135

Анонимен

преди 5 години

Глобите и сега са достатъчно тежки за нормалния българин. Ако КАТ пази по пътищата както в последните дни катастрофите ще намалеят значително. Те затова джигитите си карат спокойно, защото нямаше кьорав катаджия, а не заради глобите. Да ни направят повече магистрала, че да не изпреварваме рисково. Нормално е уикенда при повече коли повече катастрофи. Въпроса е процентно как изглеждат нещата.

134

Джигит

преди 5 години

Тази държава става невъзможно да си плащаш задълженията. Започвайте да крадете ток, топло, данъци и каквото сабя покаже!

133

Анонимен

преди 5 години

Държава издържаща се и крепяща се на данъци и глоби е *** държавата.Срам и позор сме за Европа с тези кръвопийци.

132

КАТ да се закрие

преди 5 години

Всеки ден все повече се убеждавам, че КАТ са вредна структура за безопасността на движението и трябва да се премахне.

131

Анонимен

преди 5 години

Еее НАСРАХТЕ СЕ ГОСПОДА!! АМА ПРАВИ СТЕ ЩОМ ВИ ТЪРПИМ ТАКА ДЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ!!

130

фен

преди 5 години

КОгато тръгваш да изпреварваш без видимост и на забранено място,ти пожелавам само и единствено камион насреща! Алелуя!

129

Сурчо

преди 5 години

Да се закрива тая ( държава )

128

Ала_Бала

преди 5 години

Не е за намаление на катастрофите. Да събират глоби и после да си крадат от събраното!

127

ннн

преди 5 години

Пълна глупост. Фалшива новина

126

Светлин

преди 5 години

Ако дишаме 10 точки,ако не дишаме отнемане на още 10 точки.Ако не шофираме глоба от 10000лв.и отнемане на свидетелството за правоуправление за срок от 10г.и тн.

125

Анонимен

преди 5 години

катаджии,катаджии,всичките катаджии на мезета

124

Анонимен

преди 5 години

Глобите на КАТ двойни, на новата венетна полиция също, гражданската отговорност двойна, данъците също - заплати и пенсии кога?

123

татул

преди 5 години

Увличението не им стига.Чакат коледнидобавки.От банкийско им казаха,какво-то си заработите си е вашЕ.Кат излезеот държавата.Към това се стреми всякаинституция.Всички се обуват с прашкии чакат някой да ги стопли.

122

Bastadur

преди 5 години

Dosta hora i dosta vreme rabotihme gratis za bg darjava....za darinka pavlova, sergei stanishev, ninova, ioncheva, radevi, iotova, cacheva, barekov, slav trifonov, .mustafa, mestan, dogan, filiz, banevi, minevi, arabadjievi, velchevi, vasilevi, gerdjikovi, simeonovi, siderovi ... neka sega te da rabotiat gratis..........a ceca karaiancheva ako ne im reje celite zaplati pri otsastvie v parlamenta, neia ste reshjem....i sichki gi uvolniavame....

121

dedo

преди 5 години

що за човек, що за шофьор трябва да си за да тръгнеш да изпреварваш без видимост...това не е нормално и би стигнал и по-далеч - такива не трябва да имат книжки!

120

Мисли с главата

преди 5 години

Коментари много и различни. Държава без развитие, която се пълни от данъци, високи цени и глоби. Навсякъде по света има ли нарушение, има наказание, но.... В нашата държава какво ни е наред, че да сме доволни-нито пътища, нито заплати, нито култура, нито образование, НИТО ПОЛИТИКАТА. Американския лозунг"ти какво ще дадеш на държавата" не върви. Когато се създадат условия на хората за добър стандарт, тогава ще имате очи да искате,грешното и самозабравено управление ни докара до това положение

119

Анонимен

преди 5 години

До manЕй от такива ганьовски *** като теб, нама как да се оправи дъжавата. Само бой, полезен труд в болни и морги могат да те оправят!

118

man

преди 5 години

Пускам WAZE и на 90% знам отрано къде са заложили капана. Минавам като бабичка покрай тях и после газ!

117

клйхб

преди 5 години

пътищата ни за нищо не стават - тръгнали оба4е да тормозят хората!!няма един път като хората!!! кой ще санкционира собствениците на пътищата двойно по празниците??

116

Gorsk direktia

преди 5 години

Cok guzel chodjumlar...snimaite i klozetite na vulgaria po automagisralite i drugine patiove i pate4ki s vinetki....