32

До Мартина

преди 4 години

По речника ти личи, че си невъзпитана. Че не си в състояние да схванеш какво е това бебе в количка и как кучето може да третира бебето като ХРАНА и ЗАЩО причината е в кучето, а не е в бебето. Аналогично и за по-големи деца. Проблемът е в манталитета- на хора като ТЕБ, а не на децата. И на мен ми писна- такива умни като теб да се изказват съвсем подготвени по теми, от които очеизвадно много разбират.

31

Мартина

преди 4 години

На мен пък ми писна от ***, дразнещи деца, които впрочем са такива, благодарение на родителите си. Невъзпитани, научени да се държат агресивно към животните. Тъпите им *** им взимат животинка, единствено за играчка, след като омръзне на детето-айде животинката на улицата. Ами ще хапят. Не са виновни кучетата, проблема е в хората, в манталитета!

30

До ханс

преди 4 години

Кучетата от улицата са за евтаназия, а не за храна на други животни. Все пак сме хора. Евтаназията на улично куче е безболезнена смърт. Уличното куче така или иначе ще умре болезнено на улицата, ако не бъде евтаназирано, като междувременно ще сее зарази, ще хапе невинни, а в замяна ще го ритат, газят и т.н. Може и да го убият болезнено, ако е агресивно. А изяждането на улично куче от друго животно нарочно провокирано от човек, е болезнено и говори лошо за подтикващия към такива работи човек.

29

До Анонимен 10

преди 4 години

повечето подобни на теб никога не са можели да установят дълготрайни, пълноценни отношения с човек. просто никой от вас не иска да вложи в отношения, които другия може да ти каже колко струваш. затова и градите с безсловесни животинки - подхвърлиш му храна и то ти ближе ръката, а ти си самодоволен вече. гледам маса статуси на хора с домашен любимец - най-добрия им приятел и т.н. майната им на хората, сменят партньори и приятели като кърпички. къде е проблемът? в отношението ви към хората.

28

Пешо

преди 4 години

Не на безумието! Не на криворазбраната грижа за животните! Не на терора на група ***! Не на бездомните кучета!

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Аз имам дворно куче, тип "безплатна аларма", дето един гоуем "експерт" от "Четири лапи" твърди, че е голям проблем за разлика от глутниците по улиците. Та, жена излиза от заведение с кафе и чанта в ръката, в същото време момиченце държи мопс на кайшка. Мопса се пуска на жената и "остъргва" крака й. Кръв, болка, около 20 лв. медикаменти. Жената също има домашен любимец, който е с епилепсия и тя полага необясними за мен грижи за този "палаш". Та кой какво не разбира????

26

Ханс

преди 4 години

Га Жоро Иванов хранеше кенанския лъв с бездомните кучета ревахте срещу него а ?!?

25

Think

преди 4 години

Малко ще изляза от темата.... Абе това е станало на 30 МАЙ..... Толкова ли вече няма какво да се говори и новини, че тръгнаха да ни занимават с неща от преди 2 месеца....Защо не реагираха тогава ?

24

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ гадните и дразнещи хора трябва да се евтанизират

23

Политик

преди 4 години

Решено е! Внасяме си виетнамци и стойте, та гледайте. Хаха

22

Иван

преди 4 години

При тошово време виетнамците ги прибираха и си ги ядяха в общежитията, най-често ги готвеха с ориз. Вкусни бяха.

21

Ми

преди 4 години

За да не стане детето ми жертва на домашни кучета без намордник и каишка и на улични кучета, купих кучегон. Тактично натискам бутончето и кучето стига да не е глухо, го избива да потича надалече. След него е гледка и собственикът как тича, понеже за каишка и намордник не е чувал и като не е, поне крака има- да тича. Като друго не помага, това е, което мога да направя. А би трябвало да не се налага аз да правя нищо, а държавата да озапти и кучетата, и собствениците им. Имат нужда.

20

ГАДОРЯН

преди 4 години

Има кучета, има проблеми, няма кучета, няма проблеми! Всеки проблем си има име, фамилия и адрес ;)))) Хахаха

19

Анонимен

преди 4 години

кучето защо е било без намордник и не е било на повод? кого ше глобяват, А?

18

До 10

преди 4 години

В 5 сутринта тръгвам на работа. Глутница улични *** вижда кърпа да стърчи от джоба на мъж и тръгва да се опитва да го нахапе заради това. Много им е било дразнещо. Човекът му се наложи да се отбранява. ЗАРАДИ КЪРПА. Оцеля, защото съобрази да прибере кърпата. Но друг на негово място можеше и да не съобрази и да не оцелее. Говорим за глутница. А ти с написаното от теб сътвори виц. Явно толкова разбираш от животни.Защо сме водещи и по болни от кучешка тения някой виц ще напишеш ли, като разбирач?

17

ГАДОРЯН

преди 4 години

Що не вземем да развъждаме по улиците тигри, лъвове и пантери. Ще станем пряка конкуренция на африканските държави, като сафари парк. Кеееф. А и тези писанки са много по красиви, грациозни и чисти от гнусните улични ***. Редовно виждам как *** преследват котки. Айде да пробват срещу големите им братчедки. Що за държава сме, щом оставяме хищници свободно да бродят по улици и площади???!!!! Вчера карах 35 км в града. Обиколих го на длъж и шир. По трасето видях огромни ***.

16

до 10

преди 4 години

Ти нормален ли си бе? Значи детето ми ще си играе в парк, и твоето куче ще реши че е гадно и че трябва да го захапе. Тава ако се случи, за кучето не знам, но кучкаря влиза за дълго в ортопедията.

15

До йойо

преди 4 години

И кое му е лошото на това всички престъпници да са в затвора, а? Или по твоята логика дай да съдим само най-агресивните престъпници, а останалите престъпници- ми да ги почерпим, че вършат престъпления?

14

Анонимен

преди 4 години

#безкучета

13

do 11

преди 4 години

Аз не споря, пишеш с човек който гласува за герб впрочем... но трябва да се мисли как с поредния закон който приемаш дали няма да ядосаш хората които гласуват за теб, защото ТЕ зависят от гласоподавателите (всички те)!