61

Анонимен

преди 5 години

Ох, колко са смешни тези от БСП. Представили 30 000 подписа от пенсионери с искане за увеличаване на пенсиите. Че кой няма да иска такова нещо, чудно е, че не са 300 000. Ама откъде, бе другаре, с чужда пита помен.

60

Анонимен

преди 5 години

Чудно, управляващите от кого взимат пари за своите заплати и други екстри? Престанете да насъсквате работещи срещу пенсионери! Всички сме в една пробита лодка.

59

Бсп са гадове

преди 5 години

До 59. А при Орешарски колко беше минималната пенсия, бе червен каунн? 130 лв. То лесно се говори и иска, когато стоиш отстрани.

58

Анонимен

преди 5 години

Продължение от 63...когато господа депутатите благоволят. Алооо народа ви е работодател, защото той ви плаща заплатите, които получавате и вие трябва да работите за неговото благосенствие, иначе и ние един ден нява да имате заплати.

57

Анонимен

преди 5 години

Пенсиите трябва да статат толкова колкото си внасял в държавата, да се изчисляват по точкова система обвързана със средния доход за страната в конкретната година!!! Така е в Германия и е справедливо. Какви са тези измислени пенсии у нас, които и НОИ не може да обясни начина на изчисляване. Нужнен е прозрачен и справедлив механизъм на изчисляване на пенсиите у нас. А не като сега, запратите на депутатите обвързани със средната запрата за страната, а пенсиите се вдигат със смешно мизерни суми, ког

56

Анонимен

преди 5 години

Да се съкрати държавната администрация и да се намалят субсидиите на партиите (да станат 1 лв. на глас + членски внос + прозрачни дарения) и ще има за пенсии.

55

абв

преди 5 години

Не е един остров бе човек три били.Голям хитрец ей къде го търсиш ти бат Бойко и една жена вчера на пазара каза че и пет къщи в Барселона накупил.

54

Тинев

преди 5 години

Винаги съм се възхищавал на румънците. Генерално решиха проблема с Бор..., АААААА извинете. Грешка. С Чаушеску исках да кажа!

53

*/*

преди 5 години

221 ЛЕВА МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ........но комент.Гласувайте за герб,воля и "патриотите".

52

Как откъде??

преди 5 години

Бойко продавай го тоя остров и ще има и за пенсионери и за работещи и пари за отглеждане на дете. Какво се правиш на хитър???

51

защо

преди 5 години

от работещите? В Австрия банките плащат допълнителен данък, който отива в пенсионното осигуряване и още държавните служители да не ги осигурява държавата. Да не говорим за сумата,която ще влезе като си намалите субсиидите на 1 лв. Като ограничите ***-раждаемостта гълтаща средства за уж "смотните майки" ще можете да увеличите детските, а като "пресеете" фалшивите инвалидности ще има увеличение и за действителните.

50

Анонимен

преди 5 години

Др. Нинова е предложила мин. пенсия от1500 лв. , а мин. заплата от 2500 лв. Баба Дора е останала недоволна , защото не са и купили козички . При това положение са се намесили ДПС и казали, че ще и купят пръчове. Ура..а..а..

49

Анонимен

преди 5 години

Махнете помощите за шведите и прииждащите воини на ИДИЛ.Съкратете с 90% търтеите в системата.240 депутата са с 200 от необходимите!Санирване ремонти на ремонтите!Златото от Челопеч!Парите от ЮП щяха да са достатъчни за европейски пенсии, обаче оново низсшото се бие в гърдите че затрил всичко.....

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 52Счети е от "грамотните и образованите", сам/а си го е написал/а. Това е индикатор, че е от ГЕРБ. Те всички са с претенции за грамотност и образованост, а обикновените работещи са "с анцузи".

47

Анонимен

преди 5 години

До Счети: Ама поддържаш управляващите :))

46

Анонимен

преди 5 години

Тоя Счети мисля че по-скоро е обвързан с ОП и Валерката! Така ми се чини!

45

Анонимен

преди 5 години

Продайте 6 те апартамента на Цветанов и на Горанов 200 квадратовия

44

Счети

преди 5 години

До Анонимен 44. Пиша се "Счети", защото по професия съм счетоводител за това. Мен ми е все тая кой ще му управлява, защото съм грамотен и образован. Моята заплата не е обвързана, нито с ГЕРБ, нито с БСП или която е друга политическа партия. Докато вие явно можете да прогресирате само на чужд гръб. Така че довечера, като се приберете сипете си една ракия или там колкото ви трябва, за да се почуствате велик и значим и оставете мисленето на тези, които го могат. Лека вечер !

43

!

преди 5 години

Вземете от контрабандистите и точещите ДДС и акцизи.

42

Анонимен

преди 5 години

До Една българкаКакви нови попълнения към властта, ***?Нямате ли в ГЕРБ достатъчно "ОБРАЗОВАНИ, ГРАМОТНИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ" Гинки и Калинки с подарени дипломи, които сричат от трибуната, но се хвалят, че са завършили елитна езикова гимназия и развиват компетенции и умения? С още Гинки и Калинки ли ще попълвате властта?