92

107

преди 5 години

Оприличиха България с ***! Нека се сърдим само на себе си, но голяма вина за тази "реклама"имат и медиите!

91

анонимен

преди 5 години

Ето защо всички подминават България: за туризъм, за инвестиции в промишлеността, за петролопроводите и т.н. Направихме си голяма реклама, Беър Грилс опита, но ние се наакахме! Да не забравяме, че преди години ни изрисуваха в сърцето на Европа с ***!

90

НОМЕР2

преди 5 години

Изляха хиляди кубици бетон по черноморието, и не само там, унищожиха дюните, искат да изсечат Пирин и изведнъж това Екоминистерство се разкрещя за някаква дреболия!

89

анонимен

преди 5 години

Е, прекалихте вече за едно жабе! Бил замърсил, а ние българите не замърсяваме ли?! Всяка пролет организираме "Да почистим България"! Ако не си цапахме природата, щеше ли да има такива съботници?! Пък сега Беър Грилс ни бил виновен! Цял свят ни чу какви "природозащтници" сме, но се огледайте и вижте колко е чисто пред дома ви!

88

CX

преди 5 години

До Бож.Незнам защо всички пропускат факта, че си е измил дрисливите задни части в едно от езерата. Закона е закон и трябваа да се спазва, не случайно има поставени такива правила в защитена природна зона. Или щом не спряха строежите по морето, защо да защитаваме и планината, нека съсипем и нея!

87

Бож.

преди 5 години

Човекът направил безплатна реклама на България,а в отплата изручал едно жабе! Враговете на нашенския туризъм обаче не са съгласни,и подклаждат платена кампания срещу него!

86

бай Даньо

преди 5 години

Беар Грил е пич, а България се напълни с морони!

85

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Министър Нено Димов е прав. Не може едни момчета облечени в български носии и играещи хоро в езерата да бъдат глобявани, а някакъв западен скитник да може да се къпе в езерата, да пали огньове и да убива животинки безнаказано.Законите трябва да важат за всички !

84

Анонимен

преди 5 години

Ако беше ходл в казарма, нямаше да е така ...

83

Пурко

преди 5 години

Ако беше "наш партиен другар", гръмнал един козел за кеф, нямаше и да се чуе...Ама жабата се оказа УНИКАЛНА!

82

Анонимен

преди 5 години

Всяка жаба да си знае Беър Грилса.

81

Анонимен

преди 5 години

Селянсуризмът не си е отишъл и скоро няма да си отиде от България!

80

Какво?!

преди 5 години

Не ни интересува!Една изядена жаба преди години ни интересува колкото ланския сняг.Може да вървят по дяволите тия,които ни занимават с глупости

79

Анонимен

преди 5 години

Българската жаба сложи британската Мечка на Грила.

78

Анонимен

преди 5 години

Ми ако чоловеку е бездомен, как да оцилеии!?

77

Анонимен

преди 5 години

"Естествено че неможе да пали огън там, неможе да ве къпе в езерата"Уау ... Предполагам, че съм голям престъни тогава ;)

76

Анонимен

преди 5 години

От каквото министерсто са там:Вижти на ся! Ний сми много вървежни! Ся ше са репчим на единствения, който няма да ни извърти по един шамар или да ни даде рушвет! Нищо, че бетонираха половината планина и цялото море :)А ся де?

75

info.info

преди 5 години

Трябва и лично Беар Грилс да бъде глобен. После ще има заглавия из медиите по света и ще е добрра реклама за българския туризъм. "Беар Грилс глобен в България, че оцелява"

74

Емо

преди 5 години

Закона си е закон, но защо не важи за ония с джиповете, които возят туристи нагоре?Да ги глобят, а същои охраната на парка, че не си е свършила работата.но няма нужда се шуми толкова по медиите и да се преекспонира. най-доброто наказание за тях ще е да се извинят публичноинтересно как преди 100 години и назад хората са палели огньове, къпели са се в езерата и са убивали животни, за да оцелеят. А сега не може. Но осирането на нашите планини си го правим ние, поради липса на възпитание и съвест.

73

Дори и Господ да е..

преди 5 години

..."посетил" БГ,то щеше да излезе оцапан от нашия ареал. Тоз "герой" всъщност дава добри напътствия за оживяване и може да го направи дори от БГ МОЛ(понякога там е опасно).Всяко съприкосновение с нашия ареал носи хумор и нещастие(за това ни избягват).Да се бухнеш в еднометрова клоака,непрепикана само от мен,щото не съм я посещавал,заслужава ТОЙ да получиш репарация.Защо ручил е жабета,след като джип е можел да го откара навсякъде там и да утилизира едно шкембе чорба с бира?Ееех Стив Ъруин!!!