152

чест

преди 4 години

Трябва да си истински ром за да гласуваш за ГРАБ.

151

4182

преди 4 години

Младите са за Бонев. Перспективата за София е добра. Ако се бяха отнесли сериозно и отговорно към тези избори, бонев можеше да оглави столиата още утре. Ако за Фандъкова е гласувал целия софийски електорат на ГЕРБ, Манолова има реален шанс да стане кметица. Срамно е в Люлин да отиват на балотаж хорица с по 400-500 гласа. Срамн е в Красна поляна-2 да има 176 действителни гласа и от тях 160 да са за досегашната кметица. Проовалът на политиците е всеобщ.

150

Бай Вълчо от Хисаря

преди 4 години

Не мога да разбера колегите от Софето.А бре в нормалните страни хората свалят правителства, тук в България свалят радиаторите поради невъзможност да си плащат сметките за парното.Сега разбирам, че учителката по руски език е и любимка на онези тункваните.Разбирай индианците.Е аз сегиз приканвам всите българи от софето да си гласуват поне за някой защитаващ българите.

149

М, да ...

преди 4 години

До СкептикИма, има нещо гнило в БГ! Себастиан Курц също и млад и красив, но явно истински зрялото поколение е зад гърба му, т.с в Австрия има приемственост и единство! Има надграждани, има ... нещо което в БГ го няма, а е точно обратното на цивилизована европ. страна! По възрастните зрели ли са наистина в БГ? Не е само "Разделяй и владей"! ... Пенсионери и роми са за ГЕРБ!

148

Анонимен

преди 4 години

"Фандъкова - любимка на ромите" - хи хи. Съмнявам се ромите да са чували за Фандъкова. Явно са яли доволно кебапи! Така ГЕРБ печелят избори!

147

Пепи

преди 4 години

1/3 от гласувалите за него са били млади.А не че от всички млади,1/3 са гласували за него.Аман от дезинформация.

146

Активист на БКП

преди 4 години

Фандъкова-ромската кралица !!!

145

Скептик

преди 4 години

То пък един протестен вот на младите. А бе вас ви прекарват още от училище, в университета, в работата, пък вие гладувсте за разни манекени. То социалните мрежи размекват мозъка.

144

Анонимен

преди 4 години

Джмабазина защо участва не разбрах, като грамофонна плоча говори само срещу ромите и нищо друго и това ми били евродепутат, човек с европейско мислене....

143

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Международните институции тъкмо ни вдигнаха кредитния рейтинг до благоприятен за инвестиции!Това означав приток на пари,ниски лихви,инвестиции,работни места,повишаване на заплатите!"Този рейтинг го гледат само новинерските емисии. Познавам хора в Европа, които вярват, че е по добре да си заплалят парите и да се топлят с тях, отколкото да ги инвестират в родната икономика. Ползвата ще е по-голяма.

142

:))

преди 4 години

До 143 АнонименСтана така както трябваше да стане по плана на кукловодите/стратеците/ ... - Фънди и Мая на балотаж! Избор, без избор! :))

141

За майцепродавството

преди 4 години

До Анонимен 138Да де, ама вчера по телевизията ни порицаха заради това, че не щем бежанци.Това стори един хрантутник от БАН, станал млад професор благодарение на дитирамбите, с които възпя днешните роми, живеещи в България и "доказа" колко свестни и работливи хора са те и колко безпочвени са нашите настроения и представи относно тях.Така се става професор в БАН днес, както до не много отдаван се ставаше, ако възпееш една столетница.Да не говорим пък какви грантаджийски парички падат!

140

Анонимен

преди 4 години

До НаКоленеее"Няма десен в София,който да гласува за кмет пето поколение действаща комунистка."Е защо гласуват за ГЕРБ тогава?

139

Любимка, разбира се!

преди 4 години

1. Преди няколко години, в деня, в който ние излязохме доброволно да почистим кварталите, в които живеем, тя прати техника да изрине незаконните сметища, създадени от жителите на ромските махали. Плати с нашите пари!2. Още преди години се повдигна въпросът, че откакто е станала кметица, незаконно ромско гето се е разпростряло на още 1 км по дължина. Събори ли го? Не! Кой знае колко още е набъбнало3. На унищожителите на Виетнамските общежития ще осигури други общински жилища,строени с наши пари

138

:))

преди 4 години

До 136 АнонименКоя от двете е по точно синя/дясна - Мая или Фънди?!? Ремонтите в СФ са скъпа-евтиния, на левичар преразпределящ/харчещ чужди средства! Гледаш и се чудиш тази дето ги е ръководила/правила мозък имат ли или не / при ости "перки" в които ....

137

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Баце тегли, но и прави нещо с тия пари."Прави лагери за африкански пара зити

136

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"И Виденов иБареков бяха ,,прекрасни млади хора" с още по прекрасни обещания и какво стана???"На виденов му спретнаха сороска революция. веднага след това при костов разграбиха и унищожиха цялата индустрия в българия за жълти стотинки.

135

Анонимен

преди 4 години

Международните институции тъкмо ни вдигнаха кредитния рейтинг до благоприятен за инвестиции!Това означав приток на пари,ниски лихви,инвестиции,работни места,повишаване на заплатите!А сте избрали кмет-комунист,а са ни смъкнали рейтинга.Никой не вкарва пари, където има опасност комунисти да управляват.Заради една червена шшуфрантия ще си метнете спестяванията през терасата, като пенсионер ли бе!Алцхаймер ли ви дойде на гости??Не вий- децата ви ще изгладуват простотията ви с червените мотики!

134

М, да ...

преди 4 години

До 132 АнонименНе се заблуждавай! Мая не е харесвана, а за Фънди гласуваха всите комплексари /избиват комплекс за малоценност, имат превъзходство сегиз/, "подтиснатите" преди 89то, зависимите, ... страх от промяна на статутковото / в личин и обществен план/, ...пп. не са единств. роми и купени гласове

133

Анонимен

преди 4 години

Ако Манолова и Игнатов се откажат в полза на Бонев, ГЕРБ губи София. Да се надяваме, че Манолова ще се оттегли с чест от играта. Което обаче е малко вероятно, защото ГЕРБ и БСП са едно котило.