108

Има такава патерица

преди 4 години

Спомняте ли си как Славуцка направи "интервю" с Тиквун, на което Тиквун знаеше и въпросите предварително? Че и написани отговори си носеше, защото е кух и не може да запомни 5 числа? А помните ли как Славуцка пусна Тиквата точно преди изборите в най-гледаното време да се хвали за милионите километри магистрали и т.н.??? Един кофти въпрос не му зададе, а когато Тиквата бягаше от въпросите, търпеливо го изслушваше по 10 минути.

107

хахахахахахахахаххха

преди 4 години

Новата патеричка на ГЕРБ се подготвя да служи вярно, да бъде употребена и изхвърлена в зайчарника. Не слушайте хвалбите на мисирките. Те са продажни и жалки.Явно след като консумира "реформаторите" и "патриотите", Тиквун се е наточил на гологлавото чалгарче от Учиндол. Единствената надежда на държавата България е Президента и евентуална негова партия.

106

що бе

преди 4 години

До Анонимен 114боко каква политическа кариера имаше в началото ?? всеки започва от нулата , важното е с какви намерения влиза в политиката.на България не и трябват професионални политици а хора милеещи за нея и народа !! слави е достатъчно да има добри намерения а останалото е да си направи екип от експерти а не калинки послушковци като сегашните

105

Анонимен

преди 4 години

В България продължава любимото ми нещо - кво учих, кво работя. Човек, без 3 дена политическа кариера... Иска да управлява.Се едно аз да седна да свиря на цигулка... Дали някой ще ме пусне? Хаха Е да ако е с гласуване от бездарен народ... Сигурно ще свиря.

104

Анонимен

преди 4 години

*** те хората са толкова изостанали, че нормално да има пропаст. Да не мислиш, че като дойдеш на власт, че запълниш пропастта.Пропастта по основа е невежеството... А това е голяма част от простолюдието. Ще те изядат и тебе за закуска.

103

Само питам

преди 4 години

Защо гражданина Станислав Трифонов се представя с неистинско име като Слави Трифонов?

102

Анонимен

преди 4 години

Всичко е бош-лаф! Още Бай *** беше казал - "Ти ми дай Солунската митница, па гледай.. "Целта не е премахване на тази пропаст,целта е "Да сме в парламента, пък.."

101

нов план

преди 4 години

Според думите на Слави, той е добрият милионер /с американска офшорка чрез която крадеше/криеше данъци, суперлуксозен джип, апартамент за няколко милиона и други скъпи имоти, прислуга и т.н./, а другите милионери са лошите. Планът е да се вземат милионите от лошите милионери и да се дадат на добрите милионери! Малей, а за народа - морков ...!

100

Анонимен

преди 4 години

Ще остане изненадан, колко различно е политика в шоу и реална политика.Визията му,криворазбрания му злобен хумор,подигравките..нямат място там.А без тях,ще се обезличи,защото досега така е карал десетилетия. И в онзи сюблимен момент,когато на площада чуе "Ууу" и "Оставка" по негов адрес, ще разбере как Съдбата му връща всичко,надробено от него самия....

99

Даскала

преди 4 години

Тоя какво образование има , че се петелчи да става политик и да управлява държава , икономика и общество?Стига са се учили да бръснат българската глава такива политици - нарязаха я тия пишман бръснари , българина потъна в кърви!Слави нищо не става от тебе нещастнико , намери си булка и си свий гнездо някъде в чужбина ...нещастнико!

98

срив

преди 4 години

кой е тоя слави трифонов та всеки ден ни информирате за него?

97

Анонимен

преди 4 години

А тогава къде отиваш ти,Слави,щом ще ставаш политик? Мислиш че ще облечеш бяла премяна и ще запълниш тази пропаст?Ще събереш само горчивина и омраза,защото едва ли защитиш големите си приказки с дела..

96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 103Че преди Борисов не напускаха ли страната?Колко ли са напуснали страната заради чалгаджии като Слави?

95

Анонимен

преди 4 години

До Тони Дълги години Рейгън е бил считан за тотален клоун. Дори в Завръшане в Бъдещето се базикат с него.Рейгън? Актьорът!Половин ама Ерика го счита за последния успешен президент.

94

Анонимен

преди 4 години

Забравяте и нещо други - вота отвън. Има много българи, който не знаят кой е Бойко Борисов ... но помянт Слави Трифонов. Има и много, кокто ЗНАЯТ за Борисов и го обвиняват лични за това, че се наложи да напуснат страната.

93

123456

преди 4 години

Няма кой да дойде и да ни оправи след 20 години неправилна политика Слави доста оптимистично говори .Нещото с което никой не може да се справи е некомпетентността и безволието в което отраснаха цели 2 поколения млади хораОт който зависи как за напред ще се води политиката на държавата .Кадри за бизнеса няма ...Факт -демек кадърен народ не е останал.Кадри за политици и депутати колкото щеш... ПОЖАРНИКАРТИ ПИЛОТИ БОРЦИ И разни др.. какви ли не СЕГА ни управляват.Нямаме Кадърни УПРАВНИЦИ.

92

Славчо

преди 4 години

До ИванНе са в Русия

91

Зозо

преди 4 години

Важното е, че дърпа гласове от Обеднелите патриоти и БСП :)))))))))))))))))))))))))))))))

90

Анонимен

преди 4 години

До АНТИКак пък тебе не предложиха, а?Лошо ДС.

89

Анонимен

преди 4 години

До това водят бананите и тоалетната хартия. Тато ви го лаза едно време, ама хората и тогава и сега си остават неуки и неинформирани и нямат капацитета да дешифрират казаното. Няма оправия, всеки сам за себе си да се оправя!