15

до 14

преди 4 години

За съжаление не мога да се съглася с теб.£1500 на месец след данъци и такси водяд до доста труден живот за три/четири членно семейството.£28К - £32К се приема за среднна заплата.

14

до 14

преди 4 години

1300 паунда на месец??? Е заслужава ли си да си в Англия за такава заплата? Ако масово българите работят за такава заплата там направо им се чудя каква сметка са си правили.

13

Анонимен

преди 4 години

РодоотстъпнициСамо цифрата ги води

12

Анонимен

преди 4 години

До 13Колега,отговарям ти веднага. Без проблем на пълен работен се изкарват 1300 паунда на месец,с извънредния труд може 1500.Нова кола може да си вземеш за 150-200 на месец,ипотеката може да ти е 500 паунда,храната е евтина,всичко е на газ,така че хората си живеят нормално.Ако са двама работещи в семейство-даже ще им остават пари настрана.

11

До 9

преди 4 години

Работиш в старчески дом или ферма и си купуваш апартамент и нова кола....Абе ти фантазията за нищо я нямаш. Я посмали лекинко..

10

Анонимен

преди 4 години

до 10Май не ме разбра правилно свикнал съм на вас малко в по вече да се обеснява та-Ще можеш ли да дедеш справка колко геманци ще работят и имат желания да останат при ингилизите но на полята им , и колко от тях ще чистят ингилизки дебели дупета колкооо ?! Май ни един няма да има желаещ а само от Източна Европа и "бежанци" ?!А защо го правят ми елементарнооо за париии а защо са богати ингилизите -ми крали са от целия свят и продължават да го правят !!!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Този неловък момент, когато българите предпочитат брекзитираща Англия пред "родината" си.....баце що го няма да се изходи по въпроса?

8

Анонимен

преди 4 години

До 6 - направо на чужд г..ро..б плачеш , виж си направи и една справка колко западноевропейци искат да останат в Англия , - най- голям процент са точно германците-Европа не иска да изпусне Англия ,защото е една от държавите в ЕС ,която дава най- много пари за този съюз..на Острова се знае - колко ще плащаш за топло , ток , вода , храна , горива , здравеопазване ,а не като тук да те правят всеки месец на май..му..на и да не знаеш като станеш с какви цени ще осъмнеш

7

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам какъв е проблема да работиш във ферма или в старчески дом?Познавам хора,които си закупиха апартаменти и нови коли с такава работа. Е,познавам и такива,които дойдоха с голямото самочувствие, не можаха да преглътнат факта че няма да работят по "специалността" и се върнаха.

6

Митко

преди 4 години

Защо да се връщат? Да чистят тоалетни в София ли? В UK последните години замина най-необразованата част от населението.

5

Анонимен

преди 4 години

Ингилизи, споко ве, безпокояхте се че няма кой да ви работи по полята да ви бере компирите и нарцисите ми ето има -само нашенци колко мераклии има и другите като нашите от Източна Европа *** не пише в статия дали има немци мераклии за ингилизките поля *** нейсе.Така че не се страхувайте пийте си бирата в пъбовете има кой да ви бачка по полята, а и щях да пропусна и да трият на родителите ви задниците в къщите ви така че споко, пийте си бирата !

4

Анонимен

преди 4 години

До крайната дата заявления ще подадат 200к сънародници. Very nice

3

Анонимен

преди 4 години

Веднага евродепутатите да се вдигат и в Англия -да обяснят на тези заблудени душици как родината ни процъфтява-скъпи имоти ,защото доходите ни са по- високи от тези на ингилизите, бо.лук храна на високи цени ,защото така помагаме депутатите да са с добри заплатки, мръсен въздух *** той скоро ще тръгне към Англия, слагат ни стендове ,за да се чувстваме жизнени и да щъкаме по казаните за бо.к..лук , а не да се сме някак "уседнали",абе много предимства има тук елате си за какво ви е нормален живот

2

Анонимен

преди 4 години

Абе...нали тук вече сме били..егати невероятната държава. И всички емигранти започвали да се завръщат....

1

Анонимен

преди 4 години

Не им се стои в развъдника на непотребници. Едните некорумпирани потомствени, а другите на соцял.