188

до 232

преди 5 години

Народа на България обича Русия. Не ти ли е ясно това?

187

Така е

преди 5 години

Българите винаги са обичали Русия. Обичт и нейния президент. Няма да обичаме Мей или Меркел я.

186

Путинка

преди 5 години

Как няма да му е толкова виск рейтинга у нас,с тази армия от червени ***-предатели,които ежедневно бълват из медиите и му помпят рейтинга. В интернет е ужасяваща пропагандата за джуджето! Като добавим и дебилността на час от населението,готова да се кланя на чужд господар,то картинката не е добра!

185

Жеков

преди 5 години

Няма да се оправим, докато не си оправим мисленето!

184

ан

преди 5 години

кога и ние ще си имаме нашия путин или орбан----не вярвама някои от пишещите тука ходил ли е в москва или петербург ,та да види красиви градове съизмерими с париж лондон и дрединствения позлатен мост в париж над сена им е подарък от руски цара в москва и ленинград всичко е позлатено а метрото не може да се сравни с нито едно по светапросто не пишете глупостинавсякъде има бедни и в русия има ,но не са изостанала държава както си ги представяте

183

Въпросчо

преди 5 години

54 % русофили в България ??? А бе, защо тези 54 % не се преместят да живеят в Русия ???? Там ще повишат избирателната активност на руснаците и ще освободят България от бреме ! Отивайте,в Русия ,другари! Ако се махнете , ще имаме най-големия празник в родината!

182

аз-ът

преди 5 години

малей либерастията ще получи язва. което е прекрасно всъщност.

181

Анонимен

преди 5 години

ХАХОЛИТЕ МРАЗЯТ ПУТИН А НАС БЪЛГАРИТЕ КАКВО НИ ЗАМЕСТВАТЕ С ТОВА ПРОУЧВАНЕ,КОЙТО СИ ОБИЧА ПУТИН КОЙТО НЕ ,НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА НО НИЩО ЛОШО НЕ НИ Е НАПРАВИЛ САМО С ТУРСКИ ПОТОК НИ ПОКАЗА ЧЕ СМЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА

180

Слава Расия

преди 5 години

Ако разчитам на,краварите,да са ни унищожили сега,наполовина унищожени

179

Анонимен

преди 5 години

Папа де,тути папи

178

фалшива новина

преди 5 години

Поредните фалшиви новини.

177

сс

преди 5 години

кой пък харесва папата в българия???? аз такива не познавам.

176

баба мара

преди 5 години

аз разчитам на гн путин за мира по света ако оставим на впк на сащ щеизмрем по бързо и от грипа младите не се подвеждаите по пропагандата амислете с главите си в българия има само джанки а газта идва от изток и ако е поскъпа за българия не е виновен гн путин мислете и пак мислете

175

Анонимен

преди 5 години

Ами като е толкова велик Путин и толкова хубаво в Русия що дирите в България ? - хващайте влака и заминавайте да си живеете живота в Русия а пък ние тука ще се мъчим.Даже може да си вземете колективен билет ще ви излезе по-евтино а и Путин в Москва ще ви посрещне с цветя.

174

Анонимен

преди 5 години

Това е резултатът от беснеещата по българските медии путинофилска пропаганда, изкривен мироглед на цяло българско поколение.

173

Анонимен

преди 5 години

Да не забравяме че Хитлер и Сталин бяха много по харесвани от Путин.

172

Щирлиц

преди 5 години

Та кой бил най харесван?Плевналиев защо не го споменават?Я какъв мъжага беше,а са го пропуснали..

171

ундарталец

преди 5 години

Тва галюп не беше ли модна къща? Или салон за масажи? Явно от клиентите си черпят информация

170

AZ

преди 5 години

Aми това е трагедията на България. Харесват кагебейския дребосък и въздишат по правешкия п.ейзанин.Затова в очите на партньорите ни от ЕС сме втора категория хора и затова ни пробутват втора категория храни.

169

Пешко

преди 5 години

Другарят Стойчев с много хубаво проучване е излязъл, браво, другарю.