49

Анонимен

преди 4 години

Що за крушевишки извратеняк трябва да си за да си кръстиш дъщерята корнелия.

48

Я па я..!

преди 4 години

Познавам една дето се казва Планета.

47

Да допълня...

преди 4 години

Ооо, това е нищо. Предстои да се въведе английски като официален език и латинска азбука.Потърпете и ще видите.

46

Анонимен

преди 4 години

Я че си кръста щерката Цура-Гинка, да не и се налага да мисли сценичен псевдоним, ако дай-Боже я огрее и стане чалга звезда.

45

Така е ..

преди 4 години

До Факт 37 Някои комунисти до там бяха извратени , че си кръщаваха децата на комунистически сатрапи , дано ги забележат , та да заживеят по добре от стадото. Други слухтяха и донасяха пак със същата цел.Сега децата на мръсни.. ците са същите мръ.с.ници.

44

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се спре пропагандата за обезличаване на нациите. В Европа неслучайно се формираха и укрепиха антиглобалистки и сепаратистки движения. Съзнанието за род и Родина е единствено човешко съзнание. Мюсюлманите в България възприеха като непростимо унижение смяната на имената им. Сега тече подмяна на имената като част от превръщането на нацията в население, част от деградацията на общественото съзнание.

43

Статистик

преди 4 години

Казано по друг начин българите си отиват, идват ц-игани-те.

42

човек

преди 4 години

До: Иван Вазов (номер 25)В "Под Игото" има един колоритен персонаж на Вазов, чието име е Рачко Пpъдлeтo.И както самият герой обяснявал ситуацията, не името прави човека, а човека името.Например Муравей Радев - никой не се замисля над името му.Все пак с някои имена е трудно да се свикне.Въпреки, че не осъждам категорично тези, които кръщават децата си с необичайни имена, все пак трябва да има някакъв морал.Има възможности в закона ако човек не си харесва името да си го смени.

41

Да допълня...

преди 4 години

Забравихте Лоренцо на Софка.

40

Ниманд

преди 4 години

И стартира масовото *** производство !!! Народ който не помни история и име е обречен !!! Но ние ще оцелеем !!!!

39

Станислав

преди 4 години

До KOKOКоко , България се затрива заради такива като теб , които пишат на непонятен език, с главни букви , и без препинатени знаци . Не заради това как се казват . Поредпочитан хякой да се казва Самолет , или Ахмет , но да е грамотен ! KLETA MAJKA BALGARIQ !!!

38

Анонимен

преди 4 години

Нормално е имената да се променят в тази държава.

37

Анонимен

преди 4 години

На горките деца: Боряна-Никол, Бриджит-Александра, Изабелла-Грация, Вая-Никол, Едит-Грейс, Ина-Дарена, Лиана-София, Мария-Антоанета, Урания-Мария, Стефани-Грейс, Борис-Иван, Виктор-Емануел, Иван-Константин, Кай-Себастиян, Кристофър-Грант, Михаел-Валентин, Мартин-Давид, Стоимен-ЛукаНЕ СА ИМ ОСТАВИЛИ НИКАКЪВ ШАНС В ЖИВОТА ЛУУУДИТЕ РОДИТЕЛИ!

36

Анонимен

преди 4 години

София винаги е на първо място във всички лоши класации. От София започна чалгаризацията, още през 80-те години навсякъде звучеше кръчмарска сръбска музика. Защото Югославия се смяташе за "свободна" и "западна". Сега даже Георги Марков открито говори, че в София няма интелигенция, че интелигенцията вече е в провинцията (което, разбира се, е пресилено, но показва явна тенденция).Лошо е, че гъзарията задава тона.

35

SS

преди 4 години

Уриния-Чая

34

Факт

преди 4 години

Познавам човек с името Ленин Петров Мокрев . Познавам човек с името Сталин Георгиев . Има и такова име - Революция Петрова. Има един Манчестер Юнайтед от Свищов. Сигурно има и човек с име - Комунист Трънков. После се чудим , че България намалявала, че била бедна , блато , ***.... С толкова *** население сме само за Азия (степите).

33

339

преди 4 години

И това ще отмине.И друго ще дойде.И после трето.И пак отначало.1300 години са това,корен дълбоко в небето.

32

Спиридон

преди 4 години

По тая логика и името на България ще се смени някой ден

31

Поне не е

преди 4 години

Мохамед...

30

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си мноооо ***, че да накажеш детето си с някое от гореизброените имена...точно толкова са неуместни като Марулка, Салфетка, Перуника, Трънка, Гуда, Храбър... имах клиент г-н Тарзан Тодоров (слава богу, човекът се беше примирил с името си и се шегуваше с него...)