135

Анонимен

преди 4 години

Нескопосани пияници. Освен проблеми в света нищо друго не са направили за последните 100 год. Жалка картина. До кога това общество, ще ги трае техните наследствени водачи...

134

Анонимен

преди 4 години

От империята на злото само ЗЛО !Пак са ровичкали по дъното, я да шпионират, а да подслушват, я да плацират някой гърмящ кютук.И всичко това срещу човешката цивилизация !

133

Анонимен

преди 4 години

Чичо Сам е строг но справедлив. Който бута чужда собственост, прегражда проливи или се закача с по-маките деца които не могат да се защитят получава мощен ритник.

132

Всем пиздец!

преди 4 години

Много боли да те затворят шефовете в батарейния отсек и да се изпържиш на литиев пламък заедно с още 13 гламара като тебе. Голямо псуване е било.

131

Анонимен

преди 4 години

На сoрoсoидитe с руско гражданство им се налагало да преглеждат норвежките изявления за нивото на радиация в района. Забелязали ли са някакви отклонения от ПДН? Ако не са забелязали и няма отклонения, тогава какъв им е проблемът?Проблемът е секретната висока технологичност на "Лошарик" и на подводниците-носители на "Статус-6".

130

Анонимен

преди 4 години

Русия била обвинена в прикриване на информация тип "Чернобил след като отказала да разкрие детайли около мисията и подводницата. Кой е обвинителят? Кой наглец си позволява да обвинява? Обвинителят търси по-глyпaв от себе си, който да разкрие детайли около мисията и подводницата.Разкриването на детайли около мисията и подводницата би било предателство към интересите и безопасността на Русия.На лице е трагичен инцидент и проява на беззаветен героизъм.Работете, братя славяни!

129

EGSMBNSPTR

преди 4 години

До Русия е изостаналаМда, а ти не знаеш ли че всичките им ледоразбивачи са на ***?? а иначе повече от половината луксозни "колибки" тука по морето(предполагам и не само ) са руски, много са изостанали руснаците :) Странно откъде тая злоба, сигурно от глад. Щото положението в нашата разградена територия цъфти и процъфтява, *** всичко му е наред (само дето е гладен)и тръгнал да се присмива на руските кораби

128

Анонимен

преди 4 години

Според Reuters Русия е казала на норвежките си колеги, че става дума за експлозия на газ, но по-късно руското министерство на отбраната отхвърля това твърдение като заявява, че казаното от неназовани чиновници, не може да се представя, като официално твърдения на Русия.

127

Боби

преди 4 години

До Анонимен"и вероятно единствената в света. Трябваха му месец и нещо да стигне до Сирия и опуши цялата планета. Предполагам следващия им недоносач ще ползва гребци. Скоростта ще е същата, но ще е екологично чист :)"Така Мурманск Таурус разстоянието е около 10000 км по море.Нормално икономичен ход 16 възела * 1.89 това е около 30 км/ч за да вземе това разстояние минимум му трябват 14 дена при непрекъснат равномерен ход.

126

Анонимен

преди 4 години

Според очевидци, плавателният съд се появил на повърхността на Баренцово море и плувал бързо към базатаусетили са, че батковците ше ги шамарят, дето са пипали кабела и са се изнесли със скоростта на бит !

125

Анонимен

преди 4 години

До БобиДруго са правилиучили са се. Вече ще знаят, че американски кабел не се пипа!

124

ел техник

преди 4 години

друг път да не пипат поводен кабел, че бие ток ей!

123

Боби

преди 4 години

До Анонимен'yшанките да не са опитвали да се закачат към некой подводен ИТ кабел и вместо него да са се лепнали на некой високоволтов :)"ХОРА ПОД ОКЕАНА СЕ ПРОКАРВАТ САМО ОПТИЧЕСКИ КАБЕЛИА ОПТИЧЕСКИ КАБЕЛ СЕ ПОДСЛУШВА САМО КАТО ГО ПРЕКЪСНЕШ И МУ СЛОЖИШ ПОДСЛУШВАТЕЛ И ГО СЪЕДИНИШНо това ВИНАГИ ОСТАВЯ СЛЕДА която елементарно се намира. Свързано е с дължина на вълновода, проводимост оптическа, отражение оптическо и прочие включително забавяне на сигнала.Друго са правили

122

Анонимен

преди 4 години

До БобиТова е най-евтината установка за големи корабии вероятно единствената в света. Трябваха му месец и нещо да стигне до Сирия и опуши цялата планета. Предполагам следващия им недоносач ще ползва гребци. Скоростта ще е същата, но ще е екологично чист :)

121

я гледай...

преди 4 години

И на подводницата са били най големите руски морски капацитети. Какви ли " научни " изследвания са правили ? Знаем ги тия изследвания. Замислили са някоя мерз.ос.т.

120

Боби

преди 4 години

До Така е ..От тая велика руска техника, за малко да избухне 6-ти реактор на Козлодуй.Никога повече ядрени централи в България.1. Практически цялата електроника в Козлодуй отдавна не е руска.2. Аварията е в НЕ АТОМНАТА ЧАСТ3. Да го кажем така имаш кола с имобилайзер - сензорите са 2-3 реално налив ядрена кола с имобилайзер на всеки прозорец имаш контактен и дистанционен сензор за взлом, на всяка крушка светлина и допълнителен сензор късо съединение и т.н.Един да задейства от хилядите сенз

119

Анонимен

преди 4 години

До Бобиyшанките да не са опитвали да се закачат към некой подводен ИТ кабел и вместо него да са се лепнали на некой високоволтов :)

118

Боби

преди 4 години

До Русия е изостанала"Не знам дали е вярно, но казват че единственият самолетоносач на Русия работел с дървени въглища защото като плувал изпускал гъст черен дим"ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТНА КУЗНЕЦОВ Е МОНТИРАНА ПАРОТУРБИННА УСТАНОВКАТова е най-евтината установка за големи корабиИма преимущества и недостатъцинедостатък не чак толкова добро КПДПреимущество може да работи с всякакво поне течно гориво от Мазут през дизел, керосин, спирт, Парафин, Водка до борящик:-)Я сложи на западен кораб Водка:-)

117

Така е ..

преди 4 години

От тая велика руска техника, за малко да избухне 6-ти реактор на Козлодуй.Никога повече ядрени централи в България.

116

Дятлов

преди 4 години

Колегите са тествали аварийно изплуване от голяма дълбочина само на батерии със заглушен реактор. Както се вижда - неуспешно.Четете бе колеги, че после ще ви дават по телевизията :)