282

Анонимен

преди 5 години

мутрафон ще си получи заслуженото !Е там в софийските чалготеки да вилнее и да прави каквото си иска . Там е голям БГ мъжага.

281

Анонимен

преди 5 години

Не знам Кубрат какво си е мислел, ама като прочетох какви дела е печелила адвокатката на Сушито, на Кубрат ще му се му се види тесен света! И ще има да плащааааа ама много!

280

Дзъ

преди 5 години

Некак не може в днешни дни да награбваш който и да е както ти скефне... важи както за целувки, ласки и прегръдки, така и за шамари, трошене на крака и размазване на физиономии. Разбрахте ли Пулев и пулевоподони?

279

Totenkopf

преди 5 години

До Ангел "Пари не може да му вземе защото не е Американски гражданин."Откроявате се, от наистина впечатляващи малоyмни коментари.

278

Анонимен

преди 5 години

До Гошето - Сега ще е късметлия ако мадамата не го осъди за много милиони долари, навита от бабата която й е адвокатка.Ти как мислиш, колко може да бъде хонорарът на тази, която наричаш баба! Отделно съдебни разноски.

277

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Малий, тая филипинка се закачи да дои кобратаИстина е! Така ще го издоят този, че просто ще вспихне и висне като съдран плондер!

276

Анонимен

преди 5 години

Сега Владимир Кличко ще му прати един поздравителен е-mail за геройската постъпка ! - и ще му благодари за добрата реклама която му направи след техният мач.

275

Анонимен

преди 5 години

български манталитет - всичко ти е позволено, щом си нацепена батка, отиваш и си го вземаш.

274

Байганизъм отвсякъде

преди 5 години

Жестоката истина е, че колкото и пари да има *** байганщината не може я скри. Винаги му избива...при по-бедните е още по-зле положението

273

Ангел

преди 5 години

Кобрата няма от какво да се притеснява.Пари не може да му вземе защото не е Американски гражданин.Най-много да не може да се боксира в Щатите което не е никаква загуба защото Боксовите Федерации при организирането на следващите мачове на Кобрата ще имат това из предвид и няма да ги организират в САЩ.От това могат само те да загубят защото ако Кубрат има Американец опонент то той няма да може да се боксира на родна земя!!!Общо взето целта е да се вдигне шум !!!

272

тренера

преди 5 години

Кобра, Бацко, язък за потта която ля по тренировки и по Белмекен и по боевете на ринга, язък !!! Сега тази не се знае колко кинти ще ти иска и то за една целувка .Барем да беше и "разрошил катерицата "па то целувка маааани мааани бааааси "филма" :) !!!

271

до USA

преди 5 години

и кое не ти хареса в целувката, ходи целувай тогава пръчА на село

270

Анонимен

преди 5 години

ей за това ди харесваме Русията, а не джендърленд.....

269

Анонимен

преди 5 години

я в момента създава едно дело, в което ще бъде потърпевша, ако наистина излезе всичко наяве. Ако е честно дело, ако е правилно дело, няма как да не спечелим 100 %, добави Гоцев.----------НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НЕ ДУМАТА "П Р О С Т" В СЪЧЕТАНИЕ С ЧА Л Г А Р-ТИПИЧНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ СА ПУЛЕВ И ЕКИПЪТ МУ!ДРАГИ МИ СМЕХУРКО ПУЛЕВ,ТИ СИ ВИНОВЕН ЗА СЕКСУАЛНО ПОСЕГАТЕЛСТВО;КЛЕВЕТА;ОБИДА КЪМ АМЕРИКАНСКАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА;И....ЩЕ БЪДЕ ЧУДО АКО СЕ РАЗМИНЕШ БЕЗ ЗАТВОР(ЕДНИ 5 ГОДИНИ П

268

Анонимен

преди 5 години

Намерил кого да целува,*** не се целува,това мъжът ми го е казвал!

267

Анонимен

преди 5 години

Тука много защитават сушито ама съм сигурен,че ако гола силиконена жена им се бута и те ще я целуват и друго ще прават....

266

Анонимен

преди 5 години

Суши ще го удуши ,суши си търси питон да го души.

265

За 284

преди 5 години

Що за тъпоПарче си?!Ако нвкой награби сестра ти пред целия свят да я целува все едно е еФтинка пластмасова кифла как би реагирал?Сигирно ще си го извадиш и удариш една бърза злобарка докато гледаш клипчето....

264

Толерастията

преди 5 години

добива маниакален характер и плашещи размери !Мексифорния е един от най-толерастките щати в САЩ и е с най-висока концентрация на еврей

263

Анонимен

преди 5 години

Първо лиценза, после и парите