51

Оруел

преди 5 години

Звучи ми като постановка!

50

Анонимен

преди 5 години

Идинствено ще се промени назначението на тружениците, нищо друго. Те са полезни за върхушката

49

да ама не

преди 5 години

До ГРУЗИНСКИ ОПИТДа Грузинската полицейска реформа е най добра за нас но там имаше политическа воля за промени и го направиха и сега всичко е наред.У нас няма политическа воля да реформи в полицията.

48

До 47-BURZUM

преди 5 години

Не от всички,от такива като теб, да!Знаеш приказката за ,,стадото и мършата" А и в интернет е лесно -псуваш наред анонимно и ненаказуемо когото и каквото свариш.Но......има и нормални люде.

47

от системата съм

преди 5 години

До 6 месеца ще са на свобода,ще се пенсионират с 20 заплати и високи пенсии и до 2 год.делото ще приключи без ефективни присъди!?това е жестоката истина хора,боли но е така....

46

анонимен

преди 5 години

1 *** струва повече от 1000 български мъже по мъжественост защото се бори смело за правата си!!!

45

До 34-Грузински опит

преди 5 години

То хубаво да я закрият,ама като ви гледам ,,новите хора" какви сте по форумите съм убеден че ще я докарате до ,,под крушата ", като през 90те.Ами че от,, новите хора",нито един не е видял ред,устав,казарма,дисциплина а само хленч,псувни,обиди и фалшиво самочувствие.Де ги тия НОВИ ХОРА? Ти от тях ли си и познаваш ли такива около себе си?Наясно ли си с реалният живот,те не може да паднат от небето-кристално чисти и НЕАНОНИМНИ !Огледай се ,виж сайтовете,помисли-смяташ ли че не съм прав?

44

Анонимен

преди 5 години

кво се правят всички на луди...корупция има от децките градини,училища,болници до МВР,министерствата,прокуратурата,НАП та дори и в частните предприятия влиятелни хора натискат да се назначават техни хора иначе лошо...тва и комшият ми пенсионер-алкохолик го знае само тея от ГЕРБ са много изненадани и казват,че било прецедент..

43

Анонимен

преди 5 години

С много трудности и с много тежка физическа работа изкарах някакви пари в чужбина преди време. Работих нелегално. Върнах се в България с микробус. На Дунав Мост един охранен милиционер който буквално нямаше врат ни поиска по 50 евро. Не му дадохме. Накара ни да чакаме около един час. Каза, че няма да ни пусне ако не платим "глобата".Няма по гнусно и крадливо същество от бг милиционера.

42

позор

преди 5 години

Това е резултат на липсата на контрол и дисциплина в полицията е пълен бардак всеки си прави каквото иска повечето работят за себе си и бандитите.

41

Тенчо

преди 5 години

В средата на 90-те,точно заради такива полицаи в редиците на МВР се отказах да си пусна документите за школата.Просто не виждах как мога да работя с хора като тези герои,и мисля че не сгреших.

40

Анонимен

преди 5 години

Овце, застраховахте ли се против сини лампи?

39

Анонимен

преди 5 години

600 лева за детска пързалка и люлки. Пак не са разбрали. Дарение искали за децата. Питайте мазните адвокати на Иванчева.

38

Анонимен

преди 5 години

В прекаратурата кипи безмислен труд.За милиони няма закони,за кокошка няма прошка.А както казваше проф.Живко Сталев- Държавата,без върховенство на правото е форма на организирана престъпност.

37

Анонимен

преди 5 години

Българска работа само схеми лъжи кражби и рекет, срама нямате ей aмчъкaзлии.

36

преди 5 години

ДА НАПОМНИМ ЗА ИЗНУДВАЧЕСКИТЕ ПРАКТИКИ В ОТРЯД СИГМА! https://24chasa.bg/***/article/4938875 " Парола Василев - как отрядът Сигма работеше като организирана престъпна група" . КАКТО ВИЖДАТЕ МЕВЕРЕ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛО В РЕКЕТЬОРСКА ГРУПА, опасна за правовия ред и сигурност, и тероризираща честните хора. Всъщност случаят в 4-то РПУ е дребен, познайте какво се случва из провинциални РПУ-та. Прогноза-героите изнудвачи ще бъдат славно отървани. Мафията в милицията ще ги отърве от затвора!

35

само да кажа

преди 5 години

щом показват свидетеля с лицето му.....знайте че това е театър за пред обществото!!!как си мислите като знаете дереджето на държавата и как работят институциите...някой ще застане с лицето си срещу рекета и корупцията в държавата....всичко в тази територия е на принципа мой човек...начин на мислене още от туземските времена...много обичаме да се подиграваме на другите държави ама не се погленем ние какви сме...така че с този случай в лицето на човека който уж свидетелствал срещу тях е театър!

34

До 27-V

преди 5 години

Когато се заформяха групите ти си бил в ,,ташкент",сукалче!!!

33

Анонимен

преди 5 години

Това е държавата на Б.Борисов - виден сикаджия!

32

Анонимен

преди 5 години

Овце, вече ще плащате и данък стабилност на Бойко.