34

Един от Дивия Запад

преди 5 години

А в долната камара се борят за нов дресинг код. Има една дето иска да идва с бурка. Има една 28г. Латино, дето се гласи да е следващия президент.Бе изобщо страна на неограничените желания.

33

Анонимен

преди 5 години

Новина 1 Василев и Минко ергенина ще стават семействоНовина 2 бидона от крушевица ще загуби изборите

32

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Тръмп има всеобщо одобрение на свестните работни хора, които не са бедни и са добре подготвени. Минималната раб заплата беше отново повишена на 01.01 и сега е us$15. В Макдоналд примерно.Смятате ли, че тез хора не обичат Т?Това афектира и много цветни от гетото, които не работят на пълна работна седмица и взимат малко пари. И те го заобичаха.Ся той си има задачи. САУД плати 222 млрд за оръжия и като се отказа Зап. Европа плати още.Бг ще си получи самолетите през 2023 щото много наплив.

31

Василев

преди 5 години

Агресивна, но е вярна политиката на Тръмп в интерес на всички хора по света, и най-вече на хората които искат да са свободни,независими, да създават блага и да се развиват!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

30

Анонимен

преди 5 години

Мани ги тия *** нео марксисти демократите .Факт е че в САЩ традициония избирател на републиканците е за Тръмп и ако виш кадар от тая партия олевее и подкрепи *** демократи си губи поста и политическото бъдеще

29

Василев

преди 5 години

Хилъри Клинтън се оказа в ролята на Цецка Цачева, сготвиха я без да разбере!И в САЩ и в България олигарсите си избраха президентите, а не народа!!!Следователно само олигарсите и елита пак само те могат да свалят Тръмп или да го ликвидират, но не виждам защо, след като води агресивна политика, а не на смирение и помирение като Кенеди!Агент Патрик Мълдър!ЦРУ!!!

28

Анонимен

преди 5 години

То и аз предсказах че Тръм ще бие Хилари ама нея всеки опонент ще я бие дори съпруга и Бил ((( дали демократите ще пробват импийчмат може би дали ще мине надали

27

Обяснитор

преди 5 години

Ха-ха-ха. Тия заклинания ги слушаме от първия ден след избирането на Тръмп. Всеки ден. И се оказват само мокри сънища на кокошки.Иначе не само тоя е предсказал че Тръмп ще победи на изборите. Дори аз!И къде е новината тук след като и тоя нострадамус се е презастраховал че не е сигурен в импичването?????Така ще е още 6 години. Най ми е интересно по какъв начин Мюлер ще се измъкне без да връща милионите на данъкоплатците и без отговорност за това дълго саботиране на правителството на САЩ ???

26

Анонимен

преди 5 години

Да го махат, че ми омръзна този клоун. Днес това, утре друго. Направо за базик станаха краварите с него.

25

Василев

преди 5 години

Тръмп има да върши работа, трябва да се свали режима в Техеран, трябва и да се направи Кюрдска държава, трябва да се подрежат крилата на китайската индустрия, трябва и северно-корейския диктатор да кротне един път завинаги!!!Тръмп има много работа за вършене и той се справя отлично по план график!!Трябва да модернизира НАТО с американско оръжие!Трябва да подкрепя и украинския смел героичен невероятен народ!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!Агент Джавана Скивоне!ЦРУ!!

24

Ку ку ку

преди 5 години

Добра новина но се боя за Мълър.

23

V

преди 5 години

А някой нова статия за авиационната безопастност няма ли ? Имало много трагични случаи ама то кой пък ползвал леон еар и българия еар :)))))) Да оправят дограмата че ако австрийците не бяха построили Виена ко щеше да стане ???? ААА????

22

Анонимен

преди 5 години

До 22Какво толкова са те развълнували турците и Турция?! Да нямаш твърди спомени, от топките на някой турчин по задните ти части!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Русия се провали и с агента Тръмп. Чепига, Бутина и Мишкин си имат достойна компания.

20

Анонимен

преди 5 години

До Военно лобиТака е, но не съвсем. Военното лоби е зад Тръмп (производителите на оръжие), но Пентагона... не особено.

19

Чичо Сам

преди 5 години

Ха ха ха.Тая карикатура Тръмп, бая изкара.

18

Анонимен

преди 5 години

Казвате че човека винаги познава резултатите и е добър играч, но не казвате къде може да се залага срещу неговото мнение , така че да видим колко пари ще заложи той.А понеже винаги е печелел досега значи може да загуби някой друг долар.Дори и най добрите играчи понякога губят, но за нас по важно е къде се правят залозите .

17

ТHE Патриот

преди 5 години

По какво можете да познаете един свестен американски президент ,по това че са убити от банковия картел Линкълн и Кенеди това бяха останалите са марионетки на корпоративните интереси и военнопромишленият комплекс!!

16

Военно лоби

преди 5 години

Освен националния капитал зад Тръмп са всички бели и работещи, всички националисти и военни, както и военното лоби. Не виждам кой ще посмее да се опълчи пред тази сила

15

Анонимен

преди 5 години

Политологът Лихтман? Колко по-еврейско може да стане?