40

Анонимен

преди 4 години

На мой познат му се прецака парното на Ауди Q7 в гаранция. Отишъл в сервиза и му казали ела след 2 дни. Отива - 450 лв. Кво?!? Сменили му капачетата отпред, а ставаше въпрос за клапан - за 20 лв. и луканка му го оправих. Купих си миналия месец нов джип Фолксваген. При тия смешници - никога! На когото му се дават - да дава.

39

Край

преди 4 години

Абсолютно трябва да е забранено самодейното ремонтиране на коли във всички градове.Не може тротоари/улици/детски площадки и градинки да стават на "сервизи".

38

Дедо

преди 4 години

През лятото си живея в село - на 56 километра от най-близкия сервиз. Е, като и стане нещо на колата - на 146 ли да звъня, или да си я оправя сам, ако мога? Или да извикам аФторите на закона, та да я бутат дотам? Баси *** илите!

37

Анонимен

преди 4 години

До див селянин Солидарен съм с тебе и още. Работиш си двора - глоба , сееш си домати глоба, правиш си зимнина пак глоба . Викаш фирмата и ти го прави - плаща. В *** да ме извинява Родината ни докараха до там от алчнотия и простотия , но си го заслужаваме.

36

Здравка Богати

преди 4 години

На запад не си ремонтираме сами, има си сервизи. Плащаш и си готов. Бедните не ги знаеме какви ги вършат.

35

Анонимен

преди 4 години

Харесвам си "старата" кола. Ремонтирам си я сам, щото в сервизите не и обръщат достатъчно внимание. За мен не съществува "стара" машина, а само такава която е извън определени параметри. Каквито и закони да измислят, до последно ще се боря, подържаната от мен машина, преминала одобрение от съответната институция, да има място на пътя. Когато закона ме изхвърли от пътя, а това вероятно ще се случи, ще продължа да я използвам там, където няма да съм им под фокус.За протокола, аз също съм инженер.

34

Анонимен

преди 4 години

В този случай "западът" не може да ни е пример, защото там карат нашите бъдещи коли, ама докато са здрави! Ремонтите там са в пъти по-малко. Нормите там са неприложими тук, защото ние купуваме колата, след като западняка и е взел въздуха и идва време за чести ремонти.

33

ss

преди 4 години

До Анонимен 32: Щоо, а ти за къ,ф се мислиш че си!?

32

Вучков

преди 4 години

Отсега нататък се гответе за нови глоби, такси, данъци и тн, защото няма откъде да се запълва бюджет, пари за изтребители и тн, а и хората намаляха доста, в провинцията се усеща осезателно вече.

31

Анонимен

преди 4 години

Казва се диХтунг защото идва от немската дума за уплътнение Dichtung. ДиФтунг сигурно го е измислил този който казва на анцуга анцуНг.Относно закона - подкрепям!Искате да си ремонтирате сами колата - наемате си сервиз за час два три и си извършвате ремонта.Ганьовщината и селянията пред блока да си сменяте масла и накладки трябва да бъде спряна!

30

Анонимен

преди 4 години

Коментарите са нагледен пример за мисленето на българина Иска германска заплата но не и да спазва германските правила Стратегия за защита на детето в Швеция има от 1979 година ,40 години по късно в България се протестира против товаБонус малус ..същата работа Сега и това Тоест българина не иска да се реформира и след това вика скапана държава .

29

Анонимен

преди 4 години

В по богатите страни от ЕС просто почти никой не ремонтира колите си ( освен ако не ти е хоби), карат ги на оторизиран сервиз ако е закупен като нов защото за задължени от гаранцията, после газ докато издъхне->размяна и доплащане за нов автомобил при месния авто дилър-> на автовоза и за източна европа!

28

Анонимен

преди 4 години

Това са пулни глупости, чудя се поради каква причина някой ще пусне такава лъжа/дезинформация... напомня на раздухването на Истамбулската конвенция! Няма държава в ЕС която забранява подръжка и ремонта на личен автомобил от собственика . Има някой правила за бизнес, служебни превозни средства или за ремонт на общиски път/собсвеност срещу лично облагодетелстване!

27

Ххх

преди 4 години

А как ще спрат всички квартални майстори, които ремонтират коли а нямат дори и фирма?

26

ss

преди 4 години

Бе целта на тая държава е глоби, бе!! Както е тръгнало ще ни глобяват още при раждане, щото сме се родили неочаквано, или непланирано или ... все ще измислят там нещо!!

25

^/^

преди 4 години

Чистачките и стелките пак ли в сервиз?

24

Трудовакъ

преди 4 години

До aa"Лудите на стадиона"! Болни мозъци. Ами аз като имам 3 разряд автомонтьор (СПТУ-А), какво, де не би да не мога да сменя гума (с джантата), или гърнето, или чистачките? Спирачна течност що да не си долея? Като изгори крушката на късите, що да не я сменя? Защо за всичко да се ходи в сервиз? Ако тия хаховци на Запад са безмозъчни и с две леви ръце, ние не сме! Аман от психопати!

23

автомонтьор

преди 4 години

До TАбсолютно, такъв проблем имахме със едно служебно Рено Клио.

22

T

преди 4 години

До автомонтьорАхааа, май почва да ми се изяснява... Сега остава да намеря читав сервиз/човек да оправи нещата.

21

автомонтьор

преди 4 години

До TДа, обаче е много важно каква е дифтунгата, а те са доста видове.