7

House M.D.

преди 5 години

Другарят Болен Никакъв Лидеров - Гаджев този път има право. Иван, по баща - Дончо, няма място в правителството. Още в младостта си е успял да си запази килия в Централния Софийски.

6

Анонимен

преди 5 години

Те разрушиха цяла една хубава държава с далаверите си. Ще им отмъстим жестоко.

5

Анонимен

преди 5 години

Волене и ти излъга доста народ твоята кауза не е била България най ти била Евродепутат да ставаш. За какво заздравяване говориш бе предател, ние не ви искаме повече бе и теб и онзи еднокнижник и онази ***. Не можем да ви траем и дишаме повече бе не го ли разбрахте. След като ви свалим първо ще трябва да построим затвор, защото няма смъртно наказание.

4

Златен пръст

преди 5 години

Нали Волен беше психично болен, а сега го изкарахте за най-здравия и интелигентен. Гербери, скъпоценно ли е златното пръстче Волен? Като е в опозиция ви е враг, но като сте на власт и опрете на него, става най-добрият ви приятел. Този златен пръст е също и среден.

3

Анонимен

преди 5 години

Белоглавия, извади си главата от *** и се огледай до къде докарахте държавата. Много ви е сладко `статуквото` щото по-лесно се краде. От-репка с от..репка. Вече ще видиш парламент през крив макарон. И цялата ви крадлива герберо.-патриотична шайка - на бесилото!

2

Анонимен

преди 5 години

Този кога ще го приберат в Карлуково? Какво сте го затиражирали медиите този златен пръст на БСП и ДПС?Него го интересуват само парите и да стане евродепутат.Абсолютен Нарцис-излишен е.

1

вижда се

преди 5 години

Белата златка обикаля телевизиите като разгонена *** !