5

Циник

преди 5 години

Че 160 000 000 години са дискриминирали бозайниците!Еволюцията е жестока - по-развитият вид - остава победител

4

Циник до Ернан

преди 5 години

Колега - масовите кланета , които мексиканските индианци са извършвали помежду си са исторически факт! Според някой учени - имало е случаи на 20 000 принесени в жертва ( заклани ) , но ти очакваш много от аудиторията на днес.бг - ако изобщо четат - то е прогнозата за времето...чалгаджийските сватби ... и спорта ( Дришу и прочие) Аз ти сложих плюс!Турците кога ще се извинят? На нас...на арменците...или на кюрдите?Аз искам и динозаврите да се извинят, че 160 000 000 години са дискриминирали б

3

папата

преди 5 години

Извинявам се.

2

Ернан

преди 5 години

Този президент на Мексико не зле да понаучи историята на собствената си страна. Кланетата са ги извършвали самите индианци - ацтеки е маи над други покорени племена. И то в чудовищни размери. След идването на Кортес и испанците това е прекратено. Не само че не трябва да им се извиняват, ами мексиканците трябва да са благодарни на испанците, че са се опитали да ги цивилизоват. Казвам опитали, защото Мексико и сега е от страните с най-много убийства.

1

Анонимен

преди 5 години

За какво да се извиняват, че са ги цивилизовали ли? Те са били диваци, които са извършвали жертопринушения на милиони до Мексико сити има един район където почвата на практика е натрошени човешки кости.