, я чиновници, който не слуша отива НАП и го затваря буквално.

63

Анонимен

преди 5 години

До Българинчемодан, вакзал, масква като не ти харесва тук

62

Един турчин

преди 5 години

Изгледайте видеото на Жан Виденов в "ю тюб".Сами си направете изводите.Един млад тогава лидер,бе употребен и захвърлен.Благодарим ти,Жан!Не успя,но поне се опита да спасиш България!Това е единствения политик,който влезе беден в политиката и я напусна беден.Няма да забравим!

61

ПЕТЪР КУРДОВ

преди 5 години

Незабавно СЪЗДАВАНЕ НА ПРЕЗИДЕНТСКА ПАРТИЯ, ИЛИ НАПРАВО -- ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА, С ОТМЯНА НА ПАРТИИТЕ ! ВРЪЩАНЕ НА ЧЛЕН ПЪРВИ 1 -- РЪКОВОДНАТА РОЛЯ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БАЛКАНСКИ ПАКИСТАН -- Е В ПРЕЗИДЕНТА , И СЕ ИЗПЪЛНЯВА ОТ ПРЕЗИДЕНТА -- НАВЕКИ И ЗАВИНАГИ , А НЕ В БКП 2 (ГЕРБ) !ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА, И ПОСЛЕДВАЩ РАЗСТРЕЛ С КАЛАШНИК НА ПЛАЦА, НА ПОВЕЧЕТО ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРБ .

60

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

...UVAJAVAM PRESIDENTSKATA INSTITUCIYA...NO NENAVIJDAN STOPANITE MU...GN.RADEV ...OPOMNETE SE...KAK MOJE DA PRIEMATE TAKAVA VISOKA ZAPLATA PRI TOLKOVA BEDNI BULGARI!...NE VI LI TREPNA SURCETO...NE JEGNA LI VI SUVESTTA....11000 LV ...TOVA SA PENSIITE NA 55 PENSIONERI! DOKOGA BULGARSKIYA NAROD SHTE STRADA OT TAKIVA KATO VAS....STIGA KRADOHTE GLASA IM...PARITE IM...ZDRAVETO IM...PRAVATA IM! ..DAY PRIMER...NAMALI SI ZAPLATATA NA 3000LV! STIGAT VI...

59

Живков

преди 5 години

България в момента, по мое лично виждане, се е превърнала в едно блато. Навъдили са се тлъсти шарани, а аз съм за една щука, която ще ги раздвижи !

58

Анонимен

преди 5 години

Ех,джурналисти кухоглави,вие български език разбирате ли.Президентът Радев не кани премиера Борисов,а кани лидера на ПП ГЕРБ Борисов.Разликата е огромна.А подобна покана е многозначителна.Но не се косете.И Баце като вас не схваща разликата.Гаранция.

57

Анонимен

преди 5 години

При Станишев и при социализма живеехме добре.

56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 53Кое ви е умното и прагматичното?Какво умно и прагматично сте направили до сега?

55

Циник

преди 5 години

Ъъъъъ.... кво?Обсъдил с Нинова? Коя е тази?Та самолично да дипли закониТози *** - девалвира не с дни...а с часове!Какъв е бил пазарлъка?- Ние ще те направим президент - *** ти ще слушаш и изпълняваш!Фикуса ще говори с царя

54

Българин

преди 5 години

Бойко направи хората щастливи в България променяш законите за парламента и мажоритарно гласуване и подаваш ОСТАВКА и не се показвай никъде ,харчи крадените пари ,но се непоказвай!

53

Анонимен

преди 5 години

До 60Предпочитам Лукановата и Виденовата зима пред това, което е сега.

52

House M.D.

преди 5 години

Колеги, някой знае ли как се догонва изоставане?

51

Анонимен

преди 5 години

Как ще догоним другите европейски държава, след като всички говорят за СРЗ, която се получава от малък брой хора, и никой дума не обелва за позорно ниската МРЗ, която получават повече от 30% от работещите?Само някой да попита управляващите за МРЗ и автоматично отклоняват въпроса към СРЗ и помощите за социално слабите. Към заплатите на чиновниците.МРЗ не е помощ. Тя се плаща за положен труд и няма нищо общо с прага на бедност. Трудът, който полагаме струва повече от 420 лв.