76

Анонимен

преди 5 години

Затова уважавам евреите. Лоши били евреите. Лоши, лоши, ама мачкат ислямисти. Направили са стена и стрелят на месо по всеки мюсюлманин. Така се действа с терористи. Друго решение с тия варвари няма.

75

Анонимен

преди 5 години

Ислямът е зло в чист вид. Ислямът е сатанинска секта.

74

Анонимен

преди 5 години

Сега политическия елит не е възмутен , но срещу джамиите много страдаха ...

73

Анонимен

преди 5 години

CNN пише за 138 жертви и 500 ранени

72

Турски ятаган

преди 5 години

Ал Хорезми е наричан "бащата на алгебрата".В негова чест са именувани понятията " ал-гебра","ал-горитъм"...Преди Европейския Ренесанс,света е познал Ислямски Ренесанс.Най-стария университет в света,при това действащ и до днес е във Фес,Мароко.При това е създаден от мюсюлманка Фатима Ал Фухра.Не обиждайте ненужно Исляма.

71

Анонимен

преди 5 години

Кракът ми няма да стъпи в ислямистка държава. Цивилизацията свършва там, където започва исляма.

70

DooM

преди 5 години

Когато пускаш бомби отгоре е демокрация, а това е тероризъм.

69

Анонимен

преди 5 години

Исляма е отрицание на всички човешки добродетели и няма място в цивилизования свят. Трябва да се изгради една огромна стена на турско - българската граница. Който се чувства ислямист - зад стената в Турция. Който се чувства бял и цивилизован човек - зад стената в Европа. Трябва да има ясна граница къде свършва цивилизацията и започва исляма.

68

Крумов

преди 5 години

Честит ви Велик ден - от ,,мирната" религия.

67

Тъпанар

преди 5 години

Според мен истината е, че някой здраво е разбъркал ла.ната някъде по времето, когато са измислени парите. Човечеството е движено от 2 неща - власт (пари) и секс, като второто върви с първото. Религии, прогрес, войни... са подчинени на тези 2 неща с цел надмощие. Или както е казал Джими Хендрикс - "Когато силата на любовта стане по-голяма от любовта към силата, само тогава ще има мир"...

66

Циник до НЕбългарина

преди 5 години

Признават ви го....за разлика от вас..Но по въпроса може да се спори...Индия ...Египет....Маи ...Инки....са били доста по-напред от вас....и без вас!Какво друго сте донесли на "западната цивилизация" освен чаламба и ибpикa??Не сте мръднали от "уомън мутулейшън" ипребиването на жени с камъни Отврат!Стагнацията ви прави това, което сте - религиозни хашишини и ***!

65

Бау

преди 5 години

Нима сериозно някой е очаквал ислямистите не да си отмъстят за нападението над джамията преди месеци? За това не бива да се влиза в конфликт. Ама народа иска кръв ...

64

Анонимен

преди 5 години

Българите винаги са се срамували от това,че гените им са ромски.Хан Аспарух е бил ром,номад.

63

айде стига

преди 5 години

От много ум дрънкате глупости!Бегайте на църква за върбови клонки!

62

Факт!

преди 5 години

След кратка справка се разбра че четиритактовият двигател на Отто е бил патентован преди него от французин.Както и закона на Ом е на Кавендиш преди него както и фон Браун е откраднал ракетата от Готард.Немците са най-големите плагиати в историята.Но както казах понятие етническингерманец НЕ съществува!

61

Факт!

преди 5 години

Понятие като германец и германия не същестуват етническият състав е смесица от всякакви групи.Самото понятие немска държава съществува от 1871.

60

Факт!

преди 5 години

А на Бонго Мтумба да не мислиш че му е зор кой го бил измислил Бонго Мтумба такова бели мацки които ще му родят черни.Белият ген е слаб рецесивен и ще изчезне.

59

Циник до Факт

преди 5 години

Хахаха.... кой го е измислил бе шемет безпределен - ти ще пренапишеш историята наново.Не е Бонго Мутумба...нито е Ебн ал Анaл...Бял човек - докато африканците са правели "ловни рейдове в съседните племена" да ги продават за шепа стъклени мъниста ... и метър шарена басма!П а л я ч о

58

Факт!

преди 5 години

Ми поляци я Гданс Счечин все полски градове.Цялата Прусия е полска а прусаците са създали германия да не мислиш че тъ.ите баварци са я създали.Виж кой е Бисмарк.

57

Факт!

преди 5 години

Но да се върнем на същественото българите много говорят но геномът им пълен с ци.ано турски гени.Ама иначе ариици.Халал да ви е!