254

Вал

преди 5 години

Този предател познава много добре конституцията ни и въпреки това дълбае с провокациите си.Той, също така, трябва да знае, че племе- турци никога не е съществувало.Чак през 19-ти век, първо евреите и после други, са започнали употребата на тази дума, която в основата си се отнасяла за османците в империята им като за зли, фанатизирани, лоши хора. По-късно, османците са го наложили в тяхна полза.Провокаторите нямат място в европейската ни държава!

253

до Ахмет

преди 5 години

Искате България да се разпадне като Югославия ли? Косовски сценарии ли искате?Ако не искате, тогава трябва да се даде самоуправление (автономия) на Кърджали.--------Тъй, тъй......Днеска Кърджали, утре Хасково, после Разград, Силистра..., то, "апетита идвал с яденето"!С една дума, що не си е...те лелята, бе чи...та...ци!Не ви харесва статуса ви в Бг????? Ами оди си в Анадола!!!

252

111

преди 5 години

В статията има грешка: ДОСТ иска признаване на национално малцинство, а не на етническо малцинство. Разликата е съществена. Етнически малцинства в България има и те са признати, но България е еднонационална държава и всички нейни граждани, без оглед на етническа или религиозна принадлежност, са част от българската нация и правата им са гарантирани от конституцията именно като граждани. Предизборната кампания се води само на официялния език на България, задължителен за всички нейни граждани.

251

1

преди 5 години

До Анонимен-272 забравил си татарите.

250

Анонимен

преди 5 години

Най лошите хора в света .Българите ,индийците ,турците ,китайците ,японците ,руснаците и арабите .

249

Анонимен

преди 5 години

ВМРО ни причиниха това с непрестанните си глупости в Сърбия,Македония и Албания ,заради шепа българи със странен говор там сега Местан иска същото тука за милион . ВМРО е проклятие за България .

248

Анонимен

преди 5 години

"Аз съм мюсюлманин, но преди това съм етнически турчин, част от българското национално малцинство в България." каза Местан----------Ами, отивай в Турция, бе!Къв го дириш в Бг???псЕй, такива агенти на чуждо влияние като този ще подпалят Бг!!!Не се сънявайте!!!!!!

247

Ахмед

преди 5 години

Искате България да се разпадне като Югославия ли? Косовски сценарии ли искате? Ако не искате, тогава трябва да се даде самоуправление (автономия) на Кърджали. Да си използват хората езика и да си развиват културата и икономиката, а не данъците да отиват в София, която мрази и дискриминира Кърджали.

246

Анонимен

преди 5 години

Охлювчо, Местан не прави това на политическата класа. Прави го на ТЕБ. А последствията ще усетиш до няколко години. Или може би не, какъвто си ми закърнял.

245

Анонимен

преди 5 години

подготовка за идващите избори да разберат хората че още съществува.

244

Анонимен

преди 5 години

Много ми е чудно тукашните турци, такива бели и синеоки като отидат при арабеските в Турция не им ли е малко странно да се определят като един етнос. Просто по никакъв начин не има светва някаква лампичка. Всичко е толкова омесено че няма вече ни етнос ни нищо. Много малко народи са чистти етноси. А балканския ген се разпознава много лесно генетично щото е общ за всички балкански народи и никъде другаде. Ако го имат значи не са турци.

243

Не понасям тр сериал

преди 5 години

Тоз пюскюл дали се е поглеждал в огледалото на какво прилича? Ако изглеждах така щях да се ...

242

Анонимен

преди 5 години

Такова няма,те са си отделни народностни групи приели по различен начин мюсалманство,тоз с какво се е заел всички мюсюлмани да ги прави турци,то Ердоган го каза,че някой си Мехмед облякъл ризата на Мохамед през 1453 г.. за молитва в превзететия за тогаз от мюсюлманите най-голям православен храм Св,София строен преди 1000 г. от Юстиниян,но не казал,че е от османовите хора,пък кой ли му е дал кат риза се дава на ближния по стара повеля,но не казал телиш ли,арабин ли бил,накрай Ататюрк бил виновен.

241

Tangra

преди 5 години

А Местан, дали не може да си събере багажа и да замине при братята си ?

240

Анонимен

преди 5 години

Наистина,повечето хора тук не са много умни.

239

Анонимен

преди 5 години

задържаха ли провокатора вече??? Цаца, какво спиш? Направо по бързата процедура...

238

Жиб.

преди 5 години

Турция никога не е владяла Български земи- владяла ги е Османската империя,която вие затрихте!

237

Не понасям тр сериал

преди 5 години

ВСИЧКО ОСМАНСКО ДА ГОРИ. КОЙТО НЕ СЕ ЧУВСТВА БЪЛГАРИН ДА СЕ ОМИТА ОТ ТУК. БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.

236

Анонимен

преди 5 години

Местан е лидер на етническа партия. В България етническите партии са противоконституционни. Защо Местан не е в затвора?

235

Анонимен

преди 5 години

Лютви, турската лира е на ръба на колапса, по-добре мисли за нов работодател, че на Ердо ще му стане лошо скоро.